Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']Ciesze się bardzo, że Wam się podoba mój wiercidupek :loveu:

Ja niestety zajmuję się teraz [URL="http://img377.imageshack.us/img377/9845/histomylovebp3.jpg"]TYM[/URL]

Więc z racji przegrzania mojej istoty szarej, nic mądrego tu nie napiszę :mdleje:[/quote]

w takim razie powodzenia w dalszym przyswajaniu wiedzy;)

czasami tesknie za nauka i studiami:eviltong: nawet sesja miala swoj klimat:loveu:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Jakby jeszcze istniało u mnie takie coś jak 'sesja' i 'czas poza sesją' .. :mad:

No nic, wracam sie edukować :loveu:[/quote]

u mnie tez nie bylo...nauka byla przez caly rok, ale do zaliczen w sesji szykowalo sie projekty siedzialo godzinami w PSie drukowalo:loveu: ach

Posted

[B]Agnes[/B], moja przyjaciółka studiuje gospodarkę przestrzenną i też ma jakieś mapy, projekty i inne bajery..
A ja tylko kucie i kucie. Nic manualnego :shake:

[B]Doginka[/B], [nie]dziękuję :multi:

[B]Beatko[/B], histopatologia będzie, jak się histologii nauczę :mdleje:

[B]Ewa[/B], niewątpliwie Twoje kciuki podniosą mi poziom szans :eviltong:

[B]eria[/B], to są same pytania.. odpowiedzi nie chciało mi się fotografować :evil_lol:
dziękuję, tylko nie wiem czemu jakos mało kto ma ochotę na moje notatki :evil_lol: takie nadruki tworzę :cool1:

Jakaś taka kiepawa jakościowo Jaszczurka
[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/3330/dsc0671qm5.jpg[/IMG]

Przy okazji dziś się dowiedziałam, że koleżanka z mojej grupy mnie kojarzy z dogo :eviltong: Jaki ten świat mały..
Przy okazji pozdrawiam :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo a ja cały czas myślałam, że to o histopatologii mowa :lol:[/QUOTE]

żeby uczyć się o patologiach trzeba najpierw poznać sytuacje normalne ;)

zdy.cham.:placz:

Posted

[quote name='ariss'][url]http://img98.imageshack.us/img98/3330/dsc0671qm5.jpg[/url]

ale jej tu klata wyszła:crazyeye::crazyeye:fajniusia:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

ona jest taka klaciasta ogólnie :evil_lol:
wogóle raczej do drobnych nie należy :evil_lol:

Posted

a ja myslalam ze jest jedna "histo":evil_lol::eviltong:

Justa ja idac na swoj kierunek bylam pewna, ze bede tylko siedziec w mapach projektach i rysunkach - okazalo sie, ze do tego dochodzi sporo pracy nad ksiazkami, ale i tak nie wyobrazam siebie na innych studiach - choc mysl o weterynarii chyba zawsze mnie bedzie meczyc:eviltong: ale tu sie raczej nie odnajde, bo chciec a moc to dwie rozne sprawy...

a zdjecie...co Ci sie w nim nie podoba:mad: fajne, przyjemne;)

Posted

[quote name='Agnes']a ja myslalam ze jest jedna "histo":evil_lol::eviltong:

Justa ja idac na swoj kierunek bylam pewna, ze bede tylko siedziec w mapach projektach i rysunkach - okazalo sie, ze do tego dochodzi sporo pracy nad ksiazkami, ale i tak nie wyobrazam siebie na innych studiach - choc mysl o weterynarii chyba zawsze mnie bedzie meczyc:eviltong: ale tu sie raczej nie odnajde, bo chciec a moc to dwie rozne sprawy...

a zdjecie...co Ci sie w nim nie podoba:mad: fajne, przyjemne;)[/QUOTE]

Cóż, najważniejsze, żeby znaleźć w życiu "to coś" w czym wyobrażasz po prostu siebie.
Chyba najsmutniejsza człowiek to ten, który nie wie co chce osiągnąc w życiu i nie ma wytyczonego celu.
Ja liczę się z tym, że coś może nie pójść. Mam tego świadomość. Ale próbuję. Cele stawiam sobie na bierząco, żeby nie zatracić się w myśleniu nad daleką przyszłością, która być może będzie inna niż sobie zamarzyłam.

Bardzo dużo ludzi wyśli o weterynarii, niewiele ma odwagę, jeszcze mniej ją kończy (już nie mówie o skończeniu w terminie). I dobrze, dzięki temu świat jest ciekawszy ;)

- - -

Co mi się nie podoba? Jest niedoświetlone i nieostre :eviltong:
Ale jest, a to nie galeria sztuki ino psia galeria :p

Posted

Jaszczurka naspacerkowa.

Tak wiem, że jakość jest powalająca :evil_lol:
To co prezentuje to pozostałości z chodzenia przy nodze, którego kiedyś ją uczyłam, ale stwierdziłam, że to czyni ją zestresowaną i nieszcześliwą :cool1:

[URL="http://s498.photobucket.com/albums/rr349/non_umbra/?action=view&current=Wideo012.flv"]jaszczurka[/URL]

Martyna spacjalnie dla Ciebie, bo nie wierzyłaś w jaszczurkę :diabloti:

[URL="http://s498.photobucket.com/albums/rr349/non_umbra/?action=view&current=Wideo013.flv"]się kręci[/URL]

Posted

[quote name='puzzle']Hahhahahhahhahaha jak ona sie smiesznie cofa:crazyeye::loveu:, najpierw usiadla, a potem jeszcze dwa kroki w tyl:loveu:, hahhahaha.[/QUOTE]

Moim zdaniem to żałosny widok, a jak się przy tym awanturuje biedactwo.. :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Moim zdaniem to żałosny widok, a jak się przy tym awanturuje biedactwo.. :diabloti:[/QUOTE]

Jak mozesz jaki zalosny, to takie glupkowate i slodkie:loveu:.

Posted

[quote name='puzzle']Jak mozesz jaki zalosny, to takie glupkowate i slodkie:loveu:.[/QUOTE]

buhhahha, taka zdesperowana szuka nogi przy której trzeba usiąść :evil_lol:
tak czy siak ona dostaje świra jak idziemy na spacer i mało z siebie nie wyjdzie przed bieganiem, dlatego nie wymagam od niej rzeczy niemożliwych :diabloti:

Posted

Buahah dzięki :diabloti::loveu: jaki szczekacz, nie mogę :evil_lol::evil_lol: zdecydowanie lepiej wychodzi jej prawo, pewnie dlatego, że dłużej umie : P

[SIZE=1]
widzę, że photobucket cię nie pogryzł :diabloti:[/SIZE]

Posted

jaki biedny zestresowany piesek na tym pierwszym filmiku:placz::diabloti: Umie iść dłuższy czas przy nodze?:cool3:

na tym drugim filmiku mam wrażenie jakbyś pomyliła kierunki:evil_lol: 'w lewo' kręci się w prawo (jej prawo) i na odwrót:hmmmm: chyba że tak ma być;)