betty_labrador Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 łooo ślicznie ziewnęła :loveu: Justa planujesz zakupy w zoologiku? :> Quote
Justa Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [B]Beatko[/B], planuję zakupić miękką pudlówkę i grzebień z obrotowymi zębami - masz może? :cool3: [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/7523/dsc0115y.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 akurat mam na stanie :] tylko ta pudlowka nie jest jakas profesjonalna, a Trixie, i dosc duza :roll: moge zamowic jakas mniejsza -jak bedzie :) ale obrotowy mam ;) Quote
Doginka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Śliczna czarnulka:loveu:, ale ja poprawiłabym jednak (tyci tyci) głowę przy zejściu na policzki - nie umiem wyjaśnić o co chodzi, bo może akurat tak wyszło na foto, ale mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy na spacerku, to Ci pokażę;) Quote
ariss Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 tam jest sporo rzeczy do poprawienia:diabloti:to mój pierwszy minik i początki w robieniu komuś psa,dajce trochę taryfę ulgową:eviltong: Choć przyznaję, że ogólnie to ja będę robić tylko swoje psy:evil_lol: Nie nadaję się do tego i nie kręci mnie to:shake: Quote
eria Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ja nie mogę!!! ale bosko Galina wygląda :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 sliczna galina:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Z polikami to my z Ewcią miałyśmy sporo problemu, bo ostatnim razem psi fryzjer za bardzo wycięła jej poliki, przez co włosy są w tym miejscu krótkie i odstają - ale odrośnie to nic już nie będzie odstawać ;) Ewcia, nie potrzebujesz taryfy ulgowej, bo Galina jest rewelacyjnie zrobiona jak dla mnie :multi: A jak się dorobię degażówek i trymera to na bierząco będę sobie poprawiać to i tamto. Jak to tylko swoje? :placz: To już nam mnie pomożesz w krytycznych chwilach nauki strzyżenia? :placz: A co do spaceru ja chętnie - do Skarysza dojadę 28 ? :cool3: Quote
Agnes Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 a ja sie nie znam:placz::placz::placz:ale mi sie Galina podoba:loveu::loveu::lol: Quote
ariss Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 eria, mam nadzieję, że prawde mówisz bo akurat Twoje słowa dużo dla mnie znaczą:razz:wkońcu fachura jesteś:evil_lol::p Justa, mi osobiście podoba się jak wyszła głowa i uważam, że właśnie takie cięcie do Gali pasuje!!!! No oczywiście, że chętnie Wam pomogę:loveu: Ale tak jak ostatnio na ulicy baba mnie zaczepiła, że Gass super zrobiona i że ona do mnie by przyjechała ze swoim minikiem, no to przykro mi ale odmówiłam:evil_lol: A Dogomaniacy to co innego:loveu: do skaryszaka kiedy????może i ja się podłącze:razz: Quote
Justa Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='ariss']Justa, mi osobiście podoba się jak wyszła głowa i uważam, że właśnie takie cięcie do Gali pasuje!!!! No oczywiście, że chętnie Wam pomogę:loveu: Ale tak jak ostatnio na ulicy baba mnie zaczepiła, że Gass super zrobiona i że ona do mnie by przyjechała ze swoim minikiem, no to przykro mi ale odmówiłam:evil_lol: A Dogomaniacy to co innego:loveu: do skaryszaka kiedy????może i ja się podłącze:razz:[/QUOTE] Mnie też się podoba, chociaż rodzina marudzi, że grzywka za długa :diabloti: Ale to głównie dlatego, że się przeklęta rozdwaja, ale odrośnie trochę i może jakoś się ułoży, tak samo poliki - odrosną i będzie pięknie :loveu: Wypracujemy ją i wystartujemy w weteranach :evil_lol: No bez przesady - jakiś obcy sznup :diabloti: Galina to prawie jak Twoja :loveu: Rzut boczny [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8203/dsc0095h.jpg[/IMG] Quote
