Jump to content
Dogomania

[FNiZ] Zagłodzone psy -ODEBRANE!!!!wszystkie w nowych domach! :))))

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jako ze na tym watku występują osoby posiadające autka mam zapytanie czy by nie przewiozły szarlotty jutro do aski7
"A czy Reno lub modliszka mogłyby ją zawieźć jutro (ja zapłacę za paliwo) lub ktokolwiek ? Ja się do operacji dołożę znacznie, bo mam odłożone na meble do kuchni. Ponawiam pytanie - czy ona w tej chwili chociaż trochę chodzi ?"
nie było odezwu :( "

Posted

a gdzie mieszka aska7? jeśli się nikt nie znajdzie to ja mogę pojechać, ale nie jestem w stanie powiedzieć o której, bo muszę od rana sporo spraw pozałatwiać. więc mogłabym dopiero jak się wyrobię z tym wszystkim. 668 178 869, gg 435234.

Posted

Podałam jej link do tego postu. Ma porozmawiać rano z TZ czy wyrazi zgodę na pobyt Szarlotty na święta.Ona od wtorku jest w pracy, a Szarlotta mogłaby jechać do doroty w czwartek.

Posted

Psiaki są w osobnym boksie na zwierzętarni.

Nic złego nie ma prawa się im stać bo są w depozycie tak jak nasze (dlatego oddajemy je tylko na umowę tymczasowej adopcji).

Właśnie nie wiem jak załatwimy adopcję Amelki (ona również musi iść na umowę tymczasowej adopcji), ale myślę, że coś się wykombinuje.

Posted

post z 17 marca:
[quote name='jola od jadzi']
Wieści z dzisiaj...Nasza miłośniczka zwierząt ma już nowego szczeniaka, dwumiesięcznego pieska...Zrobiła to, co obiecała,czyli zaczęła zbierać nowy inwentarz...Na razie jest jeden i mały, więc jeszcze nic mu nie grozi, w tej chwili nie możemy nic zrobic, zawiadomimy prokuraturę o tym szczeniaku i czekamy na ich decyzje...
[/quote]

Co z tym psem? Też został babie odebrany?

Posted

Surfik jest od dzisiaj warszawiakiem ;)
a do dwóch pozostałych psiaków w schronie wybieram się po świętach. młodziaki już wyadoptowane albo zaklepane, więc trzeba się wreszcie zabrać za starszaków. ale łatwo nie będzie... :(

Posted

[quote name='Kasia']
post z 17 marca:
Cytat:
[SIZE=2] Napisał [B]jola od jadzi[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9715173#post9715173"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL][/SIZE]
[I][SIZE=2]Wieści z dzisiaj...Nasza miłośniczka zwierząt ma już nowego szczeniaka, dwumiesięcznego pieska...Zrobiła to, co obiecała,czyli zaczęła zbierać nowy inwentarz...Na razie jest jeden i mały, więc jeszcze nic mu nie grozi, w tej chwili nie możemy nic zrobic, zawiadomimy prokuraturę o tym szczeniaku i czekamy na ich decyzje...[/SIZE][/I]

Co z tym psem? Też został babie odebrany?
[/quote]

Zacytuje siebie i zapytam jeszcze raz...;)

Posted

Ten ostatni szczeniak jest, teraz nie jesteśmy w stanie go odebrać, z resztą jeśli go zabierzemy ona następnego dnia przyniesie kolejnego...Musimy czekać na postępowanie karne i wydanie zakazu posiadania zwierząt przez tę panią.

Posted

A jak będzie taki zakaz dla niej to wtedy możecie bez problemu zabierać jej wszystkie zwierzaki które sobie sprawi tak?
A tak swoją drogą, ta babka może nie chce robić im krzywdy... da się z nią normalnie pogadać?
Bo jakby stanęła tak na tym jednym piesku, a wiadomo, ze bieda, to można by ją jakoś wspomagać. Karmą chociażby...
Byłby to jakiś kompromis....