betty_labrador Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='LeCoyotte']Tosca się skróciła, że konkurencję zostawia daleko w tyle?:D[/QUOTE] tak i dupcia jej opadla :lol: (dobra ale BOB jeszcze nie wygrala, wszystko przed nami :evil_lol:). Tak jak pan ostatnio przyszedl z jamnikiem do sklepu szorstkowlosym, i chwile z nim pogadalam wypytujac o pieska. I sie pytam czy go wystawia teraz na warszawskiej...a on.a nie , jakos nie chce mi sie teraz w to bawic, on ma dwa lata. Ale jak wejde na ring-jak mi sie zachce to pokona cala konkurencje bo on jest poprostu wzorcowy (:roll:). :lol: widac jest najlepszym sędzia swojego psa :eviltong: Justyna mam brac dla Ciebie jutro rysunek czy tez nie? Quote
kate_m. Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Justa']a czy debilizmem można nazwać wjechania w krawężnik na 3 lekcji? :eviltong: [/quote] Ćśśśśś, ja do dzisiaj czasem krawężnik zaliczam, chociaż prawko mam już od ok. 4 lat :cool1: Przednie kółka moje autko ma z lekka poobijane, ale chyba się już przyzwyczaiło... Ot, urok przesiadki z malucha na większe auto, a wiadomo, że każde inne wydaje się być ogromne w porównaniu do malca :razz: A ten wypadek, który opisałaś to naprawdę przeraża. Mnie się na szczęście teraz kompletnie nic nie stało, auto też nienaruszone, ale same takie opisy mnie skutecznie zniechęcają do organizowania sobie dłuższych samochodowych przejażdżek... [quote name='LeCoyotte']właśnie 2h temu miałem okazję podziwiać przejazd na czerwonym swietle:loveu: ... (nie mój rzecz jasna) A najlepsze są tiry:loveu:.[/quote] Tak, ja się utwierdzam w przekonaniu, że kierowcami tirów są sami daltoniści :lol: [quote name='betty_labrador']no i juz po ;> Tosca ocena doskonala, i pierwsza lokata[/quote] Brawa dla suńki! Ech, a ja jutro w Chorzowie wystawiam, a tu sędzia z ojczyzny rasy, 4 psy w klasie... A miałam się nie stresować wystawiami... Jak zejdziemy z bdb to i tak będzie nieźle :cool3: No chyba, że po drodze zamarzniemy. Quote
weszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cześć mistrzyni kierownicy i aparatu :) Quote
malawaszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='LeCoyotte']A najlepsze są tiry:loveu:. [/quote] zwłaszcza jak się zaczynają wyprzedzać pod górę na dwupasmówce :angryy: wtedy mam mega mordercze myśli :mad: witanko :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A ja wlasnie wracam z warszawy ; ( Quote
LeCoyotte Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Hej :loveu: I jak po wystawie? Zdjęcia są?:razz: [quote name='malawaszka']zwłaszcza jak się zaczynają wyprzedzać pod górę na dwupasmówce :angryy: wtedy mam mega mordercze myśli :mad: witanko :loveu:[/QUOTE] dodatkowo na zakręcie w terenie zabudowanym mijając kilka przejść dla pieszych pod rząd:angryy: I jeszcze trąbi idiota na mnie, miga światłami i niewiadomo co jeszcze. Quote
betty_labrador Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 hej :loveu: dziekuje za milo spedzony dzionek justynko :) bylo naprawde super :D bo wczoraj nudy z lekka samej :] milej niedzieli! Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='malawaszka']witanko :loveu:[/QUOTE] hej ! :loveu: [quote name='weszka']Cześć mistrzyni kierownicy i aparatu :)[/QUOTE] oczywiście :diabloti: :evil_lol: [quote name='Olusia']Cześć, co tam u Was? :p[/QUOTE] jakoś leci, wczoraj cały dzień na wystawie. myślałam, że zamarznę, a dzisiaj mam pierwsze oznaki przeziębienia :placz: zasnęłam wczoraj o 21, spałam 12h i cały czas czuję się beznadziejnie :cool1: nie wiem czy zaprowadzić jaszczura do fryzjera, bo zimno cholernie, ale przed zimą wypadałoby ją ostrzyc :roll: [quote name='kate_m.']Ćśśśśś, ja do dzisiaj czasem krawężnik zaliczam, chociaż prawko mam już od ok. 4 lat :cool1: Przednie kółka moje autko ma z lekka poobijane, ale chyba się już przyzwyczaiło... [/QUOTE] kamień z serca :eviltong: [quote name='Tinka:)']A ja wlasnie wracam z warszawy ; ([/QUOTE] szkoda, że cię nie było.. :shake: [quote name='LeCoyotte']Hej :loveu: I jak po wystawie? Zdjęcia są?:razz:[/QUOTE] Tia - mam jakieś 15 zdjęć w tym 10 Tosi :cool3::evil_lol: [quote name='betty_labrador']hej :loveu: dziekuje za milo spedzony dzionek justynko :) bylo naprawde super :D bo wczoraj nudy z lekka samej :] milej niedzieli![/QUOTE] Ja również dziękuję za przemiły dzionek z Wami :loveu: Wyczochraj moją sukę :diabloti: Gdyby jeszcze nie było tak zimno.. :shake: Zaraz wstawię te 3 fotki na krzyż :cool1: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 suka :diabloti: [IMG]http://img177.imageshack.us/img177/6889/dsc0013uy9.jpg[/IMG] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/5262/dsc0014iiiau3.jpg[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa'] jakoś leci, wczoraj cały dzień na wystawie. myślałam, że zamarznę, a dzisiaj mam pierwsze oznaki przeziębienia :placz:[/QUOTE] chory pozdrawia chorą:cool1: [url]http://img177.imageshack.us/img177/6889/dsc0013uy9.jpg[/url] Tocha