puzzle Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']to chodź do mnie - byle po 12 - co beziesz sama siedzieć :evil_lol::eviltong: [COLOR="LightBlue"]toć wybrałam - ba nawet 2 ! :diabloti:[/COLOR][/QUOTE] o 12:01 jestem uu Ciebie:loveu: [SIZE="1"]z winiakiem[/SIZE]:diabloti: [COLOR="LightBlue"]kwestia ile musielismy na ten cud czekac:evil_lol:[/COLOR] Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='puzzle']o 12:01 jestem uu Ciebie:loveu: [SIZE="1"]z winiakiem[/SIZE]:diabloti: [COLOR="LightBlue"]kwestia ile musielismy na ten cud czekac:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] czekam :loveu: ale takim pożądnym - patyk lub wino :razz: [COLOR="LightBlue"]powqażne decyzje wymagają zaangażowania i czasu :razz: ale są tego warte :eviltong:[/COLOR] Quote
Unbelievable Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa'] [COLOR=LightBlue]powqażne decyzje wymagają zaangażowania i czasu :razz: ale są tego warte :eviltong:[/COLOR][/quote] [COLOR=LightBlue]a podobno pomarańcz był beee:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Black]ee, ja też chcę imprezę:placz: jutro będę w warszawie : P i tak co tydzień :mdleje: [/COLOR] Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Tinka:)'][COLOR=LightBlue]a podobno pomarańcz był beee:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Black]ee, ja też chcę imprezę:placz: jutro będę w warszawie : P i tak co tydzień :mdleje: [/COLOR][/QUOTE] [COLOR=LightBlue]wciąż się do niego nie przekonałam :evil_lol: ale przynajmniej nowy i świeży jest :loveu:[/COLOR] to zrób, jak chcesz :diabloti::razz: łohohooo to może się spotkamy w którąś sobotę ? :cool3: z tym, że jutro nie dam rady, bo mój luby dobija do mojego wieku w końcu :evil_lol: no - i fot nie będzie, bo pada :placz: Quote
Unbelievable Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa'] to zrób, jak chcesz :diabloti::razz: łohohooo to może się spotkamy w którąś sobotę ? :cool3: z tym, że jutro nie dam rady, bo mój luby dobija do mojego wieku w końcu :evil_lol: no - i fot nie będzie, bo pada :placz:[/quote] już robiłam- tydzień temu:diabloti::evil_lol: pewnie, musiałabym tylko wcześniej przyjechać:razz: ale ja bez Grama. Spoko, jutro jadę z tatą a jemu nie chciałoby się tyle czekać : P Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Tinka:)']już robiłam- tydzień temu:diabloti::evil_lol: pewnie, musiałabym tylko wcześniej przyjechać:razz: ale ja bez Grama. Spoko, jutro jadę z tatą a jemu nie chciałoby się tyle czekać : P[/QUOTE] domyślam się, że bez Gramcia - a szkoda - chociaż on by mi psa zestresował :lol: Galiny nie ma, ale wiejski kundelek jest [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/7798/dsc0481qy5.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']domyślam się, że bez Gramcia - a szkoda - chociaż on by mi psa zestresował :lol:[/quote] chyba pisałaś że ona nachalnych nie lubi- a on jest strasznie nachalny :evil_lol: EDIT: chyba, że byś się nim przez 4 godz. zajmowała, ale to raczej nierealne : P Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Tinka:)']chyba pisałaś że ona nachalnych nie lubi- a on jest strasznie nachalny :evil_lol: EDIT: chyba, że byś się nim przez 4 godz. zajmowała, ale to raczej nierealne : P[/QUOTE] czemu nierealne? sugerujesz, że nie dałabym rady? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']czemu nierealne? sugerujesz, że nie dałabym rady? :diabloti:[/quote] nie, że nie chciałoby ci się z nim tyle siedzieć:diabloti: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Tinka:)']nie, że nie chciałoby ci się z nim tyle siedzieć:diabloti:[/QUOTE] jakby przez 4 godziny wył.. :cool1: szkoda, że tak zimno jest, bo tak to nie byłoby problemu, wzięłabym kundle na wat, grama na lince i byśmy na ciebie poczekali :) Quote
Unbelievable Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']jakby przez 4 godziny wył.. :cool1: szkoda, że tak zimno jest, bo tak to nie byłoby problemu, wzięłabym kundle na wat, grama na lince i byśmy na ciebie poczekali :)[/quote] nie, on nie wyje : P tylko piszczy:evilbat: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Tinka:)']nie, on nie wyje : P tylko piszczy:evilbat:[/QUOTE] a to luzik :eviltong: mówie ci, w 4 godziny nauczyłabym go trzymania się w pobliżu bez linki :diabloti: Quote
ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']a to luzik :eviltong: mówie ci, w 4 godziny nauczyłabym go trzymania się w pobliżu bez linki :diabloti:[/quote] jaka pewna siebie:diabloti: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='ariss']jaka pewna siebie:diabloti:[/QUOTE] grunt to poczucie własnej wartości :eviltong: co mi będzie 7-kg futrzak dyktował warunki :diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cześć Justa, urodzony kierowco :lol: Która to już godzina jazd? Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć Justa, urodzony kierowco :lol: Która to już godzina jazd?[/QUOTE] haha cześć :cool1: dzisiaj 12 godzina minęła ! mam fajnego instruktora, w końcu mam wrażenie, że wiem co robić i wiem kiedy robie coś źle a kiedy dobrze. no i chyba on chce mnie czegoś nauczyć, bo metroseks tylko myślał o tym gdzie tu kogo podwieźć i co załatwić :roll: warszawskie realia :shake: byłam dzisiaj na placu i łuk robiłam :diabloti: wczoraj górki się uczyłam. i wogóle jestem mistrzem kierownicy :eviltong: ah ta skromność :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']haha cześć :cool1: dzisiaj 12 godzina minęła ! mam fajnego instruktora, w końcu mam wrażenie, że wiem co robić i wiem kiedy robie coś źle a kiedy dobrze. no i chyba on chce mnie czegoś nauczyć, bo metroseks tylko myślał o tym gdzie tu kogo podwieźć i co załatwić :roll: warszawskie realia :shake: byłam dzisiaj na placu i łuk robiłam :diabloti: wczoraj górki się uczyłam. i wogóle jestem mistrzem kierownicy :eviltong: ah ta skromność :evil_lol:[/QUOTE] Ależ ja Cię rozumiem, bo też czuję się za kółkiem wyśmienicie... :evil_lol: Ja miałam obu instruktorów bardzo fajnych, sympatycznych, obaj super, i aż mi normalnie smutno, że skończyłam jazdy :cool1: Teraz tylko dodatkowych kilka jazd i egzamin za 2 tygodnie... Mnie na plac na rękaw i wzniesienie instruktor wziął na 2 spotkaniu, bo uznał, że fajnie mi jazda idzie, więc nie ma co czekać :lol: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='madziasto4']Ależ ja Cię rozumiem, bo też czuję się za kółkiem wyśmienicie... :evil_lol: Ja miałam obu instruktorów bardzo fajnych, sympatycznych, obaj super, i aż mi normalnie smutno, że skończyłam jazdy :cool1: Teraz tylko dodatkowych kilka jazd i egzamin za 2 tygodnie... Mnie na plac na rękaw i wzniesienie instruktor wziął na 2 spotkaniu, bo uznał, że fajnie mi jazda idzie, więc nie ma co czekać :lol:[/QUOTE] no wiesz, metroseks był bardzo wesoły, ale ja czułam, że te jazdy bez sensu są :shake: a ja sie nauczyłam ruszać na skrzyżowaniu :eviltong: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 wakacje [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/2092/dsc0121tn1.jpg[/IMG] [IMG]http://img47.imageshack.us/img47/9978/dsc0338uf4.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='ariss']oooooooo jednak coś odkopałaś:razz:[/QUOTE] z wakacji mam sporo takich spontanicznych fotek ;) ale galiny wciąż brak. Quote
Unbelievable Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']grunt to poczucie własnej wartości :eviltong: co mi będzie 7-kg futrzak dyktował warunki :diabloti:[/quote] ale jak zwieje to go sama szukać będziesz:cool1: jeszcze zobaczysz jego amok:roll: jak coś wyczuje nie widzi, nie słyszy i nie czuje po prostu nic innego... chyba, że to teren na którym nie ma innych zwierząt i nigdy nie było- wtedy jest łatwo;) Quote
weszka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cześć kierowniczko :) Dobrze że jakiekolwiek foty są ;) Quote
Squ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hej :razz: Fajnie, że jazdy zaczęłaś. Ja moje bardzo miło wspominam, gorzej egzaminy :diabloti: A krawężnikiem się nie przejmuj, nie Ty jedna go zaliczyłaś :evil_lol: Ja mało co nie skończyłam na drzewie, bo nie mogłam oderwać wzroku od cudnych whippetów, idących po drugiej stronie ulicy :loveu: Quote
Justa Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Tinka:)']ale jak zwieje to go sama szukać będziesz:cool1: jeszcze zobaczysz jego amok:roll: jak coś wyczuje nie widzi, nie słyszy i nie czuje po prostu nic innego... chyba, że to teren na którym nie ma innych zwierząt i nigdy nie było- wtedy jest łatwo;)[/QUOTE] hmm a myślisz, że będzie chodził po tropie galiny? :p [quote name='weszka']Cześć kierowniczko :) Dobrze że jakiekolwiek foty są ;)[/QUOTE] jutro będą zarośnięte, bo jadę na działkę na jeden dzień celem podbicia wyejskich dróg autkiem :diabloti: [quote name='Squ']Hej :razz: Fajnie, że jazdy zaczęłaś. Ja moje bardzo miło wspominam, gorzej egzaminy :diabloti: A krawężnikiem się nie przejmuj, nie Ty jedna go zaliczyłaś :evil_lol: Ja mało co nie skończyłam na drzewie, bo nie mogłam oderwać wzroku od cudnych whippetów, idących po drugiej stronie ulicy :loveu:[/QUOTE] Ja sie nie przeujmuje, jeszcze mi ponad połowa jazd została - może zdążę się ogarnąć ;) Jesooo kobieto uważaj :-o Quote
Recommended Posts