panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi:. A były pucharki za Boba :cool3: ? Nie zauważono takowych :cool3: Chociaż na ringu ozdóbek były małe nagródki Quote
cockermanka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Błyskotka napisał(a):A były pucharki za Boba :cool3: ? Nie pucharki,ale nieduże hmm..statuetki - bardzo ładne i oryginalne :multi: Quote
Błyskotka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 cockermanka napisał(a):Nie pucharki,ale nieduże hmm..statuetki - bardzo ładne i oryginalne :multi: Zawsze coś ;). Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Ma ktoś moją Franciszkę?:cool3: Quote
Argus Electra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witam Was, mam kilka fotek z wystawy takich lużnych, psy, które wpadły mi w oko Czy to Frańciszka? i piękny Bichon, który spodobał się nie tylko mnie moja Contessa vel Tośka na wyborach BIS juniorów Zwycięzca BIS Juniorów Chart Polski i Tośka BISowy chart faktycznie robił wrażenie :) Quote
zanetta Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dziekuje za fotke mojej Zosi i serdecznie pozdrawiam czarne teriery ;) Quote
Argus Electra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 witam i pozdrwiam, jaki ten świat mały :lol: Quote
McDzik Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='cockermanka']Nie pucharki,ale nieduże hmm..statuetki - bardzo ładne i oryginalne :multi: Też macie? Więc chyba nie tylko dla ozdóbek, jak tu juz ktoś napisał, hm? U nas to rozdawali bezpośrednio po ocenie ringowej dla zw.rasy. Takie male ale fajne, chociaz medal był wiekszy xD Ale bardzo ladne!!! :loveu: Quote
McDzik Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Śnieżynka napisał(a):McDzik masz może wyniki pudelków :D Na jednego się zagapiłam, dwa kolejne o które prosiłaś- stałam, staaalam... i ich nie było, spytałam kogos od pudli to mi powiedzieli, że obydwa nie przyjechały w ogóle na wystawe - a na tego czwartego już nie mogłam czekać .. Quote
k.iwona Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Na zdjęciu z biegnacym afganem zdaje się jest MP Mateusz :) o kurcze co za expresja :) a afgan to Calamus Umarex Red Howk w Zakopanym otrzymał Najlepszego Juniora w rasie . Dziękuję za swietne zdjęcia ja mam kilka z ringu afganów i wstawie je po pracy. Chart polski z Bisów URZEKAJĄCA URODA Full Speed oj tak zgadzam się z wami to piekny egzemplarz i coś mi nie wydaje ze to tegoroczny ZWYCIEZA ŚWIATA poprawcie jeśli się myle. GRATULACJE DLA HODOWCY i WŁASCICIELI :klacz: Jesli ktoś ma kontakt do właścicieli URZEKAJĄCA URODA Full Speed to bardzo proszę żeby wysłał mi na meila [email protected] Quote
Śnieżynka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 McDzik napisał(a):Na jednego się zagapiłam, dwa kolejne o które prosiłaś- stałam, staaalam... i ich nie było, spytałam kogos od pudli to mi powiedzieli, że obydwa nie przyjechały w ogóle na wystawe - a na tego czwartego już nie mogłam czekać .. Ale i tak wielkie dzięki :) i Gratulacje dla Arniego :loveu: :) kto go wystawiał :) ?? Quote
McDzik Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Śnieżynka']Ale i tak wielkie dzięki :) i Gratulacje dla Arniego :loveu: :) kto go wystawiał :) ?? No w końcu ja z nim poszłam :evil_lol: Najpierw dostał ataku radości na widok sędziny a potem jakoś dał się opanować na stoliku, ufff...:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='k.iwona']Na zdjęciu z biegnacym afganem zdaje się jest MP Mateusz :) o kurcze co za expresja :) a afgan to Calamus Umarex Red Howk w Zakopanym otrzymał Najlepszego Juniora w rasie . Dziękuję za swietne zdjęcia ja mam kilka z ringu afganów i wstawie je po pracy. Chart polski z Bisów URZEKAJĄCA URODA Full Speed oj tak zgadzam się z wami to piekny egzemplarz i coś mi nie wydaje ze to tegoroczny ZWYCIEZA ŚWIATA poprawcie jeśli się myle. GRATULACJE DLA HODOWCY i WŁASCICIELI :klacz: Jesli ktoś ma kontakt do właścicieli URZEKAJĄCA URODA Full Speed to bardzo proszę żeby wysłał mi na meila [email protected] Według katalogu to Młodzieżowy Zwycięzca Świata. Więc nie wiadomo. Może miał być Mł. Zw. Europy Śr. i Wsch? Quote
diamantina Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='k.iwona']Na zdjęciu z biegnacym afganem zdaje się jest MP Mateusz :) o kurcze co za expresja :) a afgan to Calamus Umarex Red Howk w Zakopanym otrzymał Najlepszego Juniora w rasie . Dziękuję za swietne zdjęcia ja mam kilka z ringu afganów i wstawie je po pracy. Chart polski z Bisów URZEKAJĄCA URODA Full Speed oj tak zgadzam się z wami to piekny egzemplarz i coś mi nie wydaje ze to tegoroczny ZWYCIEZA ŚWIATA poprawcie jeśli się myle. GRATULACJE DLA HODOWCY i WŁASCICIELI :klacz: Jesli ktoś ma kontakt do właścicieli URZEKAJĄCA URODA Full Speed to bardzo proszę żeby wysłał mi na meila [email protected] o, fajnie że tutaj jest, bo nigdzie ani w katalogu, ani w dodatku nie mogę znaleźć tego Red Howka, co z nami wygrał i nie mogłam wrzucić nazwy na charcie forum, tylko pamiętałam, że Calamus ;] Dzięki i gratulacje!!:-) Quote
MateUsz Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 UREKAJĄCA URODA Full Speed - zdobyłaMł.Zw.Świata i wygrała rase w Sztokholmie więc to nie jest poyłka :D Quote
massima Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='buckshot'] Koniec :evil_lol: Pozdrawiam A to ten z BIS'a - DASTIN z Padoku :) Quote
k.iwona Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 diamantina napisał(a):o, fajnie że tutaj jest, bo nigdzie ani w katalogu, ani w dodatku nie mogę znaleźć tego Red Howka, co z nami wygrał i nie mogłam wrzucić nazwy na charcie forum, tylko pamiętałam, że Calamus ;] Dzięki i gratulacje!!:-) przekarze garulacje właścicielom dziękuje w ich imieniu Tak Red Howk mimo potwierdzenia przyjecia nie został uwzgledniony w katalogu ani w sporym załączniku do katalogu. Komisarz wystawy z Prezesem zadecydowali że ma zgłosić się normalnie i wszystkie dokumenyt były wiec moim zdaniem oddział poradził sobie z tym problemem własciwie . Kuba dopełnił wszystkich obowiązków włącznie z opłata przed terminem zakończenia przyjmowania zgłoszeń i nie ma pretensji ze zapłacił a mimo to ani on ani jego pies nie zostali uwiecznieni na kartach katalogowych jako uczestnicy tejże wystawy. Mateusz Bardzo dziękuję za hendling na ringu honorowym . Mówisz że syjon poczuł cieczki :) no ty jeszcze dziecko jesteś ale kiedys bedziesz wiedział o co mu chodziło hihihi. A wracając do BISowego charta polskiego no prosze to teraz juz wszystko jasne Młodzieżowy Zw. Świata + BOB Urzekła Urodą Stokholmi a takze Zakopane tym bardziej GRATULUJE . Quote
Iss Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ma ktoś może fotki z klasy szczeniąt w labach? byłabym niezmiernie wdzięczna :) Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Czy to ten dobek wygrał BOG II? Quote
Recommended Posts