malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='goldenka245']Dobrze zrobiłaś, że jednak czarne kupiłaś!:)[/quote] a stąd bo wygląda jakbyś gdzieś pisała, że się wahasz :cool3::lol: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='malawaszka']a stąd bo wygląda jakbyś gdzieś pisała, że się wahasz :cool3::lol:[/QUOTE] Ja miałam dylamaty w temacie 'obroże, smycze..' 80% stawiało na czerwone :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 aaaaa - tam nie bywam to i nie wiedziałam :lol: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Justa']Ja miałam dylamaty w temacie 'obroże, smycze..' 80% stawiało na czerwone :evil_lol:[/QUOTE] etam nie znają sie i tyle:diabloti: maskotka obowiązkowo musi mieć czarne szelki;) Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Jaki znawca :razz: Wet nakazał ograniczenie szaleństw :mad: [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/1444/dsc0577jg7.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 aa tam takie szaleństwa ;) dobre dla zdrowia psychicznego :lol: Quote
anetta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Justa'][B]anettko [/B] przed, na lotnisko już nie wchodzę - jest nowy płot, a ja nie mam zamiaru bawić się w wandala. pozatym ŻW jeździ, a po co narażać się na koszty mandatu? Zaraz za lotniskiem (koło ośrodka prawa jazdy) jest taki terenik gdzie psine mogę wybiegać. My nie musimy chodzić, wystarczy trochę miejsca, zebym mogła jej piłkę porzucac i poćwiczyć. Także lotniko nie jest nam potrzebne do szczęścia ;)[/QUOTE] Ja jakiś czas temu miałam nieprzyjemności z ŻW. Dlatego się zadałam te pytanko:) Wchodziłam na teren z Kają (jak była młodsza) przez dziury, wtedy było ich całkiem sporo. Dla niej to był istny raj, nie potrafiłam jej zabronić :oops:;) Mogła tam siedzieć przez pół dnia i szukać myszy, kretów... A z ciekawostek powiem. Kiedyś się tak zapuściłam w lotnisko że znalazłam dół z pół odkopanym jakimś zwierzęciem, chyba psem :roll: Ktoś widocznie nie miał gdzie pochować zwierzaka więc zrobił to na terenie lotniska. Tylko zastanawiam się kto i po co chciał go odkopywać. Zwierzak był dość głęboko w ziemi. A na ten terenik "przed" to już nie chodze. Dla Kaji za daleko a z Masajem nie mam po co tam chodzić :p Bliżej mam działki. Ograniczenie szaleństw hahah. Dobre sobie :evil_lol: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ja nie raz miałam do czynienia z ŻW. Jak nie udało mi się uciec z lotniska głównie, bo zauważyłam ich jak byli 3 metry za mną :angryy: A teraz już nie potrzebuję takich atrakcji - stara się chyba robię :evil_lol: Kiedyś to jeszcze chciało mi się z nimi kłócić, a teraz.. :eviltong: Lepiej sobie pooglądać żołnierzy na WACIE :loveu: :loveu: :loveu: Kaja mogłaby siedzieć pół dnia na lotnisku, a ja na wacie :loveu: Co się napatrzę to moje :diabloti: Quote
anetta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote]Ja nie raz miałam do czynienia z ŻW. Jak nie udało mi się uciec z lotniska głównie, bo zauważyłam ich jak byli 3 metry za mną[/quote] No to słuchaj, ja miałam taką akcje że zabrali mnie i znajomą do samochodu i wywieźli pod wyjście :lol::lol: Zapuściłyśmy się i nie było już gdzie uciekać :lol: Jak zauważyłam że w naszą stronę jedzie samochód ŻW to od razu był w tył zwort i do wyjścia :lol: Kątem oka widziałam że samochód jedzie za nami i udawałyśmy że go nie widzimy :lol::lol: Facet nie był miły, nawet policją nam groził. W końcu nie wytrzymał i kazał wsiadać do auta :lol: W czasie rozmowy spotulniał. Gadaliśmy o psach, sam miał psa i rozumiał że pies musi się wybiegać ale nie na prywatnym terenie. Rozumiem że jesteś stałą bywalczynią WATu? :lol: Quote
Doginka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Justa'] ...Nie żałuję, że są czarne. I praktyczniejsze i się nie rzucają aż tak w oczy ;)[/quote] Dobrze wybrałaś:p A Jaszczura na tych ostatnich foteczkach wyszła jak szczeniaczek:loveu::loveu::loveu:[IMG]http://kkrzysiu.win.pl/e-sznaucery/forum/images/smiles/bigwink.gif[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Justa'] Lepiej sobie pooglądać żołnierzy na WACIE :loveu: :loveu: :loveu: Kaja mogłaby siedzieć pół dnia na lotnisku, a ja na wacie :loveu: Co się napatrzę to moje :diabloti:[/QUOTE] haha a co w tym ciekawego?:roll::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :loveu:BRY :multi: sliczna Galinka w nowych szeleczkach :loveu: [quote name='gassira']Ty to lepiej dokończ skubać swoją małą:evil_lol:[/quote] haha, masz przestarzale info, bo mala juz jest wyrwana :evil_lol: [quote name='LeCoyotte']nie narzekać:mad: chorągiew musi powiewać na wietrze:cool1:[/quote] nic nie musi :eviltong:, ja bym ja zaraz obciachala :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='gassira']No to jestem pełna podziwu Olciu;)[/quote] Kochana dopiero bedziesz sie smiala jak ja zobaczysz :lol:. Quote
