Jump to content
Dogomania

Kara.... uratuj mnie od szaleństwa!! Kara juz w kochajacym domku u Neczki :)

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak moge cos powiedziec to-pytalam weterynarza,czy brac Drufiego na spotkanie z Sarka-Zorka do schroniska i on mi to odradzil,bo pies lepiej sie czuje na swoim terenie i jest duze prawdopodobienstwo,ze pies zgodzi sie z suczka,a tam beda oboje oglupiali i nic to nie da.Trzeba jednak ustalic w domu kto jest na ktorej pozycji w domu i zawsze pies-domownik musi byc pierwszy.Jest to dosyc madry czlowiek,wiec go posluchalismy i poki co wszystko jest super:multi::multi::multi:.Trzymamy kciuki za Kare-oby ONA tez znalazla swoje miejsce na ziemi:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Najlepiej jest pozanawac psy na terenie, ktory dla obu jest nie znany, a w domu no coz nawet jak pierwszy pies bedzie czuł sie lepiej, a bedzie miał słaby charakter to i tak zostanie zdominowany;) wszystko same musza sobie poustawiać :) bo zdarza sie ze lepiej wiedza co dla nich dobre ;):)

Posted

Mojego Amisia napewno nie zdominuje ;)
On też jest wyrzuconym psiakiem, więc usilnie chce pokazać wszystkim, że ma swój dom i choć czasami trzeba się dzielić to on jest najważniejszy ;)
Myślałam, żeby poznać ich pod moim blokiem zaraz po przywieznieniu Kary..
No i zastanawiam się tak, czy przy okazji, jak Karusia będzie sterylizowana, czy nie wykastrować jego.. właśnie, czy to nie za późno, jeśli on ma 12 lat ?
Bo straszny z niego wariat, biega za cieczkami i szaleje za wszystkim dookoła.

Posted

rewelacyjna rodzinka, dom pełen miłości :) Kara ma dom. Neczka to rewelacjne dziewcze z masą zwierzaków, akwaria, szczurek, królik, koszatniczka i pies w koszatniczke wpatrzony z pytajnikami w oczach - ciewawy jestem czy smakujesz tak dobrze jak wyglądasz :D

Ja osobiście jestem jak najbardziej za!

Dzięki za gościnę, było mi niezmiernie miło poznać Twoja rodzinę Neczko :)

Posted

[quote name='albiemu']

Ja osobiście jestem jak najbardziej za!

Dzięki za gościnę, było mi niezmiernie miło poznać Twoja rodzinę Neczko :)[/quote]

Ja również...:lol:

Posted

[quote name='albiemu']Dzięki za gościnę, było mi niezmiernie miło poznać Twoja rodzinę Neczko :)[/quote]
nam was również ;) przydałoby się więcej takich ludzi jak wy, którzy taaak kochają zwierzaki :p