ariss Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja to mam wrażenie, że nawet się z Galą zaprzyjazniłam:loveu: O właśnie tu dobrze widać jak ta broda jest inna przy poliku nie umiełam jej zbytnio poprawić:shake: Justa miałaś ten placek łysy w PS zakryć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='ariss']Ja to mam wrażenie, że nawet się z Galą zaprzyjazniłam:loveu: O właśnie tu dobrze widać jak ta broda jest inna przy poliku nie umiełam jej zbytnio poprawić:shake: Justa miałaś ten placek łysy w PS zakryć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A ja Ci powiem, że Galina generalnie do obcych wylewna nie jest i nie przepada żeby ją miziano. A między Wami od razu jakoś zaiskrzyło :loveu: Pewnie to dlatego, że tak długo rozmawiałyście :loveu: :evil_lol: A Gassirka jest rewelacyjna, bo nie jest nahalna w stosunku do Galiny, dzięki czemu maleństwo się nie bało a wręcz przeciwnie - zadomowiło się i broniło Twojego mieszkania jak swojego :diabloti: Nie bardzo wiem co z tym polikiem zrobić - szczególnie, że jest innego koloru niż reszta brody :-( Może ktoś ma jakiś pomysł? Bo na głębokość jest chyba dobrze zrobiony - do linii oczu, tylko krótki włos tam jest. Postaram się zrobić zdjęcia poglądowe całej Galineczki, to jeszcze podpowiecie co poprawić :oops: Daj spokój, w takim razie powinnam jeszcze cąły grzbiet na czarno pomalować, bo jest brązowy :evil_lol: Quote
ariss Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kochana jest:loveu::loveu::loveu: ja bym zapuszczała;)ale czekamy na inne pomysły:razz: Doginka robi dobrze swoje miniki,moze ona pomoze:loveu: Quote
eria Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 tak sie przyglądam Gali i przyglądam,bo coś mi w niej nie pasiło :evil_lol: i już wiem co - grzywę ma boską, dlatego wygląda jak nie-Galina !!!!!! Tylko jej przypadkiem nie obcinaj!! Ewa mam nadzieję zabroniłaś Justynie ruszać grzywkę ?! :loveu: Quote
Justa Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='eria']tak sie przyglądam Gali i przyglądam,bo coś mi w niej nie pasiło :evil_lol: i już wiem co - grzywę ma boską, dlatego wygląda jak nie-Galina !!!!!! Tylko jej przypadkiem nie obcinaj!! Ewa mam nadzieję zabroniłaś Justynie ruszać grzywkę ?! :loveu:[/QUOTE] Chyba właśnie coś Ci zaczęło pasić? :diabloti: Nic nie ruszam, a już na pewno nie na tak krótko jak miała robioną ;) Zobaczycie jaka będzie piękna jak jej okrywówka odrośnie :diabloti: Quote
Justa Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5127/dsc0221q.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 mniam ale ślicznie :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnes Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Justa']http://img17.imageshack.us/img17/5127/dsc0221q.jpg[/quote] modela jak sie patrzy:mdleje: a z tylu to kolorek sciany?:cool3: Quote
ariss Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No jak ją uczesałaś to odrazu lepiej:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Justa'] A co do spaceru ja chętnie - do Skarysza dojadę 28 ? :cool3:[/quote] [B]28[/B] nie:shake: [B]9, 22, 24[/B];) - Wpadnij z Ewcią - Ona tu była już kilka razy:p Quote
puzzle Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Wg mnie jezeli ma miec ladna brode to tylko cierpliwie odczekac, az te krotkie wlosy odrosna, w innym wypadku mozna je obciac zrobic waska, zakrzywiona brode (ktorej ja osobiscie bardzo nie lubie), a jezeli spokojnie odczekasz to te wloski za chwile nie beda juz odstawac, a z czasem wroca do normalnej dlugosci:loveu:. Ja bym ja w weteranach pokazala:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Justynko, teraz przyjrzałam się tej focie z profilu i powiem tak: [B]CZEKAJ, AŻ BRODA ODROŚNIE!!! [/B]Jak już będzie dłuższa, to się wszystko ułoży;) Ktoś wcześniej zepsuł i teraz Galusia musi uzbroić się w cierpliwość, żeby jeszcze bardziej wypięknieć:loveu: Ariss wszystko super zrobiła;) [B]I NIE WAŻ SIĘ SKRACAĆ GRZYWKI GALINCE[/B]:mad::mad::mad: Quote
Justa Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [B]Agnes[/B], ścianę mam koloru kości słoniowej, ale mam oczojebną amarantową pościel, która rzuca ów poświatę :razz: [B]Ewa[/B], a tam uczesałam, brodę jej uprałam :razz: mój pies ostatnio mnie nienawidzi, non stop coś przy niej robię żeby się pieknie prezentowała. [B]puzzle[/B], mogę pożyczyć, to mi ją wystawisz :evil_lol: [B]waszko[/B], :loveu: [B]Doginka[/B], myślę, że jakoś się z Ewcią ugadam i wpadniemy któregoś razu, byleby sie odrobinkę cieplej zrobiło.. A ja 28 sobie podjadę na Pragę, a potem czymś do skaryszaka, żeby przez centrum nie jechać :shake: Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :placz: [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/8594/dsc0159y.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts