Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']to chodź do mnie - byle po 12 - co beziesz sama siedzieć :evil_lol::eviltong:

[COLOR="LightBlue"]toć wybrałam - ba nawet 2 ! :diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

o 12:01 jestem uu Ciebie:loveu: [SIZE="1"]z winiakiem[/SIZE]:diabloti:

[COLOR="LightBlue"]kwestia ile musielismy na ten cud czekac:evil_lol:[/COLOR]

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='puzzle']o 12:01 jestem uu Ciebie:loveu: [SIZE="1"]z winiakiem[/SIZE]:diabloti:

[COLOR="LightBlue"]kwestia ile musielismy na ten cud czekac:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

czekam :loveu: ale takim pożądnym - patyk lub wino :razz:

[COLOR="LightBlue"]powqażne decyzje wymagają zaangażowania i czasu :razz: ale są tego warte :eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='Justa']
[COLOR=LightBlue]powqażne decyzje wymagają zaangażowania i czasu :razz: ale są tego warte :eviltong:[/COLOR][/quote]
[COLOR=LightBlue]a podobno pomarańcz był beee:diabloti:[/COLOR]

[COLOR=Black]ee, ja też chcę imprezę:placz:
jutro będę w warszawie : P i tak co tydzień :mdleje:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tinka:)'][COLOR=LightBlue]a podobno pomarańcz był beee:diabloti:[/COLOR]

[COLOR=Black]ee, ja też chcę imprezę:placz:
jutro będę w warszawie : P i tak co tydzień :mdleje:
[/COLOR][/QUOTE]

[COLOR=LightBlue]wciąż się do niego nie przekonałam :evil_lol: ale przynajmniej nowy i świeży jest :loveu:[/COLOR]

to zrób, jak chcesz :diabloti::razz:
łohohooo to może się spotkamy w którąś sobotę ? :cool3: z tym, że jutro nie dam rady, bo mój luby dobija do mojego wieku w końcu :evil_lol:

no - i fot nie będzie, bo pada :placz:

Posted

[quote name='Justa']

to zrób, jak chcesz :diabloti::razz:
łohohooo to może się spotkamy w którąś sobotę ? :cool3: z tym, że jutro nie dam rady, bo mój luby dobija do mojego wieku w końcu :evil_lol:

no - i fot nie będzie, bo pada :placz:[/quote]
już robiłam- tydzień temu:diabloti::evil_lol:
pewnie, musiałabym tylko wcześniej przyjechać:razz: ale ja bez Grama.

Spoko, jutro jadę z tatą a jemu nie chciałoby się tyle czekać : P

Posted

[quote name='Tinka:)']już robiłam- tydzień temu:diabloti::evil_lol:
pewnie, musiałabym tylko wcześniej przyjechać:razz: ale ja bez Grama.

Spoko, jutro jadę z tatą a jemu nie chciałoby się tyle czekać : P[/QUOTE]

domyślam się, że bez Gramcia - a szkoda - chociaż on by mi psa zestresował :lol:

Galiny nie ma, ale wiejski kundelek jest
[IMG]http://img329.imageshack.us/img329/7798/dsc0481qy5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']domyślam się, że bez Gramcia - a szkoda - chociaż on by mi psa zestresował :lol:[/quote]
chyba pisałaś że ona nachalnych nie lubi- a on jest strasznie nachalny :evil_lol:

EDIT: chyba, że byś się nim przez 4 godz. zajmowała, ale to raczej nierealne : P

Posted

[quote name='Tinka:)']chyba pisałaś że ona nachalnych nie lubi- a on jest strasznie nachalny :evil_lol:

EDIT: chyba, że byś się nim przez 4 godz. zajmowała, ale to raczej nierealne : P[/QUOTE]

czemu nierealne? sugerujesz, że nie dałabym rady? :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie, że nie chciałoby ci się z nim tyle siedzieć:diabloti:[/QUOTE]

jakby przez 4 godziny wył.. :cool1:
szkoda, że tak zimno jest, bo tak to nie byłoby problemu, wzięłabym kundle na wat, grama na lince i byśmy na ciebie poczekali :)

Posted

[quote name='Justa']jakby przez 4 godziny wył.. :cool1:
szkoda, że tak zimno jest, bo tak to nie byłoby problemu, wzięłabym kundle na wat, grama na lince i byśmy na ciebie poczekali :)[/quote]
nie, on nie wyje : P
tylko piszczy:evilbat:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie, on nie wyje : P
tylko piszczy:evilbat:[/QUOTE]

a to luzik :eviltong:
mówie ci, w 4 godziny nauczyłabym go trzymania się w pobliżu bez linki :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']a to luzik :eviltong:
mówie ci, w 4 godziny nauczyłabym go trzymania się w pobliżu bez linki :diabloti:[/quote]

jaka pewna siebie:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']jaka pewna siebie:diabloti:[/QUOTE]

grunt to poczucie własnej wartości :eviltong:
co mi będzie 7-kg futrzak dyktował warunki :diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Justa, urodzony kierowco :lol:
Która to już godzina jazd?[/QUOTE]

haha cześć :cool1:
dzisiaj 12 godzina minęła !
mam fajnego instruktora, w końcu mam wrażenie, że wiem co robić i wiem kiedy robie coś źle a kiedy dobrze. no i chyba on chce mnie czegoś nauczyć, bo metroseks tylko myślał o tym gdzie tu kogo podwieźć i co załatwić :roll:
warszawskie realia :shake:

byłam dzisiaj na placu i łuk robiłam :diabloti:
wczoraj górki się uczyłam.

