Rybc!a Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 koss napisał(a):Elza-GNIEWAM SIĘ WSCIEKLE-ale o to, że mnie pszepraszasz.....:razz:no niedawno przekroczyłam Rubikon-50 ,( 21 03..).mogłabym być babcią- i czekam na to z mocno....(syn ma 30...)Błagam nie traktujcie mnie jednak z naleznym mojemu wiekowi szacunkiem...:lol::evil_lol:- to będzie znak,że czas mi do ...grobu. IZIS - na Ciebie zawsze można liczyć...:razz:-dzięki. Amelka załatwia sie w domu-co mnie dziwi u mnie zdarzyło sie to 2x przez cały czas- nie wiem , która to poczyniła.Chcąc siknąc, stawały przed drzwiami balkonowymi.ALE ;" NIKT NIE MA DO AMELKI PRETENSJI, ŻE NIE WIE GDZIE WYJSC, ZEBY SIE ZAŁATWIĆ I BABCIA TEŻ ROZUMIE, ŻE TO DLA NIEJ NOWA SYTUACJA."Wydaje mi sie, że Amelka trafiła do tego swojego domu i Człowieka...ale poproszę- poczekajmy do po ...świętach-spotkam sie w szkole z moja uczennicą i wtedy wszystko będzie wiadomo na 100%. Antek codziennie u wet. -raz wydaje mi się ciut lepiej ,raz...ale wrócił mu apetyt, niechęć do spacerów się nadal utrzymuje, martwia mnie jego kooooooooopy-czarne jak smoła -wet.mówi, że to wątroba czyli potwierdza sie -marskosc.Antek wie,jak bardzo go kochamy i będzie walczył wierzę w to -on zawsze stara się spełnia moje życzenia. RYBCIA-dziękuje za życzenia -sympatyczne!!!! W takim razie trzymamy z całych sił kciuki za Antosia i za Amelkę... PS Nie ma za co :) Quote
ElzaMilicz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Stres Amelki minie i koopy będą na swoim miejscu. ;) Quote
magda z. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 może w całym zamieszaniu świątecznym przegapiono moment jak sygnalizowała za pierwszym razem-czasami trzeba psa obserwować, bo on sam nie chce koniecznie dać znaków dymnych o chęci wyjścia. Wydaje mi sie, że jak babcia twojej uczennicy będzie z nią regularnie wychodzić i chwalić za dobre zachowanie na spacerze to mała szybko się kapnie-mój Bismarck jak zrobi kooopę to się cieszy jak wariat:roll: Quote
koss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tak , wiem mój Antek zaraz przybiega po nagrodę. DZISIEJSZY "esmes"pozytywny,:cool3: Amelka kręciła sie po domu niespokojnie, wypuszczona z ulgą ....zrobiła swoje.To mądre pieso-podobnie jak DOSIA, która ma w sobie cos bardzo chwytającego za serce.I CO NAJWAŻNIEJSZE: U ANTKA LEKKKA POPRAWA -LeKI CHWYCIŁY,będzie do końca życia je brał ( na serce, wątrobę i odwadniające) mogą być nawroty ale jest przed nim jeszcze przyszłosć:multi::loveu::multi: ,niech se wraca ale nie zabierze Go nam!!!!!!!!!!;) Quote
Rybc!a Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 koss napisał(a):Tak , wiem mój Antek zaraz przybiega po nagrodę. DZISIEJSZY "esmes"pozytywny,:cool3: Amelka kręciła sie po domu niespokojnie, wypuszczona z ulgą ....zrobiła swoje.To mądre pieso-podobnie jak DOSIA, która ma w sobie cos bardzo chwytającego za serce.I CO NAJWAŻNIEJSZE: U ANTKA LEKKKA POPRAWA -LeKI CHWYCIŁY,będzie do końca życia je brał ( na serce, wątrobę i odwadniające) mogą być nawroty ale jest przed nim jeszcze przyszłosć:multi::loveu::multi: ,niech se wraca ale nie zabierze Go nam!!!!!!!!!!;) Super wieści! :) Quote
magda z. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No to super, widocznie mała już się przyzwyczaiła:loveu: Quote
koss Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dziewczyny -chyba AMELKOWA historia ma swój happy :lol::lol::lol: and,dzwonił( jako, że nie chodzę do pracy) do mnie ojciec mojej uczennicy, aby opowiedziec o suni: jest zakochana w babci z wzajemnoscia ,doszła do tego jak sygnalizowac, iż chce wyjść-starszy MISIEK jest ojcowski wobec niej.Czyli możemy sciagać banerki... Mam kłopot z prawą dłonią ( ta operacyjną),sunie ndwyręzyły mi nadgarstek-wdał sie ostry stan zapalny okostnej -bolało niesamowicie-teaz lepiej, leki i rehabilitacja działa, nie mogłam pisać ale powoli powracam do normy:razz: Quote
Izis Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Czyli Amelka ma nowy domek na stale :-) SUPER! A ty Koss dbaj o siebie i te nadgarstki biedne Quote
ElzaMilicz Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Koss, czemu nie mogę wysłać do Ciebie PW ? Quote
koss Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 NNNNNIEmam zapełnionej skrzynki-nie wiem dlaczego nie można do mie pisać?????????:placz: Dzięki za zmianę tytułu wątku wieści o Amelce nieustajaco dobre :multi:mam nawet pozwolenie,aby zadzwonic i porozmawiac z Pania Babcią osobiście -uczynię to ale jeszcze trochę- nie chcę sprawiać wrazenia,że sprawdzam, nie wierzę itd. Z Dosią nadal trudno....ale o tym to napiszę na jej wątku Quote
koss Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Chyba wiem o co chodzi, mam zablokowaną jakąś opcję, ale nie wiem ,co sie z tym robi-muszę poczekac, aż wróci mój T.Ż i pomajstruje wtym ...to nie na moje wykształcenie:shake: Quote
Rybc!a Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Już któraś osoba z kolei skarży się na to.. Może Dogo znowóż ześwirowało.. ? Quote
koss Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ZAPOMNIAŁAM Wam wszystkim podziękować za pomoc w "promowaniu"AMELKI( plakaty,allegro,ogłoszenia) i za wsparcie:razz:-tego mi było potrzeba najbardziej;););):multi: Quote
Recommended Posts