Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]bognik, kojot[/B], proszę Was, wstyd sie przyznać czego używam po 5 letnim stażu zasznaucerzenia :evil_lol:

[B]Ewa[/B], jak nie widać? widac - zarysy :evil_lol:
kocią łapkę mówisz? podcięłam jej kłaki aż do pazurków, tylko bałam się ruszać trochę tych włosów wyżej, bo te nożyczki to masakra - ale na fotce niewiele widać jeśli chodzi o szczegóły.

Grunt, że pozbyłam się farfocli na łapach i troce podrównałam całość - a reszta.. na jakieś lekcje może się zapiszę :eviltong:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jak nam się wkońcu uda spotkać:eviltong:to ja wezme swoje trymerki żebyś sobie zobaczyła i degażówki to sobie poprawisz co masz do poprawienia;)

Posted

[quote name='ariss']to jak nam się wkońcu uda spotkać:eviltong:to ja wezme swoje trymerki żebyś sobie zobaczyła i degażówki to sobie poprawisz co masz do poprawienia;)[/QUOTE]

Za każdym razem, gdy usiłuję się dobić do Twojej galerii wywala mnie z sieci :placz: A tam tez toczą się ciekawe rozmowy :placz:
No nic, spróbuję tu w takim razie podrążyć..
Może jakieś konkrety jeśli chodzi tak orientacyjnie o degażówki i trymery? zebym tak sobie chociaż w sieci obejrzała, bo przecież prędzej czy później czeka mnie ich zakupienie..
Jeśli chodzi o maszynkę już pewna dobra duszyczka (pozdrawiam :p) mi zaoferowała, ale mam nadzieję, że nie nadużyję jej życzliwości:p

Kurcze nie chciałabym Cię zamęczać moim niedouczeniem :shake: Ale ni cholery się nie nauczę jeżeli nie zobacze jak powinno się to robic prawidłowo.. Może po prostu jak będziesz robić Gasskę, to ja sobie przybędę na kino? A potem spróbuję to powtórzyć na Galinie? Przy okazji pokażę Ci mój trymer i zobaczysz co to warte?
Nie chciałabym się narzucać, więc jak nie, to rozumiem :oops:

Posted

maszynką to ja nie umiem:shake:dopiero do mnie jedzie;)więc nauka przede mną:evil_lol:

a trymerek i degażowanie już sprawnie mi idą,ale cuda świata to ja nie umiem zrobić ale pokazać jak to się robi prawidłowo i jakie partie ciała w jaki sposób wytłumaczyć mogę:p
Nawet na spacerku mogę Ci to zademonstrować,przecież całego psa nie trzeba robić:evil_lol:4 czy 5h byś nie wytrzymała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a co do reszty to czytaj u mnie(jak już Cię tam wpuszczą:evil_lol:)bo 2 raz pisać mi się nie chce:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']O jakich Wy nożyczkach mówicie?:crazyeye: Ja nic na foto nie zauważyłam:shake::oops:
Dzieńdobry:p[/QUOTE]

Leza tam takie fajne z roszoffffa raczka:diabloti:

Ja chce zdjecia Galuchy!:placz:

Posted

Ala, uwierz ja też bym chciała.. ale co poradzę, jak już wszystkie resztki wycisnęłam :shake:

Doszło dzisiaj zamówienie z petstages, Galina zachwycona..

Posted

[quote name='puzzle']No to foc zachwycona zabawkami Galuche! Obiekt juz masz, teraz wystarczy tylko dusic na guziczek!:diabloti:[/QUOTE]

o pewnie, i flashem po oczach :diabloti:

Posted

a ja na mikołajki kupiłam
[url=http://www.zoo-sklep.pl//index.php?p5211,petstages-kapsulka-na-smakolyki-109]ZOO-SKLEP.pl :: PETSTAGES KAPSUŁKA NA SMAKOŁYKI 109[/url]

zobaczymy jak się będzie sprawowało:diabloti:

Posted

Ja też kupiłam tą kapsułę (tylko muszę odpowiedniej wielkości granulki stworzyć, żeby za łatwo sie nie wysypało, ale sie wysypywało) i pieska pluszaka (szeleści jak go tarmosi więc wtedy tarmosi jeszcze bardziej :loveu:)

[B]Ewa[/B], te chciałam z tego sklepu, ale jak za 3 rzeczy zażyczli sobie 15zł Pocztą Polską lub 20zł kurierem to zrezygnowałam :diabloti: teraz będe kupować w animalii i odbiór własny ;)

[B]Bbeta[/B], pożycz mi lampę to chętnie porobię fotki :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']teraz będe kupować w animalii i odbiór własny ;)[/quote]

ja tyko w animalii kupuje takie p i e r d o l y (wypipkowalo mi ;) )- bo karmy maja drogie:diabloti: ale podoba mi sie, ze mozna w wielu miejscach odebrac osobiscie:eviltong:

Posted

Kapsuła jest faktycznie dość mała, ale to chyba nie przeszkadza? Raczej jej spaniel nie połknie w całości ;)
Galina zachwycona - to znaczy zdesperowana. Stwierdziłam, że pies może przez to wpaść w depresje, jak zostaje jedna granulka i nie może jej wydostać :mdleje:

Ciepło..
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/9167/dsc0646xe9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img67.imageshack.us/img67/948/dsc0690ml9.jpg[/IMG]

Wciąż mam alergie na prawo jazdy :shake:

Posted

[quote name='Justa']Kapsuła jest faktycznie dość mała, ale to chyba nie przeszkadza? Raczej jej spaniel nie połknie w całości ;)[/QUOTE]
Kaja i takie wynalazki... :diabloti: Ona łaske robi, że z miski zje, a co dopiero męczyć się z jakąś kapsułką :cool3:
Już widze oczami wyobraźni jak Mutu chwyta zabawke za te sznurki, potrząsa głową i granulki suchego latają jak pociski po całym mieszkaniu :loveu: :diabloti:

Posted

[url]http://img67.imageshack.us/img67/948/dsc0690ml9.jpg[/url]

ach ten jęzorek:loveu:

ja mam nadzieje,że u nas kapsuła się sprawdzi:razz:gass ma taką wielką gigantyczną piłke na samki i uwielbia ją toczyć:loveu:ale nie wiem jakim cudem zgubiła ją:crazyeye:(tego się nie da zgubić:evil_lol:)i to żeby nie było w mieszkaniu:evil_lol:a ja od 2 miesięcy jej znaleść nie mogę:oops::shake::evil_lol:

Posted

[B]Bbeta[/B], ale wrażenia wzrokowe - bezcenne :diabloti:

[B]Ewa[/B], jedyny minus to to, że dziurki są dość małe i czasem wklinuje się tam smak i pies się może frustrować, że nic nie wylatuje a przeciez tam JEST ! :placz:

ha ! mam nowego kolczyka :multi::loveu:

Posted

[quote name='Justa'][B]Bbeta[/B], ale wrażenia wzrokowe - bezcenne :diabloti:

ha ! mam nowego kolczyka :multi::loveu:[/QUOTE]
I zaczne się bać chodzić po własnym domu :diabloti:

Gdzie? :cool3:

Posted

helixa - w uchu.

:loveu:
[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/1184/dsc2216gg8.jpg[/IMG]

coprawda źle spałam, bo koniecznie chciałam obrócić się na lewy bok, a kończyło się to dość boleśnie :diabloti:
za miesiąc - półtora będzie już zagojone, to może jeszcze kolec? :roll:

Posted

[quote name='Justa']

[B]Ewa[/B], jedyny minus to to, że dziurki są dość małe i czasem wklinuje się tam smak i pies się może frustrować, że nic nie wylatuje a przeciez tam JEST ! :placz:
[/quote]

No żartujesz chyba,gass jak nie może wyjąć to przynosi i rzuca mi na kolana:evil_lol:ja wtedy jej wyjmuje i wkładam od zewnątrzw tą dziurke i ona już sama sobie radzi...ale skubana zaczyna cały czas przynosić więc koniec z tą dobrocią:evil_lol: