cockermanka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Na szczęście u nas sędzia jest bez zmian :-) Quote
McDzik Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Nie mów hop... bo się możesz zdziwić na samej wystawie :evil_lol: ... nie no ja chce na leony panią Rogowską ;( Quote
cockermanka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 McDzik - no żebyś nie wykrakała :mad:- ale na VIII gr jest tylko jeden sędzia...:roll: Quote
McDzik Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Na 9 też był pan Jakubowski :( Ciekawe co się stało :(.. zdrowie? To już starszy pan.. Quote
Talagia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 żadnego anglika :mad: A miałam zgłosić psy na ta wystawe! Quote
panienkabubu Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Może to i lepiej, bo różne rzeczy się dzieją hihihi:evil_lol: Quote
McDzik Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 A jak tam sytuacja w Zakopcu, tubylcy? :evil_lol: Błoto, nie błoto? Upały? Quote
asiek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Nas też przepchnęli do Pana Kota i nie miałabym żadnych pretensji gdyby nie fakt że nas dopiero co sędziował w Nowym Sączu.... ych Quote
Diablica Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 asiek napisał(a):Nas też przepchnęli do Pana Kota i nie miałabym żadnych pretensji gdyby nie fakt że nas dopiero co sędziował w Nowym Sączu.... ych Ale jak dobrze posędziował to nic tylko sie cieszyć:eviltong: Quote
panienkabubu Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Macie marudy :diabloti: http://www.zkwp.zakopane.biz.pl/katalog.php Quote
cockermanka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='agnethka']ciekawe kiedy będzie to "wkrótce" :evil_lol: (wiem, wiem - jęczę i marudzę, ale ciekawość mnie zżera :lol: ) Mnie też zżera - chciałabym mieć pewność,że w podanej stawce ilościowej są nasze piesy...:roll: EDIT : dobra,dobra..cofam marudzenie :razz: panienkabubu - dzięki! Jesteśmy :multi: Quote
panienkabubu Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Przecież już są:) http://www.zkwp.zakopane.biz.pl/katalog.php Quote
gonczybied Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 W katalogu nie ma dwóch z czterech zgłoszonych przeze mnie psów! gończy polski znajomego stał się gończym fińskim! podobno uda się zrobić jeszcze jakiś aneks... wyobraźcie sobie, co się będzie działo na miejscu, jeżeli takich przypadków jest więcej (a z pewnością jest), ostatnio potwierdzenia przyjęć przychodzą grubo po terminie wystawy, a zaledwie co 10 wystawca korzysta z forum na dogomanii... nie pozdrawiam organizatorów wystawy w Zakopanem Quote
Diablica Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Mojej znajomej suka jest w mł a ma być w Posredniej:mad: Dla mnie to będą jaja a nie wystawa i tak też sie nastawiam:diabloti: Quote
karenina Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Moja suka cirneco dell`etna wg klasyfikacji FCI należaca do gr V - szpice i rasy pierwotne stała sie ..... wyżłem :multi: Grupa 6- WYŻŁY Gruppe - Kontinentale Vorstehhunde FCI 199 - Cirneco dell'Etna Suki - Hündinnen Klasa otwarta 397. Colombian Friend's CIERTO CHILI Mł.Ch.PL, płowe, 28.05.2006, 25124/II/05, PKR.V-13432 (Balt.J.Ch,EUJW'06, BalJW'06, BaltW'06, ESTW'06 Colombian Friend's GIFT-Ch. FIN, EST, ESTW'05, ESTJW'05 Komblewick JILL), hod. Marina Isaksson, wł. Karolina Szymańska, Piotr Szymański Ale wybaczam o/Zakopane -niech sie ucza :multi: Quote
McDzik Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 gonczybied napisał(a):W katalogu nie ma dwóch z czterech zgłoszonych przeze mnie psów! gończy polski znajomego stał się gończym fińskim! podobno uda się zrobić jeszcze jakiś aneks... wyobraźcie sobie, co się będzie działo na miejscu, jeżeli takich przypadków jest więcej (a z pewnością jest), ostatnio potwierdzenia przyjęć przychodzą grubo po terminie wystawy, a zaledwie co 10 wystawca korzysta z forum na dogomanii... nie pozdrawiam organizatorów wystawy w Zakopanem Łeee, ja wypatrzyłam Gończego Fińskiego na liście i już się uparłam, że go ufoce, bo jeszcze się z takim nie spotkałam :placz::cool3::evil_lol: Quote
Diablica Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 agnethka napisał(a):w końcu wystawa to ma być przyjemność ;) a skoro przyjemność to powinno być wesoło :lol: No to będzie,będziemy sie bawić:diabloti: Quote
Paulina87 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 A czy ktoś z Was jest już w zakopanem albo przyjeżdża w piątek? Bo ja akurat jestem na wakacjach tu, ale na wystawę się już nie załapię bo muszę wracać do domu, ale wieczorem w piątek mogę sie spotkać na jakimś spacerku. Quote
Diablica Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 agnethka napisał(a):to ja mam głupie pytanie - bo mamy środę, a potwierdzenie to wątpię czy przyjdzie :roll: - od której godziny są przyjmowane psiaki? bo rozumiem, że sędziowanie rozpocznie się standardowo o 10 (?) Pewnie 7:30-8:) Quote
panienkabubu Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 http://www.zkwp.zakopane.biz.pl/katalog-dod.php Quote
Chrewt Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 A ten unikalny katalogowy Gończy Fiński - to nasz Gończy Polski, ale cóż będę musiał psa zrobić na "foczkę" i jedziemy :lol: ! Quote
katik Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A ja nie wiem czy pojadę :( Nie dostałam wolnego i zamiast do Zakopanego będę musiała pojechać do pracy :cry: A tak dawno nie byłam w Zakopcu. Jeszcze dzisiaj podadam z paroma osobami, ale watpię, zeby ktoś się ze mną zamienił. Potwierdzenia jeszcze nie mamy. Quote
groszek83 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pogoda ogólnie ładna,jest ciepło niestety jakieś burze sie tu plączą ale dzis jeszcze nie padało;) może do niedzieli przejdą:roll: Quote
Recommended Posts