Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim dziękuję za gratulacje :loveu: Ja wciąż jeszcze nie mogę uwierzyć i chyba uwierzę dopiero jak odbiorę prawko i wsiądę do samochodu :lol:

Jaszczurki Wam nie pokażę, bo nie mam :shake: Żyję od kolokwium do kolokwium znów.. Codziennie wracam do domu po 18 i już ciemno jest, więc dramat :roll: Może jakoś w środę mi się uda coś porobić, bo dzień wolny w końcu i najbliższy kolos będzie w poniedziałek ;)

Póki co miłego weekendu :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Moi mili (jak to zwykł mawiać prof. Motyl na wykładach z fizjologii)

Prawo jazdy odebrane już, więc zaczęłam używać naszego samochodu. Tylko jest parę problemów. Mianowicie przestawienie się z małego samochodu na kombiaka, to jakiś dramat. Totalnie nie mam wyczucia gdzie kończy się maska i jak daleko sięga tyłek auta. Druga sprawa - przesiadka z benzyny na diesla, to kolejny dramat - takie toto zrywne, że ciężko mi okiełznać. Ledwo wcisnę gaz a ten juuuuuż pruje, że nie wspomnę jak szybko jedzie na JEDYNCE - on zdecydowanie nie umie się 'toczyć'. Trzecia sprawa to jak jeżdżą Warszawiacy.. Dopóki człowiek miał Lkę na dachu wszystko było ładnie pięknie, a teraz.. Nie dalej jak wczoraj koleś przy skręcie w lewo chciał mnie cudownie wyprzedzić z prawej strony *_* Szkoda tylko, że ja chciałam zjechać na prawy pas, co mam prawo zrobić zgodnie z przepisami. Ale wszyscy żyją, łącznie z samochodem.
Na temat prawka tyle.

A pozatym.. Szkoła to jakiś dramat jest.
Siedzę tam od rana do nocy. Wracam i wypadałoby się pouczyć, ale tak się składa, że brak sił. I człowiek zasypia o 21.. wstaje o 6 dnia nastepnego i wcale nie czuje się wypoczety.
Ostatnie 3 tygodnie to non stop coś. Najbliższe 3 tygodnie podobnie.
Na ten przykład w tym tygodniu 3 zaliczenia. A ja nie wiem w co ręce włożyć, bo naturalnie nie da się systematycznie wszystkiego uczyć, gdyż za dużo jest spraw na teraz i bieżących..
Krótko mówiąc DRAMAT.

Trzymajcie za mnie kuciki we wtorek, błagam..

Podsumowując - ostatnio codziennie a nawet kilka razy dziennie mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę. Choć pewnie tego nie zrobię, bo podobno jestem nadambitna - to taki rodzaj choroby. Więc rzucę to w cholerę dopiero jak uczelnia rzuci mnie w cholerę.
Dziękuję za uwagę.

Ah, jako że to Galiny galeria, to u niej wszystko dobrze i po staremu. Piłka, jedzenie, spanie, przytulanie.

Posted

[quote name='Justa']Dziekuję Sylwia :)

Zapomniałam dodać, że w czwartek robiłam pierwszą własnoręczną sekcję bakteriologiczną kurczęcia :D[/QUOTE]
Sekcję kurczaka to ja robię co trzeci dzień:evil_lol:
Jutro trzymam kciuki;)

Posted

[quote name='Justa']Nudne takie narządy, pewnie przebadane już na lewo i prawo :p[/QUOTE]

jak przebadane to i tak dobrze:evil_lol: bo gdyby nie...to by bylo glupio:diabloti:

Posted

Od 1,5 miesiąca nie otwierałam fotoszopa..

Zdjęcia wakacyjne - mogą być? To prawie jak wczoraj..
[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/4299/dsc0472f.jpg[/IMG]

[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/4080/dsc0479k.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']Nudne takie narządy, pewnie przebadane już na lewo i prawo :p[/QUOTE]
Ale za to jakie smaczne:eviltong:;)

[quote name='ariss']uwielbiam tą roześmianą mordkę:loveu:[/QUOTE]
Ja też;-)
[quote name='Justa']Wiesz, że tak się szczerzysz? :p[/QUOTE]
Ale sobie słodzicie dziewczyny :cool3::diabloti: