Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Was, mam kilka fotek z wystawy takich lużnych,
psy, które wpadły mi w oko

Czy to Frańciszka?

i piękny Bichon, który spodobał się nie tylko mnie

moja Contessa vel Tośka na wyborach BIS juniorów

Zwycięzca BIS Juniorów Chart Polski i Tośka

BISowy chart faktycznie robił wrażenie :)

Posted

[quote name='cockermanka']Nie pucharki,ale nieduże hmm..statuetki - bardzo ładne i oryginalne :multi:

Też macie? Więc chyba nie tylko dla ozdóbek, jak tu juz ktoś napisał, hm? U nas to rozdawali bezpośrednio po ocenie ringowej dla zw.rasy. Takie male ale fajne, chociaz medal był wiekszy xD Ale bardzo ladne!!! :loveu:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
McDzik masz może wyniki pudelków :D

Na jednego się zagapiłam, dwa kolejne o które prosiłaś- stałam, staaalam... i ich nie było, spytałam kogos od pudli to mi powiedzieli, że obydwa nie przyjechały w ogóle na wystawe - a na tego czwartego już nie mogłam czekać ..

Posted

Na zdjęciu z biegnacym afganem zdaje się jest MP Mateusz :) o kurcze co za expresja :) a afgan to Calamus Umarex Red Howk w Zakopanym otrzymał Najlepszego Juniora w rasie . Dziękuję za swietne zdjęcia ja mam kilka z ringu afganów i wstawie je po pracy.
Chart polski z Bisów URZEKAJĄCA URODA Full Speed
oj tak zgadzam się z wami to piekny egzemplarz i coś mi nie wydaje ze to tegoroczny ZWYCIEZA ŚWIATA poprawcie jeśli się myle. GRATULACJE DLA HODOWCY i WŁASCICIELI :klacz:

Jesli ktoś ma kontakt do właścicieli URZEKAJĄCA URODA Full Speed to bardzo proszę żeby wysłał mi na meila [email protected]

Posted

McDzik napisał(a):
Na jednego się zagapiłam, dwa kolejne o które prosiłaś- stałam, staaalam... i ich nie było, spytałam kogos od pudli to mi powiedzieli, że obydwa nie przyjechały w ogóle na wystawe - a na tego czwartego już nie mogłam czekać ..

Ale i tak wielkie dzięki :)
i Gratulacje dla Arniego :loveu: :) kto go wystawiał :) ??

Posted

[quote name='Śnieżynka']Ale i tak wielkie dzięki :)
i Gratulacje dla Arniego :loveu: :) kto go wystawiał :) ??

No w końcu ja z nim poszłam :evil_lol: Najpierw dostał ataku radości na widok sędziny a potem jakoś dał się opanować na stoliku, ufff...:evil_lol:

Posted

[quote name='k.iwona']Na zdjęciu z biegnacym afganem zdaje się jest MP Mateusz :) o kurcze co za expresja :) a afgan to Calamus Umarex Red Howk w Zakopanym otrzymał Najlepszego Juniora w rasie . Dziękuję za swietne zdjęcia ja mam kilka z ringu afganów i wstawie je po pracy.
oj tak zgadzam się z wami to piekny egzemplarz i coś mi nie wydaje ze to tegoroczny ZWYCIEZA ŚWIATA poprawcie jeśli się myle. GRATULACJE DLA HODOWCY i WŁASCICIELI :klacz:

Jesli ktoś ma kontakt do właścicieli URZEKAJĄCA URODA Full Speed to bardzo proszę żeby wysłał mi na meila [email protected]

Według katalogu to Młodzieżowy Zwycięzca Świata. Więc nie wiadomo. Może miał być Mł. Zw. Europy Śr. i Wsch?

Posted

[quote name='k.iwona']Na zdjęciu z biegnacym afganem zdaje się jest MP Mateusz :) o kurcze co za expresja :) a afgan to Calamus Umarex Red Howk w Zakopanym otrzymał Najlepszego Juniora w rasie . Dziękuję za swietne zdjęcia ja mam kilka z ringu afganów i wstawie je po pracy.

o, fajnie że tutaj jest, bo nigdzie ani w katalogu, ani w dodatku nie mogę znaleźć tego Red Howka, co z nami wygrał i nie mogłam wrzucić nazwy na charcie forum, tylko pamiętałam, że Calamus ;] Dzięki i gratulacje!!:-)

Posted

diamantina napisał(a):
o, fajnie że tutaj jest, bo nigdzie ani w katalogu, ani w dodatku nie mogę znaleźć tego Red Howka, co z nami wygrał i nie mogłam wrzucić nazwy na charcie forum, tylko pamiętałam, że Calamus ;] Dzięki i gratulacje!!:-)

przekarze garulacje właścicielom dziękuje w ich imieniu
Tak Red Howk mimo potwierdzenia przyjecia nie został uwzgledniony w katalogu ani w sporym załączniku do katalogu. Komisarz wystawy z Prezesem zadecydowali że ma zgłosić się normalnie i wszystkie dokumenyt były wiec moim zdaniem oddział poradził sobie z tym problemem własciwie . Kuba dopełnił wszystkich obowiązków włącznie z opłata przed terminem zakończenia przyjmowania zgłoszeń i nie ma pretensji ze zapłacił a mimo to ani on ani jego pies nie zostali uwiecznieni na kartach katalogowych jako uczestnicy tejże wystawy.

Mateusz
Bardzo dziękuję za hendling na ringu honorowym . Mówisz że syjon poczuł cieczki :) no ty jeszcze dziecko jesteś ale kiedys bedziesz wiedział o co mu chodziło hihihi.

A wracając do BISowego charta polskiego no prosze to teraz juz wszystko jasne Młodzieżowy Zw. Świata + BOB Urzekła Urodą Stokholmi a takze Zakopane tym bardziej GRATULUJE .