requiem. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Scoti to weslola i kochana sunia.Niestety jej pani wyjezdza 15 marca do pracy za granice i nie ma mozliwosci abrania jej ze sobą.Zostały trzy mozliwości: 1.Znalezienie jej szybkko domu. 2.Odddanie do schornu.(dodam,ze sunia od malenkiego jest trzymana w domu i jest typem kanapowca.) 3.Uśpienie. .Prosze.!Nie badzcie obojetni i pomozcie mi znalesc jej dom do 15 marca.! Sunia ma ok. 7 lat.Ma ważne szczepienie do lipca.Nie jest odrobaczona.Posiada książeczke zdrowia. Jest pogodna i wesola.Cieszy sie na widok znanego jej czlowieka.Potrafi dawać lape,glos i siadać.Lgnie do ludzi-najchetniej siedzialaby ciagle na kolanach lub jak najblizej ludzi.:loveu: Jeżeli masz serce prześlij dalej choć jednej osobie. Jak nie to przez ciebie zginie jeden pies - jedno stworzenie! możesz mieć poczucie winy ... 1.Prześlijcie to gdzie się da: na gadu, na pocztę itp. nawet możecie to dalej "przemówić na skype!! :o żeby tylko pomogło 2. Dajcie ogłoszenia w gazetach, nawet radiu i telewizji. Roznoście ulotki. 3. Dajcie ogłoszenie na portalach internetowych np. Allegro, allegratka itd. 4. Podnoście PODNOŚCIE TEN PIEPSZONY WĄTEK! 5. Pytajcie się w szkole, w pracy Czy choć trochu pomogłam? Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja też sie boję. :eviltong: Jaki pomysł? :roll: Quote
BlackSheWolf Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 tak to jest dobry pomysl. Ja dzieki wlasnie takiemu łancuszkowi znalazlam kiedys domek dla jednej suni. Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dziękujemy za rady... :razz: cocker napisał(a):PODNOŚCIE TEN PIEPSZONY WĄTEK! PODNOSIMY ! :razz: Ale słownictwo. Quote
Dinka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Moze do niektorych osob powysylac na pw? :razz::razz: Jak chcecie to wysle ;) Quote
polciuaa Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Wysłyłaj wysyłaj.;P Ja tez powysylam,ale potem bo teraz juz schodze. Quote
requiem. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ej :D:D dziewczyny stop!! to miało pyć tylko do "poczucia winy ..."~!! nie miało być tam tego 1 2 3 4 ! to była wiadomość dla was co możecie zrobić jeszcze oprócz łańcuszka! EDIT. Scoti to weslola i kochana sunia.Niestety jej pani wyjezdza 15 marca do pracy za granice i nie ma mozliwosci abrania jej ze sobą.Zostały trzy mozliwości: 1.Znalezienie jej szybkko domu. 2.Odddanie do schornu.(dodam,ze sunia od malenkiego jest trzymana w domu i jest typem kanapowca.) 3.Uśpienie. .Prosze.!Nie badzcie obojetni i pomozcie mi znalesc jej dom do 15 marca.! Sunia ma ok. 7 lat.Ma ważne szczepienie do lipca.Nie jest odrobaczona.Posiada książeczke zdrowia. Jest pogodna i wesola.Cieszy sie na widok znanego jej czlowieka.Potrafi dawać lape,glos i siadać.Lgnie do ludzi-najchetniej siedzialaby ciagle na kolanach lub jak najblizej ludzi.:loveu: Jeżeli masz serce prześlij dalej choć jednej osobie. Jak nie to przez ciebie zginie jeden pies - jedno stworzenie! możesz mieć poczucie winy TYLKO TYLE MACIE PRZESYŁAĆ! :D:D Quote
betel Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nie bardzo podoba mi się pani Scoti, pewno ma rodzinę, przyjaciół, znajomych i sama powinna zatroszczyć sie o psa , który był u nie 7 lat. Trudno będzie teraz znaleźć obcy dom dla suni w tym wieku, nie mówiąc o jej uczuciach. Przecież ona jest po tylu latach niezmiernie przywiaząna do właścicielki. Ludzie wyjeżdźają za granicę i zabierają ze sobą zwierzęta , wszystko jest do załatwienia, jeśli bardzo się chce!!!:cool3: Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ja wierzę w to, ze Scotie w końcu znajdzie domek. Do góry ! Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Iza, jak chcesz to możesz zrobić. :) Do góry ! Quote
Izabela124. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Prosze o podanie jakiegos kontaktu, w jakim miescie i woj. suczka sie znajduje Quote
Izabela124. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=333433731 Prosze o podanie jakiegos kontaktu Quote
polciuaa Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Scotie jest w Olkuszu woj. Małopolskie. Allegro juz ma ale zawsze to bedzie wieksza szansa. Kontakt: tel.662128394 gg.5522866 mail. [email protected] Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 O czyli Scotie ma już 2 allegra? :roll: Do góry ! Quote
Recommended Posts