Fela Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Przedstawiam Wam Maleństwo. Maleństwo jest dziewczynką. Ma ok. 5 miesięcy. Właściciel uwiązał ją na łańcuchu przy budzie. Czasem karmił. Zmarzniętymi ziemniakami. Maleństwu udało się oswobodzić z łańcucha, znalazła się pod naszą (czyli Stowarzyszenia Niczyje) opieką. Poszukuje pilnie domu, ponieważ tu gdzie jest, zostać nie może. A istnieje wielkie niebezpieczeństwo, że skończy się to tragicznie i krwawo - bo złamie wszystkim serducha. :-( Quote
Fela Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Zdjęć ciąg dalszy (postanowiłam Was pomęczyć) Quote
Fela Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Nie ma łatwo: wszyscy muszą zobaczyć to cudo w każdej pozie. A następnie żałować, że nie mają go u siebie w domu. No chyba że ktoś podejmie jedynie słuszną decyzję :razz: Quote
Folen Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jaka śliczne Maleństwo...troszkę jamnikowate :loveu: Mogę zaoferować Maleństwu allegro... Quote
ludwa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Allegro się przyda:) Dziękujemy :) A swoją drogą nikt nie ma takiego jamnika. Halo, halo, wyjątkowy jamnik dla wyjątkowego człowieka:lol: Quote
Folen Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wieczorem będzie allegro. Tylko na kogo mam podać namiary? Quote
beam6 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pewne bardzo dobre ręce z domem i ogrodem zobaczą Maleństwo w niedzielę. O ile jeszcze będzie bezdomna :evil_lol: Quote
gdgt Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Fela']Zdjęć ciąg dalszy (postanowiłam Was pomęczyć) prawdziwy sadyzm z twojej strony!!! Quote
OlimpiaK Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :placz: ona jest taka cudowna, cudowna, cudowna!!! :loveu: Quote
beam6 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nie będziemy sknery i podzielimy się tym cudnym widokiem z innymi :) Quote
malagos Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a te zdjecia to u tego chłopa? :p Żartowałam....:evil_lol: Quote
Folen Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hmm, to mam wystawić allegro czy nie? Dobrze widziałam, że jest ktoś chętny na Maleństwo? Quote
Fela Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Małe nadal w hoteliku. Allegro będę zaraz majstrowac z naszego stowarzyszeniowego profilu, ale z tym moim majstrowaniem tak sobie jest... Folen, jakby co (jakbym nie zdąrzyła), zgłoszę się do Ciebie. wielkie dzięki. Quote
Folen Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 I co tam słychać u Maleństwa? :loveu: Swoją drogą ona podobna do naszej węgrowskiej Wilmy, te zmarszczki na czole, miodzio :loveu: Quote
Fela Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Czeka aż któraś z ciotek się ulituje i zrobi jej ogłoszenia (koniecznie ze zdjęciami!), ja niestety, kompletnie jestem nieczasowa. Quote
gdgt Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=23549 http://www.mojpupil.pl/oddam_psa poza tym jest na aaaby i kupsprzedaj, tylko jeszcze nie widać. Allegro w dalszym ciągu nie ma, a to przecież najważniejsze.... Quote
Fela Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Jest jedna chętna pani, dziś planuję u niej wizytę. Quote
paros Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Fela napisał(a):Jest jedna chętna pani, dziś planuję u niej wizytę. śliczne to maleństwo :loveu: to .............:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts