Vannes Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Zapomniałam napisać, więc piszę teraz Lisa ( szczeniaczek z maciejkowic od very ) odrobaczona. Biedna miała tyle robakow, że szok :mdleje: Ale teraz już jest ok. Mój Gryf to ma anielską cierpliwość. Mała wiesza mu się na ogonie, a on jak już jest naprawdę bardzo zmęczony i zdenerwowany to jej pokazuje zęby, nie warknie ni nic. Lisa nie potrafi sobie wejść na łóżko :lol: i zawsze w nocy budzi mnie pary razy, aby ją wnieść :mad: jak nie wniosę to piszczy w wniebogłosy! Chyba jest troszeńkę rozpieszczona.:shake: Quote
JOMA Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 [CENTER][SIZE=5][COLOR=blue][URL="http://www.silesiacup2010.pl/silesiacup.html"][B][I]Kolejna Akcja Adopcyjna w Katowicach[/I][/B][/URL][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=5][COLOR=blue][B][I][U]Silesia City Center[/U][URL="http://www.silesiacup2010.pl/silesiacup.html"] !!!![/URL][/I][/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [CENTER][COLOR=red][I][B][SIZE=5]17 - 18 lipca 2010 r[/SIZE][/B][/I][/COLOR] [/CENTER] [COLOR=red][I][B][SIZE=5] [/SIZE][/B][/I][/COLOR][CENTER][B][SIZE=3]Zapraszamy chętnych wolontariuszy do kwestowania, roznoszenia ulotek oraz do opieki nad zwierzętami[/SIZE][/B] [URL="http://www.silesiacup2010.pl/silesiacup.html"][B][COLOR=green][FONT=Arial]Podczas akcji adopcyjnej obędzie się zbiórka zużytych tuszy i tonerów. Kontener na puste pojemniki będzie znajdował się przy stoisku adopcyjnym[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial]. [/FONT][/COLOR][/B][/URL] [B] Zbieramy również dary dla popowodziowych zwierząt w Bieruniu - tam ciągle potrzebna pomoc ![/B] [/CENTER] Quote
JOMA Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 [COLOR=Red][B]25. lipca jest krajowa wystawa psów rasowych w Będzinie. [/B][/COLOR] [B]Zarząd prosi o 10 osób do protokołowania przy stołach sędziowskich. Wystawa trwa od 8 do 16 .Proszę 10 osób chętnych do pomocy. To nie jest trudne!!!!! Kto może i chce pomóc? My tam jesteśmy z fundacją - mamy swoje stoisko. POMÓŻCIE!!!![/B] pozwoliłam sobie zacytować Amikat z Psiegowolontariusza na tę chwilę skoncentrujmy się na akcji w Silesii ale zabukujcie sobie już termin akcji będzińskiej ! Quote
Guest _Kamila Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Będę na akcji w SCC i zgłaszam się do opieki nad psiakami :) Quote
JOMA Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [B]Akcja w Silesii jest teraz - sobota, niedziela 17-18 lipca. Bardzo Was proszę o pomoc! Potrzebni są wolontariusze do psów schroniskowych i pomoc w kwestowaniu. Psów ogromne ilości i stale przybywa, a finanse leżą.BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC 1 % jeszcze nawet nie zdążył zacząć spływać.[/B] pozwoliłam sobie przekopiować [COLOR=Red][B]APEL[/B][/COLOR] Amikat z Psiegowolontariusza Puk, puk, ............. i cisza - wszyscy śpią :crazyeye:! a tu akcja lada dzień i tak mało chętnych :shake: - postarajcie się kochani - żebyśmy nie musieli odwoływać schroniska - ale jak nie będzie chętnych do opieki :-( - kaski też by się przydało nazbierać - [COLOR=Red][B]ZAPRASZAMY[/B][/COLOR] Quote
Glutofia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Asiu też się melduję, jednak niepokoi mnie ta cisza, wszyscy wyjechali? Quote
JOMA Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Grafik zaktualizowany. Ponieważ jest bardzo mało chętnych wolontariuszy [B]prosimy wolontariuszy ze schroniska katowickiego[/B] o przyjazd po szkoleniu do opieki nad psami schroniskowymi. Musi się zgłosić min 5 osób do opieki nad psami, w przeciwnym razie schronisko nie przywiezie psów bo będzie nas stanowczo za mało. Quote
Istar19 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ja bym się z chęcią zgłosiła, ale wyjeżdżam właśnie w sobotę :( mam nadzieje że znajdą się chętni do opieki Quote
klaudiaaa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ja też będę. Niestety Misia jeszcze nie adopcyjna, więc będę kwestować :razz: Quote
Guest _Kamila Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Spytam kuzynki czy mogłaby pomóc, ale nie wiem czy jutro gdzieś nie jedzie.. Quote
JOMA Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 [B]Piszcie co słychać! - ile zwierzaków poszło ! - czy wolontariusze dopisali ?[/B] Cały rok nie chorowałam a teraz w 30 stopniowym upale mnie rozłożyło ! - pół dnia przeleżałam plackiem i na dodatek przykryta bo było mi zimno :crazyeye: Quote
klaudiaaa Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='JOMA'][B]Piszcie co słychać! - ile zwierzaków poszło ! - czy wolontariusze dopisali ?[/B] Cały rok nie chorowałam a teraz w 30 stopniowym upale mnie rozłożyło ! - pół dnia przeleżałam plackiem i na dodatek przykryta bo było mi zimno :crazyeye:[/QUOTE] chyba dwa psy poszły, ale pewna nie jestem. Za to sporo kociaków w nowych domkach. Quote
klaudiaaa Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='JOMA']A jak dzisiaj poszło na akcji ?[/QUOTE] Kiepsko, do domu poszedł jeden jedyny szczeniak od Very i dwa kociaki schroniskowe:shake: Quote
JOMA Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 No , jakoś cieniutko ale niech przynajmniej dobre domki będą. [B]klaudiaaa[/B] - dziękuję :loveu: Quote
JOMA Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [COLOR=Red][B]serdecznie dziękujemy wolontariuszom za udział w silesiowej akcji i zapraszamy na następna - będzińską[/B][/COLOR] [COLOR=Blue] [/COLOR] [CENTER][SIZE=4][COLOR=Blue][SIZE=5][B]25. lipca - niedziela Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Będzinie [/B][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [B]Zarząd prosi o 10 osób do protokołowania przy stołach sędziowskich. Wystawa trwa od 8 do 16 .Proszę 10 osób chętnych do pomocy. To nie jest trudne!!!!! Kto może i chce pomóc? My tam jesteśmy z fundacją - mamy swoje stoisko. POMÓŻCIE!!!! [/B]pozwoliłam sobie zacytować Amikat z Psiegowolontariusza [B][COLOR=Blue]tworzymy GRAFIK - zapraszam :bigcool: [/COLOR][/B] Quote
__Lara Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ale ze mnie ciemnota.... ja nie mogę jednak być, mam roczek chrześnicy.... Quote
JOMA Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 [CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=5][B]25. lipca - niedziela[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red] [/COLOR] [SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=5][B] Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Będzinie[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red] [/COLOR] [/CENTER] [SIZE=4][COLOR=Blue][SIZE=5][B] [SIZE=4]Stadion Sportowy - Będzin - ul. Sportowa 4[/SIZE] [SIZE=4]Czas trwania akcji: 9.00. - ok. 16.00.[/SIZE] [SIZE=4]Prosimy o przyjście w koszulkach fundacyjnych i kto ma przy sobie identyfikator to prosimy o przyniesienie. [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Blue]I najważniejsza sprawa - [COLOR=Red]musimy mieć listę imienną osób z Fundacji [/COLOR]jeżeli chcemy wejść za darmo - to jest wystawa psów, więc wstęp kosztuje oraz [COLOR=Red]listę imienną osób do protokołowania.[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Black]Zostały jeszcze trzy dni - listę imienną tworzę w pierwszym poście tego wątku.[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=Blue] [/COLOR][/SIZE] [/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Glutofia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 właśnie wlazłam żeby to napisac dzięki Asiu Osoby które będą sekretarzować pojawiają się o 8.45 na odprawę w pokoju nr 9 lub 10 (jeszcze nie wiadomo) na terenie wystawy oczywiście Quote
zapka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Joma, możesz mnie też wpisać na listę osób które będą w niedzielę. Ale raczej nie do protokołowania bo nie mam o tym zielonego pojęcia. Mogę być rezerwową :) Quote
Recommended Posts