Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byliśmy z shaduniem w sobotę u weta i jest zadowolony, powiedział, że widać znaczącą poprawę i idzie wszystko w dobrym kierunku ...chociaż jakieś pozytywny :) ...shady jest sam w ładnym, ocieplanym boksie... w którym wyżarł niestety silikonowe drzwi :/

Posted

A on taki kochaniutki, prawie zabił mnie z radości jak mu ostatnio sprzątałam... :loveu: I pysio już mu tak ładnie się goi, ale za to ta łysa plama na grzbiecie... :-( biedaczek... :placz:

Posted

Ta "plama" jest zgolona maszynką przez panią weterynarz, aby ułatwić smarowanie tego miejsca, sierść odrosła już tam do połowy.. Jutro z Martik jedziemy z Shaduchem do lecznicy na kolejny zastrzyk, wet jest bardzo zadowolony z rezultatu leczenia. Stan naczyniowo skórny jest już prawie wyleczony, jedynie grzybica na uszkach, jednak na to stosujemy lepszy i silniejszy lek, który zaczyna już widocznie działać.

Posted

kamilka91 napisał(a):
A on taki kochaniutki, prawie zabił mnie z radości jak mu ostatnio sprzątałam... :loveu:

coś chyba wiemy z Lorien o tym:roll: on potrafi zdeptać człowieka z radości...żywe srebro ten psiak :lol:

Posted

Ktoś go dostrzegł! :multi: potrzebuję numeru Shadulka, macie? Pan dzwonił do schroniska i nic nie mógł się dowiedzieć... :roll: a może lepiej podać mu numer tel. jednej z Was?

Posted

Witam!! To ja jade do tego słodziaka:). O Shady'm dowiedziałam sie z ogłoszenia, tam też dowiedziałam sie o jego chorobie. Miałam doczynienie z grzybica u mojego ONka i wyleczyłam ją z doskonałym skutkiem:). Pozdrowienia:)!

Posted

***karola*** napisał(a):
Dziękuje:). Ja również bardzo sie cieszsze:D i już nie moge sie doczekać jutra.

:multi::multi: Super :-)

Karola czy jesteś świadoma, że Shady to istne tornado:eviltong:??Nadaje się tylko do domku jednorodzinnego.

:loveu::loveu::loveu:

Posted

***karola*** napisał(a):
Witam!! To ja jade do tego słodziaka:). O Shady'm dowiedziałam sie z ogłoszenia, tam też dowiedziałam sie o jego chorobie. Miałam doczynienie z grzybica u mojego ONka i wyleczyłam ją z doskonałym skutkiem:). Pozdrowienia:)!

Witam! Życzę powodzenia, zarówno Tobie, jak i Shadiemu :loveu: