bonsai_88 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [B]gagata[/B] ta linia widoczna u kobiet w ciąży jest ciemna ;) .... wiem, bo u mnie jeszcze nie znikła do końca :D Quote
gagata Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No coś ty, u mnie dwukrotnie była za każdym razem biała...taka jaśniejsza od skóry obok... Quote
bonsai_88 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 U mnie była opalona [czyli ciut ciemniejsza niż skóra obok], a znajoma miała prawie czarną ;) Quote
bonsai_88 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wiadomo... :) Pytałam, bo chciałam wiedzieć czy to ta sama linia, na której Birma była operowana [chociaż u niej to była konieczność - przy okazji miała usuwaną przepuklinę pępkową] Quote
BeataSabra Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Czy ktoś może mi polecić weta w Krakowie który dobrze wykonuje sterylizacje ( kastrację) suki. Jeszcze jakby stosował narkozę wziewną to by było super. Quote
Recommended Posts