Doginka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ałć, to musi boleć:crazyeye: - kolczyk w tym miejscu:razz: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 hihi mam taki sam układ kolczyków tylko w prawym uchu ;) Quote
BBeta Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Justa']w uchu[/QUOTE] Myślałam, że w jakimś bardziej ekstremalnym miejscu :cool3: Quote
Justa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [B]Doginka[/B], nie ukrywam - boli. Może nie samo kłucie, ile gojenie, a spanie to juz wogóle masakra :angryy: [B]Bbeta[/B], miałam ochote na brew, ale mnie strach obleciał :eviltong: [B]waszko[/B], mój układ niebawem sie nieco zmieni zapewne :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Justa'][B]Bbeta[/B], miałam ochote na brew, ale mnie strach obleciał :eviltong:[/QUOTE] Szkoda :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 wow jakie fajowe kolczyki :cool3: hihi :P Quote
weszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Elo! Miałam dziś u siebie taką Galino-podobną sunie. Niestety, tfu tfu znaczy "stety" znalazła się jej głupia właścicielka ;) A ja juz miałam plany... Quote
Justa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [B]Bbeta[/B], też żałuję, ale wolę miec dach nad głową :evil_lol::eviltong: [B]Beatko[/B], tak - podkreślają moją mhroczność :loveu::eviltong: [B]weszka[/B], ojejku czyżbyś miała w planach powiększyć stado o pozytywnie zakręconą jaszczuropodobną sznaucerkę? :razz: Quote
weszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Justa'] [B]weszka[/B], ojejku czyżbyś miała w planach powiększyć stado o pozytywnie zakręconą jaszczuropodobną sznaucerkę? :razz:[/quote] Oj nie po prostu taka bida się zgubiła, Faro znalazła na ulicy biegającą przerażoną, ja wzięłam na przechowanie. Oczywiście zakochałam się :loveu: a tu jak na złość (znaczy na pańci i psie szczęście) za parę godzin znalazła się właścicielka :razz: Dirki tez się obraziła :obrazic: że dałam jej taki super prezent na Mikołaja, a później zabrałam :oops: Quote
Agnes Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 o kolczyk:eviltong: tez chcialam kiedys w tym miejscu, potem...brew - ale nie wyszlo:eviltong: potem skonczyla sie mania kolczykowania;) Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 to dobrze [B]Justynko[/B] ze w koncu sie ujawnilas z właściwej strony :multi: :eviltong: a może TY metalówa? :evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='betty_labrador']z właściwej strony[/quote] z lewej strony:cool3::diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Justa'] [B]Beatko[/B], a pewnie - mówisz, jakbyś mnie nie widziała nigdy :eviltong::diabloti: [B]Kojot[/B], nie da sie ukryć - moja lewa lepsza strona :evil_lol:[/quote] haha tak widzialam nieraz, niemniej jednak twierdze ze najlepiej wyszlas na zdjeciu wychodząc z Toy-Toya :diabloti: haha-a po prawej co jest? :eviltong: Quote
Justa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [B]weszka[/B], a mówiłaś, że dla Ciebie pies zaczyna sie od kolana :cool3: [B]Agnes[/B], ja się już ze 2 lata przymierzałam.. :evil_lol: [B]Beatko[/B], a pewnie - mówisz, jakbyś mnie nie widziała nigdy :eviltong::diabloti: [B]Kojot[/B], nie da sie ukryć - moja lewa lepsza strona :evil_lol: Quote
Justa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='betty_labrador']haha tak widzialam nieraz, niemniej jednak twierdze ze najlepiej wyszlas na zdjeciu wychodząc z Toy-Toya :diabloti: haha-a po prawej co jest? :eviltong:[/QUOTE] Tak, tam najlepiej widać moją mhroczność :evil_lol: Po prawej - tajemniiiiiiica :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 a kiedy Justynko zasilisz moje konto w moim sklepie swoimi pieniazkami? :diabloti: Quote
puzzle Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [B]weszko[/B] gdybys wziela sobie male pieprzowe to fajnie wygladaloby z duzym pieprzowym:loveu: Quote
Justa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='betty_labrador']a kiedy Justynko zasilisz moje konto w moim sklepie swoimi pieniazkami? :diabloti:[/QUOTE] Yyy.. nie przypominam sobie, abym Ci to kiedykolwiek obiecywała :diabloti: Bo ja nigdy nic nie obiecuje :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Justa']Yyy.. nie przypominam sobie, abym Ci to kiedykolwiek obiecywała :diabloti: Bo ja nigdy nic nie obiecuje :evil_lol:[/quote] ale ja nie twierdze ze obiecywalas :P tylko zapraszam :} Quote
weszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Justa'][B]weszka[/B], a mówiłaś, że dla Ciebie pies zaczyna sie od kolana :cool3:[/quote] I dalej tak uważam :cool1: ale że psa już mam to mogłabym mieć psio-podobny mini dodatek :razz: [quote name='puzzle'][B]weszko[/B] gdybys wziela sobie male pieprzowe to fajnie wygladaloby z duzym pieprzowym:loveu:[/quote] Pewnie tak ale ja z miniaturek najbardziej lubię czarne :loveu: Quote
Justa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [B]weszko[/B], sugerujesz, że galeństwo to coś psio-podobnego? :mdleje: :mad: a tak poważnie - nie chcę nic mówić, ale u Oli urodziło sie tyle pieknych czarnych, miniaturowych kluch.. :cool3::loveu: Jakby kto pytał co u nas - to po staremu. Pogoda taka, że nie chce sie wychodzić, przynajmniej mnie - bo jaszczurka jak zwykle chętna do wszystkiego. Boli mnie ucho, cholernie boli. Puchnie, jest czerwone i gorące. Także bajkowo :loveu: :diabloti: Jako, że nic nowego nie ma, to szuflandia.. [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/1883/dsc0881bs5.jpg[/IMG] Quote
ariss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jaka szuflandia jak tam nowa zabawka:eviltong::loveu: Quote
ariss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='BBeta']U nas od rana świeci słońce, na niebie nie ma żadnej chmury :loveu: :cool3:[/quote] nie przechwalaj się:eviltong::diabloti:;) Quote
BBeta Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 U nas od rana świeci słońce, na niebie nie ma żadnej chmury :loveu: :cool3: Quote
Justa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='ariss']jaka szuflandia jak tam nowa zabawka:eviltong::loveu:[/QUOTE] nowa? :diabloti::evil_lol: [B]Bbeta[/B], hmm.. to może ten stolicowy smog nie pozwala dojrzeć błekitu nieba? :diabloti: Quote
Recommended Posts