Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dorothy']rzeczywiscie, pochrzanilam aukcje ale juz poprawilam ;]

wysylac bede do tej krakowskiej, powiedzcie mi prosze jaka jest szansa ze zamieszcza??

JEST ZLA WIADOMOSC

MUSZE ZABRAC LIBRE ZLECZNICY.

NIE MAM DOKAD.

POMOCY.
:placz::placz::placz:[/QUOTE]

Co się stało? Dlaczego Libra nie może zostać w lecznicy?

Posted

nie chce juz wchodzic do pokoiku w ktorym mieszka, szczeka, wyje, za dluo jest sama zamknieta w 4 scianach, odzyla, nie musi juz tyle spac i wypoczywac, chce zyc. Warunkiem utrzymania jej w lecznicy bylo to, ze bedzie cicha, na gorze mieszkaja ludzie ktorzy maja malutkie dziecko. Niestety ona szczeka czasem jak slyszy inne psy, a szczek ma basowy..
poza tym jak mowilam, klinika nie prowadzi hoteliku, oni tylko maja taki hotelik przyszpitalny dla pacjentow, natomiast Libra juz nie wymaga leczenia i wlasciwie przestala byc pacjentem.
Co do domu tymczasowego platnego, byl pan ktory oferowal 20 zl za dobe. Wierzcie mi- BOJE SIE, ja jestem goła, mam dlug w lecznicy, ale tam choc na raty mi go rozloza, a tam musialabym placic z gory, i po prostu NIE MAM.
Nie mowiac o tym ze taki DT chyba nie stara sie o dom dla psa, przeciez to ze pies jak najdluzej jest interesem. I co, czy o to nam chodzi? I pewnie bylaby to buda i kojec. Nie mam nic przeciwko buzie i kojcowi, ale uwazam ze za 20 zl to ZA DUZO. ja sie njie podejme takiego ryzyka, ja mam 5 psow 2 koty 6 koni i dziecko na utrzymaniu.
Nie wiem co robic :-(

Posted

Siet, potrzebny dt na cito. I to nie płatny. Tylko skąd go wziąć? Są na dogo jakieś wątki, ale nie mam pojęcia gdzie. Spróbuję wtuptać na mapę dogo.

Posted

To link do mapy dogo - DT kojec
[url]http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/region2.php?cid=10&region=0[/url]
Neris odpada, bo nie ma miejsca

Do domu zazwyczaj małe zwierzaki :-(

Posted

[quote name='maggiejan']Tu link do dziewczyny z okolic Wieliczki, która oferuje dom tymczasowy:
[URL]http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/profile.php?id=205[/URL][/quote]

To ja ale u mnie zajęte , wczoraj przyjechał do mnie 12 letni bordog z guzem odbytu , przy tym mam 6 swoich psów , nie dam rady :shake: przykro mi

Posted

Dziewczyna z Wrocławia:
[URL]http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/profile.php?id=155[/URL]

Dorotko, napisz do nich pw, to chyba nieodpłatne tymczasy, ale na karmę można się zrzucić.

Posted

Mozna porozmawiać z redaktor Magdą Hejdą i poprosić o pokazanie Libry w programie Kundel bury i kocury czy to na żywo czy na zdjęciu .

Tel 012 423 60 77 lub na adres e-mail: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] .

Dorothy , Ty występowałaś w Kundlu z Mazakiem , przypomnij pani Magdzie historię Mazaka , tylko pospiesz się , bo programy będą chyba tylko do końca maja .

Posted

[quote name='Poker']maggiejan,chyba pomyłka,ta dziewczyna nie oferuje DT :shake:[/quote]
Poker, która dziewczyna? Ta z Wrocławia? Ma napisane na mapie dogo, że oferuje kojec...

Posted

[quote name='Patia']To ja ale u mnie zajęte , wczoraj przyjechał do mnie 12 letni bordog z guzem odbytu , przy tym mam 6 swoich psów , nie dam rady :shake: przykro mi[/quote]
Patia z rozpedu napisalam do Ciebie, ale widze ze nie mozesz pomoc, moze znasz kogos kogokolwiek kto wizialby Libre chocby na DT blagam :-(