Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bezposredni link do zdjecia
[URL]http://images29.fotosik.pl/172/8ceff8f954f174eb.jpg[/URL]

link do watku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106462[/URL]

Posted

[quote name='Olena84']Ocalona kochana sunia prosi o dom i pomoc w spłacie długu za leczenie![/quote]
Ja Grosiki będe miała dopiero po 20-stym:(

Posted

podejście ludzi na wsi do tematu jest porażające. Też jestem "nie stela" tam gdzie obecnie mieszkam, jak ostatnio próbowałam wytłumaczyć, że nie można się pozbywać psa ot tak po prostu, bo nie chce słuchać to się dowiedziałam "wara drugiemu od mojego podwórka, mój pies i jak chcę zabić to zabiję moja sprawa":angryy::angryy:

Posted

Edi100 - się poczeka:evil_lol:.
No niestety zwierzęta gospodarskie jako tako jeszcze sie traktuje, ale tez do czasu, a pies to juz zupelnie darmozjad według niektorych... szkoda słów.. nie wytłumaczy się niektorym, choc ma sie ochote dać im po gębie:angryy:.

Posted

niestety trzeba uwazac. Ja mam dom, stajnie, (mozna spalic) psy i konie- mozna otruc, dziecko- wole nie myslec co mozna, siebie....
i juz pare razy slyszalam- ty stuknieta kurwo nie podskakuj bo cie stad wykurzymy. (przepraszam, to cytat)
A ja sama mieszkam. Bez meza. Z dzieckiem. Ze zwierzetami.
Czasem sie boje. Nie zadzieram...:shake:

Posted

I to jest właśnie najgorsze... marzy mi sie ze 3 mężów policjantów, którzy by tak w grupie chodzili i odwiedzali tych "najbardziej przyjaznych", bo może choć takich te cioły sie boją. Ale niestety bigamia to chyba karalna jest.. Ja też nigdy nie chce zadzierać, choć w gadaniu mocna jestem:D. Można by tak zrobić zbiórkę nas dogomaniaczek i zacząć paplać - po prostu, od razu by wszyscy się poddali;).
A sama nie jesteś masz nas:). A to Ty taka ładna na zdjęciu jesteś?:)

Posted

[quote name='Dorothy']i juz pare razy slyszalam- ty stuknieta kurwo nie podskakuj bo cie stad wykurzymy. (przepraszam, to cytat)
[/quote]
Skóra cierpnie...
Do takich ludzi trudno dotrzeć, jeśli to wogóle możliwe...:shake:
Banda zacofanych psychopatów.:angryy:
Rzeczywiście, przydałby się mąż (najlepiej uzbrojony), albo chociaż rosły lokator...
Wiele czasu upłynie zanim zmniejszy się obszar tego ciemnogrodu w Polsce.

Posted

[quote name='Olena84']Ogłoszeń ja nie umiem:(, znowu mogę kogoś wrobić, ale aż się boje..:), ale wrobie;)[/quote]
Myślałaś o mnie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Dorothy']dzieki, kochane jestescie, no jutro bede wiedziec ile tej kasy tak na poczatek, pewnie mi gacie spadna...:shake:[/quote]
Oby wet tego opatrznie nie zrozumiał :diabloti:

Posted

Selenga, no myślę o Tobie i ciepło i często i bezinteresownie, ale faktycznie teraz było myślenie interesowne:diabloti:. Ale też znowu nie chce Cię wrabiać w koszty, ale nie mam pomysłu na nikogo innego:roll:.

Posted

[quote name='Olena84']Selenga, no myślę o Tobie i ciepło i często i bezinteresownie, ale faktycznie teraz było myślenie interesowne:diabloti:. Ale też znowu nie chce Cię wrabiać w koszty, ale nie mam pomysłu na nikogo innego:roll:.[/quote]
Nie tłumacz się, nie tłumacz :)
Pieniądze rzecz nabyta, da się zapracować, tylko niech już klienci popłacą te faktury...

Posted

bede wiedziała dzisiaj, ale staram się być dobrej myśli. Ona zasłużyła na to. I jest bardzo żwawa, zainteresowana światem (zwłaszcza kublami na śmieci, GŁÓD, NIEUSTAJĄCY GŁÓD) żaden tam typ osowiałej staruszki który widziałam u budy. Ona chce żyć!