i wogóle jestem mistrzem kierownicy :eviltong:
ah ta skromność :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']haha cześć :cool1:
dzisiaj 12 godzina minęła !
mam fajnego instruktora, w końcu mam wrażenie, że wiem co robić i wiem kiedy robie coś źle a kiedy dobrze. no i chyba on chce mnie czegoś nauczyć, bo metroseks tylko myślał o tym gdzie tu kogo podwieźć i co załatwić :roll:
warszawskie realia :shake:

byłam dzisiaj na placu i łuk robiłam :diabloti:
wczoraj górki się uczyłam.

i wogóle jestem mistrzem kierownicy :eviltong:
ah ta skromność :evil_lol:[/QUOTE]
Ależ ja Cię rozumiem, bo też czuję się za kółkiem wyśmienicie... :evil_lol:
Ja miałam obu instruktorów bardzo fajnych, sympatycznych, obaj super, i aż mi normalnie smutno, że skończyłam jazdy :cool1: Teraz tylko dodatkowych kilka jazd i egzamin za 2 tygodnie...

Mnie na plac na rękaw i wzniesienie instruktor wziął na 2 spotkaniu, bo uznał, że fajnie mi jazda idzie, więc nie ma co czekać :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Ależ ja Cię rozumiem, bo też czuję się za kółkiem wyśmienicie... :evil_lol:
Ja miałam obu instruktorów bardzo fajnych, sympatycznych, obaj super, i aż mi normalnie smutno, że skończyłam jazdy :cool1: Teraz tylko dodatkowych kilka jazd i egzamin za 2 tygodnie...

Mnie na plac na rękaw i wzniesienie instruktor wziął na 2 spotkaniu, bo uznał, że fajnie mi jazda idzie, więc nie ma co czekać :lol:[/QUOTE]

no wiesz, metroseks był bardzo wesoły, ale ja czułam, że te jazdy bez sensu są :shake:

a ja sie nauczyłam ruszać na skrzyżowaniu :eviltong:

Posted

[quote name='Justa']grunt to poczucie własnej wartości :eviltong:
co mi będzie 7-kg futrzak dyktował warunki :diabloti:[/quote]
ale jak zwieje to go sama szukać będziesz:cool1:
jeszcze zobaczysz jego amok:roll: jak coś wyczuje nie widzi, nie słyszy i nie czuje po prostu nic innego... chyba, że to teren na którym nie ma innych zwierząt i nigdy nie było- wtedy jest łatwo;)

Posted

Hej :razz:

Fajnie, że jazdy zaczęłaś. Ja moje bardzo miło wspominam, gorzej egzaminy :diabloti:
A krawężnikiem się nie przejmuj, nie Ty jedna go zaliczyłaś :evil_lol: Ja mało co nie skończyłam na drzewie, bo nie mogłam oderwać wzroku od cudnych whippetów, idących po drugiej stronie ulicy :loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']ale jak zwieje to go sama szukać będziesz:cool1:
jeszcze zobaczysz jego amok:roll: jak coś wyczuje nie widzi, nie słyszy i nie czuje po prostu nic innego... chyba, że to teren na którym nie ma innych zwierząt i nigdy nie było- wtedy jest łatwo;)[/QUOTE]

hmm a myślisz, że będzie chodził po tropie galiny? :p

[quote name='weszka']Cześć kierowniczko :) Dobrze że jakiekolwiek foty są ;)[/QUOTE]

jutro będą zarośnięte, bo jadę na działkę na jeden dzień celem podbicia wyejskich dróg autkiem :diabloti:

[quote name='Squ']Hej :razz:

Fajnie, że jazdy zaczęłaś. Ja moje bardzo miło wspominam, gorzej egzaminy :diabloti:
A krawężnikiem się nie przejmuj, nie Ty jedna go zaliczyłaś :evil_lol: Ja mało co nie skończyłam na drzewie, bo nie mogłam oderwać wzroku od cudnych whippetów, idących po drugiej stronie ulicy :loveu:[/QUOTE]

Ja sie nie przeujmuje, jeszcze mi ponad połowa jazd została - może zdążę się ogarnąć ;)
Jesooo kobieto uważaj :-o