Jump to content
Dogomania

XVI Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Szczecin, 21-22.06.2008

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='efra-husky']Szkoda :-( Może spotkamy się następnym razem tysiące kilometrów od domu :evil_lol: Tak prościej :evil_lol:[/quote]

Tak... :D
Tylo tym razem gdzie, ukraina, chorwacja, rumunia, co wybieramy :evil_lol::evil_lol:??

Posted

[quote name='McDzik']Kto z sobotniaków ufociłby mi spaniela tybetańskiego? [B]Paula&Goofi, Ty[/B] od Pudli widzę,a to ten sam ring, dałabyś rade??? To bardzo ważne![/quote]

Postaram się :)

Posted

[quote name='caminada']Zdjęcia Lika będą :)
pozdrawiam[/quote]

Dzieki :) tak mało osób w tych czasach zwraca uwage na cichaczem przemykające na wystawach spaniele tybetańskie, a to takie piekne psy.. :)

Posted

Nie, nie mój, mnie tam nie będzie a ostatnio był w Jeleniej Górze i nikt go nie ufocił, bo padał deszcz :( .. w ogóle jak nie poprosze na dogo, to raczej nikt tybetanów nie foci, bo albo ich w ogóle nie ma, albo przemykają niezauwazone.. Ten co tam będzie jest bodajże złotej maści, a mój kremowej (niektórzy mylą z białą).
A o której wchodzi to na miejscu pewnie w katalogu albo na tablicach będzie napisane, ale na swoim ringu będzie pewnie jako ostatni albo przedostatni, jeżeli będą TT, bo ringi zawsze alfabetycznie idą.

Posted

[QUOTE][B][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]Ramune Kazlauskaite[SIZE=2] (LT)[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[FONT=Tahoma][COLOR=#333333] Chihuahua
Pudle (Poodles)
pozostałe rasy z Grupy IX FCI (the other breeds of IX FCI group)[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

^ Ring tego sędziego i będzie ostatni, czyli koło 13-14, bo widzę, że Teriery tybetańskie u kogoś innego juz widnieją.

Posted

Ok dzięki wielkie :) ! W ogóle fajnie, że oddział podał nazwe psa, bo zazwyczaj nawet nie wiem konkretnie o co ludzi prosić, jak wiem , że gdzies nie pojade, a widze np. spaniele tybetańskie - 3! A zdjęcia dużo dają, w Polsce tak ich mało, że je rozpoznaje :)

Posted

Słuchajcie sytuacja awaryjna !!!!
Wykruszył mi się nocleg :-( Miałyśmy zarezerwowany nocleg w hotelu Migrand, po czym dopiero dziś uprzejmie mnie poinformowano , że psów nie przyjmują :angryy:Chociaż, dzwoniąc pierwszy raz usłyszałam 7 zł za psa :angryy: Ale to wynik nowej kadry :mad:
Nie wiecie, gdzie dostaniemy jeszcze nocleg w przystępnej cenie :cool3:

Posted

Z tego co sie orientuję to wszczecinie hotele, gdzie z pieskami mozna byc są :
IBIS tel. 0914801800 ul. Dworcowa 16
Panorama tel0914668888 ul. Radosna 60
Podzamcze tel. 0918121404 ul. Sienna 1
Porta tel. 0914693800 ul. Przestrzenna 7

Co do cen nie mam pojęcia. Możesz sobie spr na papce w necie lokalizacje i podałam nr żeby możnabyło zadzwonić i się zorientowac co i jak. Mam nadzieję, że choc troszke pomogłam.

Posted

ja bym na potwierdzenie przed wystawą nie liczyła ;) Jeszcze nie dostałam potwierdzeń z wystaw, które miesiąc temu były :evil_lol:
Nasza Poczta Polska jest po prostu THE BEST :mad:

Posted

[quote name='Różyczka']Może ktoś zna jakiś numer na taxi??[/quote]

[LEFT][B]Auto Taxi [/B][B]091 453 57 77[/B]
[B]City Taxi[/B][B]091 433 53 35[/B]
[B]Euro-Taxi[/B][B]091 9626[/B]
[B]Express Taxi[/B][B]091 426 10 38[/B]
[B]Gold Taxi[/B][B]091 482 22 22[/B][/LEFT]
[B]Ja korzystam z Grand Taxi 91 4 494949[/B]

Posted

Ja zawsze, tylko i wyłącznie z taxi 4 you :)
A oto link do chyba wszystkich firm przewozooowych ;)

[URL="http://www.eszczecin.pl/Szczecinskie_adresy_i_telefony_Taxi_w_Szczecinie_pl.shtml"]http://www.eszczecin.pl/Szczecinskie_adresy_i_telefony_Taxi_w_Szczecinie_pl.shtml[/URL]