Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za offa :oops:

[CENTER]Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na [B][COLOR=Blue]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa[/COLOR][/B] w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie.
[/CENTER]

Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/[/URL]

Z góry dziękujemy za każdy głosik.

Posted

[quote name='Zmysł']ja zagłosowałem. sugeruję powysyłać trochę pw, bo każdy głos się będzie liczył.;)[/quote]

Bardzo dziękujemy, wysyłałam pw i będę jeszcze wysyłała ;)

Posted

[quote name='Potter']Owszem, wiem o tym. Ale w ostatecznym rozrachunku zaoszczędzę te pieniądze, które i tak musiałabym wydać na karmę i akcesoria - te u nas są potrzebne cały czas. A za co mam kupić działkę? Nikt mi jej za darmo nie da. Pozostaje tylko oszczędzać.
Ale tak jak pisałam powyżej - nie mam złudzeń co do krakvetu i nigdy nie miałam. U nas to nie żadne Krzyczki, psy nie umierają z głodu (może tylko od chorób ostatnio), nie jesteśmy więc żadną miarą medialni.[/quote]
jak w ankiecie zdobędziecie 1 miejsce, to całe zjednoczone dogo i miau będzie na Was głosować.

Posted

[quote name='Diuna B.']Nie jest źle,jesteśmy na drugim miejscu, ale chyba jeszcze na Krakvet trzeba SOZ zgłosić.[/quote]

zgłoszone

jutro zaczynamy zmasowaną akcję rozsyłania pw :cool3: Kto chętny do pomocy ?

Posted

[quote name='Zmysł']Cioteczki, podziałałem trochę i mamy prawie remis. Powalczcie jeszcze o głosy, nawet jeden głos może przeważyć[/quote]

Już się biorę się za agitację - bo do wczoraj dogo mi koszmarnie chodziło. Już się biorę do roboty ;)

Posted

Zagłosowane :p

A przy okazji - mam na zbyciu ok. 50 tabletek witaminowych dla psów Megavit Multi Vit Canis 1 tab./20 kg oraz prawie nowe zgrzebło do wyczesywania psów. Jeśli reflektujecie, to poproszę o info na PW gdzie mam wysłać.