Justa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='anetta']No to słuchaj, ja miałam taką akcje że zabrali mnie i znajomą do samochodu i wywieźli pod wyjście :lol::lol: Zapuściłyśmy się i nie było już gdzie uciekać :lol: Jak zauważyłam że w naszą stronę jedzie samochód ŻW to od razu był w tył zwort i do wyjścia :lol: Kątem oka widziałam że samochód jedzie za nami i udawałyśmy że go nie widzimy :lol::lol: Facet nie był miły, nawet policją nam groził. W końcu nie wytrzymał i kazał wsiadać do auta :lol: W czasie rozmowy spotulniał. Gadaliśmy o psach, sam miał psa i rozumiał że pies musi się wybiegać ale nie na prywatnym terenie. Rozumiem że jesteś stałą bywalczynią WATu? :lol:[/QUOTE] Takie historie to też miałam, ale w życiu nie wsiadłam do tego ich samochodu :cool1: Nie i już, bardziej ufam własnym nogom :p Tak - WAT to mój drugi dom ! :multi: [quote name='Doginka'] A Jaszczura na tych ostatnich foteczkach wyszła jak szczeniaczek:loveu::loveu::loveu:[IMG]http://kkrzysiu.win.pl/e-sznaucery/forum/images/smiles/bigwink.gif[/IMG][/QUOTE] No właśnie wiem :evil_lol: Pomyśleć, że zaraz jej 5 strzeli :-o [quote name='LeCoyotte']haha a co w tym ciekawego?:roll::evil_lol:[/QUOTE] Jak to co ? :razz: Młodzieńcy w mundurach mmm... :loveu: [quote name='Ka-Vanga']:loveu:BRY :multi: sliczna Galinka w nowych szeleczkach :loveu:[/QUOTE] Ah dziękujemy ! :loveu: [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/269/dsc0535jw3.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Galinka ma już prawi 5 lat:crazyeye: Gordon 1 lipca skończy 5:razz: - ale ten czas szybko leci:cool3: Quote
Justa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Doginka']Galinka ma już prawi 5 lat:crazyeye: Gordon 1 lipca skończy 5:razz: - ale ten czas szybko leci:cool3:[/QUOTE] Tak, tylko że Gordon wygląda jak dorosły pies, a Galina.. :shake::eviltong: 11 maja - Byczek mój :diabloti: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Justa']Tak, tylko że Gordon wygląda jak dorosły pies, a Galina.. :shake::eviltong: [/quote] Ja bym chciałą, żeby Gordon wyglądał jak szczeniak, bo wtedy był taki fajowy - miny strzelał cwaniackie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za to Raper chyba całe życie bęcie szczeniak i z wyglądu i z zachowania:diabloti: Quote
Justa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Doginka']Ja bym chciałą, żeby Gordon wyglądał jak szczeniak, bo wtedy był taki fajowy - miny strzelał cwaniackie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za to Raper chyba całe życie bęcie szczeniak i z wyglądu i z zachowania:diabloti:[/QUOTE] Haha Raper też wygląda doroślej niż Galina :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 buuu Luna już w tym roku 6 będzie kończyć :placz: zawsze jak mowa o wieku psim to sprawdzam w książeczce bo jakoś nie mogę uwierzyć, że już tyle czasu minęło :shake: Quote
Olusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Moja 4 latka w lutym skończyła, a zachowuje i wygląda jak szczenior :loveu: Quote
Justa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='malawaszka']buuu Luna już w tym roku 6 będzie kończyć :placz: zawsze jak mowa o wieku psim to sprawdzam w książeczce bo jakoś nie mogę uwierzyć, że już tyle czasu minęło :shake:[/QUOTE] A człowiek pamięta jak to małe przywiózł do domu. Aż się łezka w oku kręci :-( Hej [B]Olusia[/B] ! :loveu: Gala została samotną zarośniętą sznupką na dogomanii :placz: Już wszyscy swoje włochacze opitolili :placz: A my do fryzjera dopiero po świętach :diabloti: Cóż, jeszcze ze 2 tygodnie będzie maskotką. Quote
Olusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Oj, pamięta się. Te pierwsze dni... Jak to szybko minęło. My też się niedługo do fryzjera wybieramy :diabloti: Na trymowanko. Ale jeszcze nie znam dokładnego terminu. Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Justa'] Gala została samotną zarośniętą sznupką na dogomanii :placz: Już wszyscy swoje włochacze opitolili :placz: A my do fryzjera dopiero po świętach :diabloti: Cóż, jeszcze ze 2 tygodnie będzie maskotką.[/quote] Gass też zarośnięta:roll: Quote
Justa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 To ja sobie łyse czasy powspominam :eviltong: [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/4121/dsc0011iiiht6.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts