Dorothy Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 musze zmniejszyć, bo modzi protestuja ze za duzy , i wstawie tu za chwile Quote
Dorothy Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 bezposredni link do zdjecia [URL]http://images29.fotosik.pl/172/8ceff8f954f174eb.jpg[/URL] link do watku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106462[/URL] Quote
Olena84 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ocalona kochana sunia prosi o dom i pomoc w spłacie długu za leczenie! Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Olena84']Ocalona kochana sunia prosi o dom i pomoc w spłacie długu za leczenie![/quote] Ja Grosiki będe miała dopiero po 20-stym:( Quote
Dea Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 podejście ludzi na wsi do tematu jest porażające. Też jestem "nie stela" tam gdzie obecnie mieszkam, jak ostatnio próbowałam wytłumaczyć, że nie można się pozbywać psa ot tak po prostu, bo nie chce słuchać to się dowiedziałam "wara drugiemu od mojego podwórka, mój pies i jak chcę zabić to zabiję moja sprawa":angryy::angryy: Quote
Olena84 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Edi100 - się poczeka:evil_lol:. No niestety zwierzęta gospodarskie jako tako jeszcze sie traktuje, ale tez do czasu, a pies to juz zupelnie darmozjad według niektorych... szkoda słów.. nie wytłumaczy się niektorym, choc ma sie ochote dać im po gębie:angryy:. Quote
Dorothy Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 niestety trzeba uwazac. Ja mam dom, stajnie, (mozna spalic) psy i konie- mozna otruc, dziecko- wole nie myslec co mozna, siebie.... i juz pare razy slyszalam- ty stuknieta kurwo nie podskakuj bo cie stad wykurzymy. (przepraszam, to cytat) A ja sama mieszkam. Bez meza. Z dzieckiem. Ze zwierzetami. Czasem sie boje. Nie zadzieram...:shake: Quote
Olena84 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 I to jest właśnie najgorsze... marzy mi sie ze 3 mężów policjantów, którzy by tak w grupie chodzili i odwiedzali tych "najbardziej przyjaznych", bo może choć takich te cioły sie boją. Ale niestety bigamia to chyba karalna jest.. Ja też nigdy nie chce zadzierać, choć w gadaniu mocna jestem:D. Można by tak zrobić zbiórkę nas dogomaniaczek i zacząć paplać - po prostu, od razu by wszyscy się poddali;). A sama nie jesteś masz nas:). A to Ty taka ładna na zdjęciu jesteś?:) Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Dorothy']i juz pare razy slyszalam- ty stuknieta kurwo nie podskakuj bo cie stad wykurzymy. (przepraszam, to cytat) [/quote] Skóra cierpnie... Do takich ludzi trudno dotrzeć, jeśli to wogóle możliwe...:shake: Banda zacofanych psychopatów.:angryy: Rzeczywiście, przydałby się mąż (najlepiej uzbrojony), albo chociaż rosły lokator... Wiele czasu upłynie zanim zmniejszy się obszar tego ciemnogrodu w Polsce. Quote
Dorothy Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 zgadza sie. Dlatego czasem mam dość....:-( pomożecie mi w robieniu ogłoszeń dla Libry? Jutro może bede wiedziec co ze skóra, jakie wyniki... Quote
Olena84 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ogłoszeń ja nie umiem:(, znowu mogę kogoś wrobić, ale aż się boje..:), ale wrobie;) Quote
Selenga Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Olena84']Ogłoszeń ja nie umiem:(, znowu mogę kogoś wrobić, ale aż się boje..:), ale wrobie;)[/quote] Myślałaś o mnie? :evil_lol: Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ogłoszeń nie umiem robić (chyba że gumtree), ale wyślę Ci parę groszy... Quote
Dorothy Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 dzieki, kochane jestescie, no jutro bede wiedziec ile tej kasy tak na poczatek, pewnie mi gacie spadna...:shake: Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Dorothy']dzieki, kochane jestescie, no jutro bede wiedziec ile tej kasy tak na poczatek, pewnie mi gacie spadna...:shake:[/quote] Oby wet tego opatrznie nie zrozumiał :diabloti: Quote
Olena84 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Selenga, no myślę o Tobie i ciepło i często i bezinteresownie, ale faktycznie teraz było myślenie interesowne:diabloti:. Ale też znowu nie chce Cię wrabiać w koszty, ale nie mam pomysłu na nikogo innego:roll:. Quote
Selenga Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Olena84']Selenga, no myślę o Tobie i ciepło i często i bezinteresownie, ale faktycznie teraz było myślenie interesowne:diabloti:. Ale też znowu nie chce Cię wrabiać w koszty, ale nie mam pomysłu na nikogo innego:roll:.[/quote] Nie tłumacz się, nie tłumacz :) Pieniądze rzecz nabyta, da się zapracować, tylko niech już klienci popłacą te faktury... Quote
Dea Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 kasę jakoś się uzbiera, oby tylko wyniki były obiecujące wyzdrowienie... Quote
Dorothy Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 bede wiedziała dzisiaj, ale staram się być dobrej myśli. Ona zasłużyła na to. I jest bardzo żwawa, zainteresowana światem (zwłaszcza kublami na śmieci, GŁÓD, NIEUSTAJĄCY GŁÓD) żaden tam typ osowiałej staruszki który widziałam u budy. Ona chce żyć! Quote
Bachnach Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Doroto wysłałam ci P W . Dzięki za odpowiedż. Quote
Recommended Posts