Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam napisać, więc piszę teraz
Lisa ( szczeniaczek z maciejkowic od very ) odrobaczona. Biedna miała tyle robakow, że szok :mdleje:
Ale teraz już jest ok. Mój Gryf to ma anielską cierpliwość. Mała wiesza mu się na ogonie, a on jak już jest naprawdę bardzo zmęczony i zdenerwowany to jej pokazuje zęby, nie warknie ni nic. Lisa nie potrafi sobie wejść na łóżko :lol: i zawsze w nocy budzi mnie pary razy, aby ją wnieść :mad: jak nie wniosę to piszczy w wniebogłosy! Chyba jest troszeńkę rozpieszczona.:shake:

Posted

[CENTER][SIZE=5][COLOR=blue][URL="http://www.silesiacup2010.pl/silesiacup.html"][B][I]Kolejna Akcja Adopcyjna w Katowicach[/I][/B][/URL][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=5][COLOR=blue][B][I][U]Silesia City Center[/U][URL="http://www.silesiacup2010.pl/silesiacup.html"] !!!![/URL][/I][/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER]

[CENTER][COLOR=red][I][B][SIZE=5]17 - 18 lipca 2010 r[/SIZE][/B][/I][/COLOR]
[/CENTER]
[COLOR=red][I][B][SIZE=5]
[/SIZE][/B][/I][/COLOR][CENTER][B][SIZE=3]Zapraszamy chętnych wolontariuszy do kwestowania, roznoszenia ulotek oraz do opieki nad zwierzętami[/SIZE][/B]

[URL="http://www.silesiacup2010.pl/silesiacup.html"][B][COLOR=green][FONT=Arial]Podczas akcji adopcyjnej obędzie się zbiórka zużytych tuszy i tonerów. Kontener na puste pojemniki będzie znajdował się przy stoisku adopcyjnym[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial]. [/FONT][/COLOR][/B][/URL]

[B] Zbieramy również dary dla popowodziowych zwierząt w Bieruniu
- tam ciągle potrzebna pomoc ![/B]

[/CENTER]

Posted

[COLOR=Red][B]25. lipca jest krajowa wystawa psów rasowych w Będzinie. [/B][/COLOR]

[B]Zarząd prosi o 10 osób do protokołowania przy stołach sędziowskich.
Wystawa trwa od 8 do 16 .Proszę 10 osób chętnych do pomocy. To nie jest
trudne!!!!!
Kto może i chce pomóc?
My tam jesteśmy z fundacją - mamy swoje stoisko.
POMÓŻCIE!!!![/B]

pozwoliłam sobie zacytować Amikat z Psiegowolontariusza

na tę chwilę skoncentrujmy się na akcji w Silesii ale zabukujcie sobie już termin akcji będzińskiej !

Guest _Kamila
Posted

Będę na akcji w SCC i zgłaszam się do opieki nad psiakami :)

Posted

[B]Akcja w Silesii jest teraz - sobota, niedziela 17-18 lipca. Bardzo Was
proszę o pomoc! Potrzebni są wolontariusze do psów schroniskowych i
pomoc w kwestowaniu. Psów ogromne ilości i stale przybywa, a finanse
leżą.BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC
1 % jeszcze nawet nie zdążył zacząć spływać.[/B]

pozwoliłam sobie przekopiować [COLOR=Red][B]APEL[/B][/COLOR] Amikat z Psiegowolontariusza

Puk, puk, ............. i cisza - wszyscy śpią :crazyeye:! a tu akcja lada dzień i tak mało chętnych :shake: - postarajcie się kochani - żebyśmy nie musieli odwoływać schroniska - ale jak nie będzie chętnych do opieki :-( - kaski też by się przydało nazbierać - [COLOR=Red][B]ZAPRASZAMY[/B][/COLOR]

Posted

Grafik zaktualizowany.

Ponieważ jest bardzo mało chętnych wolontariuszy [B]prosimy wolontariuszy ze schroniska katowickiego[/B] o przyjazd po szkoleniu do opieki nad psami schroniskowymi.
Musi się zgłosić min 5 osób do opieki nad psami, w przeciwnym razie schronisko nie przywiezie psów bo będzie nas stanowczo za mało.

Guest _Kamila
Posted

Spytam kuzynki czy mogłaby pomóc, ale nie wiem czy jutro gdzieś nie jedzie..

Posted

[B]Piszcie co słychać! - ile zwierzaków poszło ! - czy wolontariusze dopisali ?[/B]

Cały rok nie chorowałam a teraz w 30 stopniowym upale mnie rozłożyło ! - pół dnia przeleżałam plackiem i na dodatek przykryta bo było mi zimno :crazyeye:

Posted

[quote name='JOMA'][B]Piszcie co słychać! - ile zwierzaków poszło ! - czy wolontariusze dopisali ?[/B]

Cały rok nie chorowałam a teraz w 30 stopniowym upale mnie rozłożyło ! - pół dnia przeleżałam plackiem i na dodatek przykryta bo było mi zimno :crazyeye:[/QUOTE]

chyba dwa psy poszły, ale pewna nie jestem. Za to sporo kociaków w nowych domkach.

Posted

[COLOR=Red][B]serdecznie dziękujemy wolontariuszom za udział w silesiowej akcji i zapraszamy na następna - będzińską[/B][/COLOR]

[COLOR=Blue]
[/COLOR] [CENTER][SIZE=4][COLOR=Blue][SIZE=5][B]25. lipca - niedziela
Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Będzinie

[/B][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[B]Zarząd prosi o 10 osób do protokołowania przy stołach sędziowskich.
Wystawa trwa od 8 do 16 .Proszę 10 osób chętnych do pomocy. To nie jest
trudne!!!!!
Kto może i chce pomóc?
My tam jesteśmy z fundacją - mamy swoje stoisko.
POMÓŻCIE!!!!

[/B]pozwoliłam sobie zacytować Amikat z Psiegowolontariusza

[B][COLOR=Blue]tworzymy GRAFIK - zapraszam :bigcool:
[/COLOR][/B]

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=5][B]25. lipca - niedziela[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red]
[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=5][B] Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Będzinie[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red]
[/COLOR] [/CENTER]
[SIZE=4][COLOR=Blue][SIZE=5][B]
[SIZE=4]Stadion Sportowy - Będzin - ul. Sportowa 4[/SIZE]

[SIZE=4]Czas trwania akcji: 9.00. - ok. 16.00.[/SIZE]

[SIZE=4]Prosimy o przyjście w koszulkach fundacyjnych i kto ma przy sobie identyfikator to prosimy o przyniesienie.
[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=Blue]I najważniejsza sprawa - [COLOR=Red]musimy mieć listę imienną osób z Fundacji [/COLOR]jeżeli chcemy wejść za darmo - to jest wystawa psów, więc wstęp kosztuje oraz [COLOR=Red]listę imienną osób do protokołowania.[/COLOR]

[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Black]Zostały jeszcze trzy dni - listę imienną tworzę w pierwszym poście tego wątku.[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=Blue]
[/COLOR][/SIZE]
[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

właśnie wlazłam żeby to napisac dzięki Asiu

Osoby które będą sekretarzować pojawiają się o 8.45 na odprawę w pokoju nr 9 lub 10 (jeszcze nie wiadomo) na terenie wystawy oczywiście

Posted

Joma, możesz mnie też wpisać na listę osób które będą w niedzielę. Ale raczej nie do protokołowania bo nie mam o tym zielonego pojęcia. Mogę być rezerwową :)