Ulaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Psiulek jest absolutnie boski!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystko w nim jest przepiękne i cudowne, taka kochana mordencja poczciwa :loveu: Aż szkoda było go oddawać, bo on powinien na kanapę do przytulania! Ale na szczęście pracownicy to ogromni miłośnicy psów. Na początku trochę mi (albo i nam) ciśnienie skoczyło, bo okazało się, że kierownik nic nie wie, że dzisiaj miał psiak przyjechać :-o i powiedział, że nic nie jest gotowe i nie może dzisiaj go wziąć! Na szczęście wyjaśniło się, że to wina złego przepływu informacji i po prostu kierownik nic nie wie :evil_lol: A wszystko gotowe, buda, kojec, tylko bramki brak. Ale w ciągu godziny założyli bramkę, a my w tym czasie na herbatce u Ady-jeje zachwycaliśmy się ONeczkiem :loveu: Oczywiście w zakładzie wszyscy wpadli w zachwyt nad psiakiem! Że taki piękny, taki kochany, od razu dostał wodę, będzie napewno odkarmiony i towarzystwa też mu nie braknie. Zgodzili się zaadoptować także sunię, by miał koleżankę :multi: Bo ta malutka o mało go nie zjadła :evil_lol: Śliczny i kochany pieseczek. Nadawałby się na kanapę, ale tam mu źle nie będzie, co zresztą Peter Beny może potwierdzić. Dzięki ogromne wszystkim za tak świetną organizację :loveu: Jesteście wspaniali! Quote
hanek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nowe mieszkanko: Na terenie firmy: Pod domem Ady-jeje: Na tarasie Ady-jeje: Quote
hanek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mała psinka zakładowa, maskotka panów: Panowie z firmy: "Kojec", czyli młodniczek, czyli włości psiaka: Quote
Weronikaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 WwwwwwwwOooooooooWwwwwwwwww !!!!!!! Jaki cudowny !!! :loveu::loveu::loveu: Aż się chce go uściskać i wytarmosić :lol: Quote
epe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wspaniałe wieści i fotki! Po tym co napisała Ula,wierzę,że mu tam będzie dobrze! Jeszcze jakby mu do tego kojca dodać ONkę,to pies będzie miał super!! Mimo,że to firma,ale ludzie dobrzy! Ula mówiłaś właścicielowi,że może go wpisać w koszty firmy? Dla firmy to ważne,a i pies będzie miał inną wartość-to czyste źródło kosztów!! Chciałam jeszcze spytać a propos zdjęć: ta czarna sunia z napisem "sexmachine" to czyja? Dobrze,że psy nie potrafią czytać,bo nie mogłaby się na spacerach opędzić od adoratorów!:evil_lol: Quote
hanek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 epe napisał(a): Chciałam jeszcze spytać a propos zdjęć: ta czarna sunia z napisem "sexmachine" to czyja? To Megunia, która już rok jest na DT u Ada-jeje:evil_lol: Quote
Ulaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Epe, psiaczka będą utrzymywać 2 firmy - kierownictwo składu i ochroniarska. Także oni już tam zadbają, żeby mu źle nie było. Sunię też chętnie wezmą :) Quote
epe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ula! To masz coś "w schowku" dla nich? Suczkę znaczy? Jakaś bida znajdzie domek? Jak nie masz,to może Doris,ona już sterylizowana,jest na DT-Maciaszek wie która! Quote
Ulaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 epe napisał(a):Ula! To masz coś "w schowku" dla nich? Suczkę znaczy? Jakaś bida znajdzie domek? Jak nie masz,to może Doris,ona już sterylizowana,jest na DT-Maciaszek wie która! Nie tak od razu, niech się psiaczek zadomowi. Quote
Ulaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: chudzinek :-( Quote
hanek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ulaa napisał(a): chudzinek :-( Panowie go odkarmią, jak się zatrzymaliście w biurze jeszcze na moment, a ja wyszłam na zewnątrz to już jeden leciał do niego z rękami pełnymi papu (ten na którego była umowa podpisywana). Quote
florida_blue Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 a ja cały dzien jak na szpilkach - oczekiwałam na wiadomość - "pies przekazany, jest ok" a tu nie dość, że relacja to jeszcze foty:loveu: Ogroooomne dzięki dla Jacka oraz dla Petera za przewiezienie Grota i dla Uli za zorganizowaie takiego fajnego domku :) DZIĘKUJĘ :) tak bardzo się bałam żeby nie trafił w nieodpowiednie ręce, mimo, że taki starszy to jednak rodowód... Quote
Ulaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 florida_blue napisał(a): Grota teraz dopiero to imię mówisz??? :mad::mad::mad::mad: ciotka normalnie, pies jako bezimienny poszedł! Hanek trzeba było cyknąć fotkę z ukrycia jak niesie to amciu :evil_lol: Do kastracji ma być psiaczek porządnie odkarmiony :cool3: Quote
Peter Beny Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 florida_blue napisał(a):a ja cały dzien jak na szpilkach - oczekiwałam na wiadomość - "pies przekazany, jest ok" a tu nie dość, że relacja to jeszcze foty:loveu: Ogroooomne dzięki dla Jacka oraz dla Petera za przewiezienie Grota i dla Uli za zorganizowaie takiego fajnego domku :) DZIĘKUJĘ :) tak bardzo się bałam żeby nie trafił w nieodpowiednie ręce, mimo, że taki starszy to jednak rodowód... Rozumiem :evil_lol: Ale Grot jest wyjątkowy :loveu::loveu::loveu::loveu: I trafił dobrze , panowie się nim zajmą ;) Quote
florida_blue Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 i tak nie reaguje :P ,GROT to jest imię z rodowodu ... urodzony 10 marca 2001... Quote
Ulaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 florida_blue napisał(a):i tak nie reaguje :P ,GROT to jest imię z rodowodu ... urodzony 10 marca 2001... Ooo to miał niedawno urodzinki... A torciku nie dostał... Quote
Ulaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pozwolę sobie wytknąc, że tytuł jest nieaktualny :D Quote
Estera Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Rozumiem, że mam przeniesc bo pies ma dom? :cool3: Quote
florida_blue Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 tak tak juz zmieniamy tytuł też :D Ulaa czepiasz sie :D Quote
Ulaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Pewnie. A czepnę się jeszcze bardziej, jak będziecie mieć więcej takich psiaków :evil_lol: Quote
epe Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Co słychać w nowym "domku"? Czy pies zadowolony? Będą zdjęcia w najbliższej przyszłości? Quote
Ulaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dobra, przejadę / przejedziemy się do niego w tym tygodniu :) Quote
Recommended Posts