Drufi-Magda Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Widzialam ja w piatek jak bralam Sarke-Zorke jest taaaaaaka smutna:-(:-(:-(a zarazem piekna,czarna dama:klacz:CUDO:loveu: Quote
Neczka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 mam tylko nadzieje, że polubi się z moim Amisiem :p Quote
SZPiLKA23 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Moze najpierw jednak to sprawdzic???:roll: Quote
Becia66 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną i mam nadzieję że wszystko będzie okay.....;) Quote
SZPiLKA23 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Z chłopakiem moze sie dogada ale ona tez ma swoj charakterek ;) No to trzymamy kciuki za dobrzy przebieg wizyty;) Quote
Neczka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 SZPiLKA23 - nie za bardzo jest jak sprawdzić ;) Quote
Neczka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ale jak sprawdzić ? przecież sunia jest w Orzechowcu a mój Ami w Rzeszowie. Nie będę przecież jechała z moim do schroniska.. Quote
Drufi-Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jak moge cos powiedziec to-pytalam weterynarza,czy brac Drufiego na spotkanie z Sarka-Zorka do schroniska i on mi to odradzil,bo pies lepiej sie czuje na swoim terenie i jest duze prawdopodobienstwo,ze pies zgodzi sie z suczka,a tam beda oboje oglupiali i nic to nie da.Trzeba jednak ustalic w domu kto jest na ktorej pozycji w domu i zawsze pies-domownik musi byc pierwszy.Jest to dosyc madry czlowiek,wiec go posluchalismy i poki co wszystko jest super:multi::multi::multi:.Trzymamy kciuki za Kare-oby ONA tez znalazla swoje miejsce na ziemi:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
SZPiLKA23 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Najlepiej jest pozanawac psy na terenie, ktory dla obu jest nie znany, a w domu no coz nawet jak pierwszy pies bedzie czuł sie lepiej, a bedzie miał słaby charakter to i tak zostanie zdominowany;) wszystko same musza sobie poustawiać :) bo zdarza sie ze lepiej wiedza co dla nich dobre ;):) Quote
Neczka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Mojego Amisia napewno nie zdominuje ;) On też jest wyrzuconym psiakiem, więc usilnie chce pokazać wszystkim, że ma swój dom i choć czasami trzeba się dzielić to on jest najważniejszy ;) Myślałam, żeby poznać ich pod moim blokiem zaraz po przywieznieniu Kary.. No i zastanawiam się tak, czy przy okazji, jak Karusia będzie sterylizowana, czy nie wykastrować jego.. właśnie, czy to nie za późno, jeśli on ma 12 lat ? Bo straszny z niego wariat, biega za cieczkami i szaleje za wszystkim dookoła. Quote
SZPiLKA23 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 O ile stan zdrowia psa na to pozwala wydaje mi sie ze nie ma znaczenia ile ma lat pies Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Dzis wazny dzien ;) poprzedzajacy jeszcze wazniejszy ;) Quote
Neczka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 aha, no i zapomniałam zapytać.. wiecie może gdzie dałoby się jakoś taniej wysterylizować sunię ? Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 zapytaj beci66 ona ma orientacje w wetach rzeszowskich Quote
Neczka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ok, no to jak do mnie przyjdzie to o wszystko wypytam :) Quote
albiemu Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 rewelacyjna rodzinka, dom pełen miłości :) Kara ma dom. Neczka to rewelacjne dziewcze z masą zwierzaków, akwaria, szczurek, królik, koszatniczka i pies w koszatniczke wpatrzony z pytajnikami w oczach - ciewawy jestem czy smakujesz tak dobrze jak wyglądasz :D Ja osobiście jestem jak najbardziej za! Dzięki za gościnę, było mi niezmiernie miło poznać Twoja rodzinę Neczko :) Quote
Becia66 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='albiemu'] Ja osobiście jestem jak najbardziej za! Dzięki za gościnę, było mi niezmiernie miło poznać Twoja rodzinę Neczko :)[/quote] Ja również...:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 :multi: jak sie ciesze, cudownie :):):) Quote
Neczka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='albiemu']Dzięki za gościnę, było mi niezmiernie miło poznać Twoja rodzinę Neczko :)[/quote] nam was również ;) przydałoby się więcej takich ludzi jak wy, którzy taaak kochają zwierzaki :p Quote
halcia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czyli kolejne cuda...szybko,sprawnie..sunia została pokochana.Cieszę sie bardzo. Quote
Recommended Posts