eliza_sk Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Przepraszam za offa :oops: [CENTER]Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na [B][COLOR=Blue]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa[/COLOR][/B] w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie. [/CENTER] Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/[/URL] Z góry dziękujemy za każdy głosik. Quote
Zmysł Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ja zagłosowałem. sugeruję powysyłać trochę pw, bo każdy głos się będzie liczył.;) Quote
eliza_sk Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 [quote name='Zmysł']ja zagłosowałem. sugeruję powysyłać trochę pw, bo każdy głos się będzie liczył.;)[/quote] Bardzo dziękujemy, wysyłałam pw i będę jeszcze wysyłała ;) Quote
Saphira Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No to dużo szczęścia życzę:eviltong: Może akurat Wam przypadnie I miejsce:multi: Quote
Saphira Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wiecie, że Dinguś z Kielc nie żyje :placz::placz::placz: Quote
Diuna B. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nie jest źle,jesteśmy na drugim miejscu, ale chyba jeszcze na Krakvet trzeba SOZ zgłosić. Quote
Zmysł Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Potter']Owszem, wiem o tym. Ale w ostatecznym rozrachunku zaoszczędzę te pieniądze, które i tak musiałabym wydać na karmę i akcesoria - te u nas są potrzebne cały czas. A za co mam kupić działkę? Nikt mi jej za darmo nie da. Pozostaje tylko oszczędzać. Ale tak jak pisałam powyżej - nie mam złudzeń co do krakvetu i nigdy nie miałam. U nas to nie żadne Krzyczki, psy nie umierają z głodu (może tylko od chorób ostatnio), nie jesteśmy więc żadną miarą medialni.[/quote] jak w ankiecie zdobędziecie 1 miejsce, to całe zjednoczone dogo i miau będzie na Was głosować. Quote
Zmysł Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Zmysł']ja jeszcze kilka osób z dogo namówię[/quote] czemu te posty tak skaczą??? Quote
eliza_sk Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 [quote name='Diuna B.']Nie jest źle,jesteśmy na drugim miejscu, ale chyba jeszcze na Krakvet trzeba SOZ zgłosić.[/quote] zgłoszone jutro zaczynamy zmasowaną akcję rozsyłania pw :cool3: Kto chętny do pomocy ? Quote
kika22 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='eliza_sk']jutro zaczynamy zmasowaną akcję rozsyłania pw :cool3: [/quote] mnie można pominac ja juz zaglosowałam:p Quote
eliza_sk Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 [quote name='tutunia']Junka oddała swój głos :multi:[/quote] O witamy śliczną Junkę i jej pancię :multi: Quote
cornietta Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Zmysł']agitujemy, agitujemy[/quote] Breguś tez głosik oddał :loveu: i pozdrawia Quote
Zmysł Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cioteczki, podziałałem trochę i mamy prawie remis. Powalczcie jeszcze o głosy, nawet jeden głos może przeważyć Quote
eliza_sk Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Zmysł']Cioteczki, podziałałem trochę i mamy prawie remis. Powalczcie jeszcze o głosy, nawet jeden głos może przeważyć[/quote] Już się biorę się za agitację - bo do wczoraj dogo mi koszmarnie chodziło. Już się biorę do roboty ;) Quote
anula1959 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Głos oddany :loveu:, a Krakvecie też oczywiście zagłosuję;) Quote
Mefi Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Zagłosowane :p A przy okazji - mam na zbyciu ok. 50 tabletek witaminowych dla psów Megavit Multi Vit Canis 1 tab./20 kg oraz prawie nowe zgrzebło do wyczesywania psów. Jeśli reflektujecie, to poproszę o info na PW gdzie mam wysłać. Quote
Zmysł Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='beka']Głosowałam[/quote] dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='anula1959']Głos oddany :loveu:, a Krakvecie też oczywiście zagłosuję;)[/quote] dzięki:loveu: oby było to możliwe Quote
Recommended Posts