Doginka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Gratulacje:klacz::klacz::klacz: To teraz jest nas więcej:pTzn. piratów drogowych:diabloti: Ty lepiej Jaszczura nam pokaż, bo dawno jej nie było:razz: Quote
Justa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Wszystkim dziękuję za gratulacje :loveu: Ja wciąż jeszcze nie mogę uwierzyć i chyba uwierzę dopiero jak odbiorę prawko i wsiądę do samochodu :lol: Jaszczurki Wam nie pokażę, bo nie mam :shake: Żyję od kolokwium do kolokwium znów.. Codziennie wracam do domu po 18 i już ciemno jest, więc dramat :roll: Może jakoś w środę mi się uda coś porobić, bo dzień wolny w końcu i najbliższy kolos będzie w poniedziałek ;) Póki co miłego weekendu :multi: Quote
betty_labrador Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 no wow, kolejny kierowca nam przybyl :D ja tez chce w koncu zrobic to glupie prawko..trzeba sie tylko zapisac :] Quote
LeCoyotte Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 i ja też gratuluję:p weterynarz na 4 kółkach to nie głupi pomysł:cool1: Quote
ariss Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Gratki kochana!!!!!!!!!!! Weszłaś mi na ambicję, ja miałam prawie 2 lata przerwy po oblaniu prawka- muszę się z ato znów zabrać:oops: Quote
weszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Gratuluję świeżo upieczonej kierowniczce! Quote
Justa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Moi mili (jak to zwykł mawiać prof. Motyl na wykładach z fizjologii) Prawo jazdy odebrane już, więc zaczęłam używać naszego samochodu. Tylko jest parę problemów. Mianowicie przestawienie się z małego samochodu na kombiaka, to jakiś dramat. Totalnie nie mam wyczucia gdzie kończy się maska i jak daleko sięga tyłek auta. Druga sprawa - przesiadka z benzyny na diesla, to kolejny dramat - takie toto zrywne, że ciężko mi okiełznać. Ledwo wcisnę gaz a ten juuuuuż pruje, że nie wspomnę jak szybko jedzie na JEDYNCE - on zdecydowanie nie umie się 'toczyć'. Trzecia sprawa to jak jeżdżą Warszawiacy.. Dopóki człowiek miał Lkę na dachu wszystko było ładnie pięknie, a teraz.. Nie dalej jak wczoraj koleś przy skręcie w lewo chciał mnie cudownie wyprzedzić z prawej strony *_* Szkoda tylko, że ja chciałam zjechać na prawy pas, co mam prawo zrobić zgodnie z przepisami. Ale wszyscy żyją, łącznie z samochodem. Na temat prawka tyle. A pozatym.. Szkoła to jakiś dramat jest. Siedzę tam od rana do nocy. Wracam i wypadałoby się pouczyć, ale tak się składa, że brak sił. I człowiek zasypia o 21.. wstaje o 6 dnia nastepnego i wcale nie czuje się wypoczety. Ostatnie 3 tygodnie to non stop coś. Najbliższe 3 tygodnie podobnie. Na ten przykład w tym tygodniu 3 zaliczenia. A ja nie wiem w co ręce włożyć, bo naturalnie nie da się systematycznie wszystkiego uczyć, gdyż za dużo jest spraw na teraz i bieżących.. Krótko mówiąc DRAMAT. Trzymajcie za mnie kuciki we wtorek, błagam.. Podsumowując - ostatnio codziennie a nawet kilka razy dziennie mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę. Choć pewnie tego nie zrobię, bo podobno jestem nadambitna - to taki rodzaj choroby. Więc rzucę to w cholerę dopiero jak uczelnia rzuci mnie w cholerę. Dziękuję za uwagę. Ah, jako że to Galiny galeria, to u niej wszystko dobrze i po staremu. Piłka, jedzenie, spanie, przytulanie. Quote
Doginka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Pozostaje mi tylko zapewnić Cię, że będę trzymać kciuki we wtorek;):p Quote
Justa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dziekuję Sylwia :) Zapomniałam dodać, że w czwartek robiłam pierwszą własnoręczną sekcję bakteriologiczną kurczęcia :D Quote
Doginka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Justa']Dziekuję Sylwia :) Zapomniałam dodać, że w czwartek robiłam pierwszą własnoręczną sekcję bakteriologiczną kurczęcia :D[/QUOTE] Sekcję kurczaka to ja robię co trzeci dzień:evil_lol: Jutro trzymam kciuki;) Quote
ariss Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Doginka']Sekcję kurczaka to ja robię co trzeci dzień:evil_lol: [/QUOTE] ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 A gdzie Ty takie kurczaki z wnętrznościami kupujesz? :D Quote
eria Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Doginka kupuje kurczaka, osobno kupuje podroby i układa w kurczaku i pasi :diabloti: Quote
Justa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Nudne takie narządy, pewnie przebadane już na lewo i prawo :p Quote
Agnes Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Justa']Nudne takie narządy, pewnie przebadane już na lewo i prawo :p[/QUOTE] jak przebadane to i tak dobrze:evil_lol: bo gdyby nie...to by bylo glupio:diabloti: Quote
Justa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='Agnes']jak przebadane to i tak dobrze:evil_lol: bo gdyby nie...to by bylo glupio:diabloti:[/QUOTE] Jesteś tym co jesz :D Quote
ariss Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Justa daj no jakiegoś starocia z dna szuflady bo tu tak smutno bez zdjęć;) Quote
Justa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Od 1,5 miesiąca nie otwierałam fotoszopa.. Zdjęcia wakacyjne - mogą być? To prawie jak wczoraj.. [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/4299/dsc0472f.jpg[/IMG] [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/4080/dsc0479k.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Ona ma takie nierozgarnięte spojrzenie, prawda? :D Quote
Justa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Wiesz, że tak się szczerzysz? :p Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Justa']Nudne takie narządy, pewnie przebadane już na lewo i prawo :p[/QUOTE] Ale za to jakie smaczne:eviltong:;) [quote name='ariss']uwielbiam tą roześmianą mordkę:loveu:[/QUOTE] Ja też;-) [quote name='Justa']Wiesz, że tak się szczerzysz? :p[/QUOTE] Ale sobie słodzicie dziewczyny :cool3::diabloti: Quote
eria Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [url]http://img99.imageshack.us/img99/4080/dsc0479k.jpg[/url] no wreszcie fotka jakaś :) miło Galinę widzieć Quote
Recommended Posts