Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj w klubie Dorotko, chociaż to kiepskie pocieszenie.Ja wczoraj zaczynałam się dziwnie czuć, ale musiałam spełnić swoją misję/wiesz jaką/ i wiem,że to nie było rozsądne:shake:, ale ja....musiałam.Dzisiaj mam 5 ton na klatce piersiowej, ból przy każdym oddechu.Wirus wściekły mnie dopadł:angryy:.Auuuu!

Posted

[quote name='mareksy']U mnie jednak Libra ma specjalne wzdledy:evil_lol:
Ale, to nie znaczy, ze o innych bede myslal mniej cieplo.... :iloveyou:
Rowniez o Panu Weterynarzu, ktory mam nadzieje, zdazy przyjechac do Dolarka i tego drugiego konia jeszcze przed swietami ;)[/QUOTE]

A dlaczego Liberka takie specjalne względy ma? :razz:

Posted

[quote name='Dorothy']czasem nie daje. Czasem mam ochote usiasc i sie rozplakac, szczegolnie jak sie tak wrednie czuje jak dzis :-([/QUOTE]

co się stało Dorotko? Panie Marku, może Pan odwiedzi Dorotkę i razem wypijecie herbatę, tak na rozweselenie?

Guest mareksy
Posted

[quote name='Gosiapk']A dlaczego Liberka takie specjalne względy ma? :razz:[/quote]

Długo trzeba by pisać.... ;)

Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Posted

Dolek pluszowy jak nie wiem co :loveu: na wietrze halnym powiewa mu biala grzywa, stoi wsrod opadajacych platkow sniegu i wyglada slicznie. Chetnie ubralabym go w czapke Mikolaja albo reniferowe rogi ;)
zas Librze znow chlodno, bo sie ochlodzilo, bede musiala niestety trzymac je w zamknietym garazu, bo Libra za chiny ludowe nie chce do budy tylko na kocykach tuli sie do drzwi. Bede je wraz z Sunia we dwie zamkykac w garazu, bedzie tam ciut cieplej wtedy. Zapewne mi obkoopaja i obleja garaz (niestety, tak juz jest, suki przyzwyczajone do biegania luzem plus Sunia neurotyczka, nowy teren trzeba obesrac i oblac nawet jak jest dawno znany, od lat mam z nia taka jazde)
mnie oklady na rozgrzanie robia mniejsze suczki, Morgana i Sonia, pod warunkiem ze mam czas na chwilke przysiasc, o co ostatnio trudno w przedswiatecznej bieganinie :-)

Posted

dobra IDE MIERZYC :-)

A NARAZIE- WSZYSTKIM KOCHANYM CIOCIOM I WUJKOM, KTORZY POMOGLI LIBRZE I IE TYLKO JEJ SPEDZIC TE SWIETA W NOWYM, CIEPLYM I KOCHAJACYM DOMU - SKLADAM NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA RADOSNYCH CIEPŁYCH ŚWIĄT BOZEGO NARODZENIA I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2009
- BEZ WAS SWIAT BYLBY DO NICZEGO...:calus: :calus:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/42/0daea561dc47ddbd.jpg[/IMG][/URL]

Posted

ja chetnie sie podziele, niech poprzenika.:cool3:
strasznie zimno u nas. Snieg i mroz. Libra z Sunia spia w garazu.
Choinka Basiu ciagle nie zmierzylam Libry w szyi, w klacie ma troche ponad 80 cm w obwodzie tuz za przednimi lapami. Baba z niej wielgachna...

Posted

ech no wiesz, Dolar z ta swoja niemozliwie gruba kudlata warstwa futra po prostu smieje sie z pogody. Naprawde, jemu jest cieplej niz pozostalym, goracokrwistym konikom. One pracowicie pochlaniaja termogeniczne siano w zastraszajacych ilosciach przez caly dzien, a Dolek w tym czasie stoi sobie na srodku łąki i wygrzewa sie w słoncu. On ma sierść gęsta tak ze trudno dokopac sie do skory. Kopytka tez coraz lepiej, snieg dobrze robi na problemy z kopytami. Takie chlodne oklady. ;)

Guest mareksy
Posted

A na Kaszubach juz sie ocieplilo ;)
Dorotko, coz to za wynalazek to "termogeniczne siano"?:crazyeye:
Twoje konie sa na jakims dopingu, czy co?:evil_lol:
Czy wyprowadzasz je na lake przez cala zime?