wszystkich kocha:evil_lol: A Galinę rzeczywiście warto by ostrzyc:eviltong: Lepiej nie myśleć jakby wyglądała za kilka miesięcy po zimie - CTR murowany:diabloti: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Łączmy się w bólu :mdleje: Ja właśnie sączę soczek malinowy :loveu: Miałam dzisiaj do kakadu do Beatki skoczyć o obrożę dla Galiny, ale wolę się nie rozłożyć.. :shake: Także będę w przyszłym tygodniu ;) Tosca jest MOJA :diabloti::loveu: A co do strzyżenia - racja racja, ale żeby jej katarzysko nie wróciło :shake: [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/8071/dsc0004nu3.jpg[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa'] A co do strzyżenia - racja racja, ale żeby jej katarzysko nie wróciło :shake: [/QUOTE] aha no tak, lepiej jeszcze poczekać. A już całkiem zdrowa? W przyszłym tygodniu ma być podobno cieplej;) Quote
anetta Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dobrze że nie pojechałam na tą wystawe. Czułabym się dziś tak jak Ty. I tak zmarzłam wracając z Targów :roll: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='LeCoyotte']aha no tak, lepiej jeszcze poczekać. A już całkiem zdrowa? W przyszłym tygodniu ma być podobno cieplej;)[/QUOTE] Galina już całkiem zdrowa, ale czuję, że jak ją ogolę przeżyje szok termiczny, jak ja wczoraj na wystawie :-o Cieplej? Jutro zapowiadają opady śniegu na południu :mdleje: [quote name='anetta']Dobrze że nie pojechałam na tą wystawe. Czułabym się dziś tak jak Ty. I tak zmarzłam wracając z Targów :roll:[/QUOTE] A tam - wcale nie dobrze, boś nie spędziła dnia w tak doborowym towarzystwie :cool3: A ja już chyba cudownie ozdrowiałam :loveu::lol: dobranockowa Tosca [IMG]http://img133.imageshack.us/img133/1508/dsc0019st5.jpg[/IMG] lece oglądać seks w wielkim mieście :eviltong: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 śliczne foteczki:loveu::loveu::loveu:gdzie te moje wypociny przy nich:placz: szkoda,że Was nie spotkałam:-( Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']śliczne foteczki:loveu::loveu::loveu:gdzie te moje wypociny przy nich:placz: szkoda,że Was nie spotkałam:-([/QUOTE] chyba sobie kpisz? :mdleje: :-o toc ja zrobiłam 3 na krzyż - wręcz na odwal, żeby nie było, że aparat wzięłam i nic nie zrobiłam, nawet nie chciało mi się odchodzić, więc Tośce kilka cyknęłam :lol: szkoda szkoda, ja byłam w sobotę, bo w piątek nie dałam rady dojechać.. Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']chyba sobie kpisz? :mdleje: :-o toc ja zrobiłam 3 na krzyż - wręcz na odwal, żeby nie było, że aparat wzięłam i nic nie zrobiłam, nawet nie chciało mi się odchodzić, więc Tośce kilka cyknęłam :lol: szkoda szkoda, ja byłam w sobotę, bo w piątek nie dałam rady dojechać..[/quote] i się jeszcze przyznajesz,że sznupów nie cyknełaś:angryy:a z Ka-Vangą się widziałaś:razz:może ona napstrykała dużo,bo była na pewno:multi: a średniaczka czarnego nie było żadnego:shake: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']i się jeszcze przyznajesz,że sznupów nie cyknełaś:angryy:a z Ka-Vangą się widziałaś:razz:może ona napstrykała dużo,bo była na pewno:multi: a średniaczka czarnego nie było żadnego:shake:[/QUOTE] a właśnie, że cyknęłam - średnie p&s :eviltong: nie ma co pokazywać, ale są żeby nie było :diabloti: tak z Olą się widziałam i fotki robiła, więc luzik - ja miałam wolne - wszyscy wokół cykali, to i tak wszyscy mielibyśmy takie same zdjęcia :eviltong: wiem, że nie było, co mnie bardzo rozczarowało :angryy: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']tak z Olą się widziałam i fotki robiła, więc luzik - ja miałam wolne - wszyscy wokół cykali, to i tak wszyscy mielibyśmy takie same zdjęcia :eviltong: [/quote] ale masz wytłumaczenie:mad::diabloti:;) Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']ale masz wytłumaczenie:mad::diabloti:;)[/QUOTE] jakoś trzeba sobie tlumaczyć brak chęci i weny :-( Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']jakoś trzeba sobie tlumaczyć brak chęci i weny :-([/quote] no czasem tak bywa:roll: ale jak Gass będę wystawiać to chęci obowiązkowe a i wena może się znajdzie:evil_lol: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']no czasem tak bywa:roll: ale jak Gass będę wystawiać to chęci obowiązkowe a i wena może się znajdzie:evil_lol:[/QUOTE] czasem? ja mam kompletny zastój od kilku miesięcy :shake: Gasska to Gasska - chęci i niechęci idą na bok - to wyjątkowa sytuacja :cool1: ale najwcześniej na lipcowej 2009 , bo ja się w Polskę nie wybieram.. Quote
malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='LeCoyotte'] A Galinę rzeczywiście warto by ostrzyc:eviltong: Lepiej nie myśleć jakby wyglądała za kilka miesięcy po zimie - CTR murowany:diabloti:[/quote] :evil_lol:tak jak moja Luna po zeszłej zimie :evil_lol: i teraz pewnie też tak będzie bo jakoś teraz wygląda fajni i nie chciałabym jej na łyso robić, ale za dwa mieszki już będzie misiowata :roll: Quote
Recommended Posts