Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

Posted

Basia ja wiem że fajnie czasem być agresywnym ale jak Ty do dziewczyn z kijem to ja nie wiem czy ktoś dołączy:placz: , co oczywiscie nie znaczy że Wy dwie mi nie wystarczycie:loveu: ..
Jeszcze z pol roku takich rozmów i będę 100% lesbijką:diabloti:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']Basia ja wiem że fajnie czasem być agresywnym ale jak Ty do dziewczyn z kijem to ja nie wiem czy ktoś dołączy:placz: , co oczywiscie nie znaczy że Wy dwie mi nie wystarczycie:loveu: ..
Jeszcze z pol roku takich rozmów i będę 100% lesbijką:diabloti:[/quote]

jeżeli nie bedzie ostro to nastapi całkowity brak dyscypliny - co nie jestem w stanie zaakceptowac
bo:

nie wyobrażam sobie że na hasło : " orgazzzzzzzmmmooo" wy stoicie i sie zastanawiacie-:crazyeye: tylko :look3:

"tak jest ":oops: -grzecznie z pokorą odpowiadacie:eviltong:
i do dzieła :diabloti:

ps:oczywiscie klub G się szanuje i gdy tylko role się odwrócą Ja bede uległa dla jednej z WAS :question::smokin::modla:

Posted

No to super... nie moge sie doczekać! Ale jak my to zrobimy przez komputer?
A jak Ty bedziesz uległa dla jednej z nas, to co ta trzecia bedzie w tym czasie robić?

Libro podnoszenie wątku takimi tekstami jest tylko i wyłącznie dla Twojego dobra:diabloti:

Posted

mysle ze przez komputer nie bedzie problemu- majqa zrobi bazarek na zakup 3 kamerek internetowych :razz: na biedny nie wyzyty klub G :diabloti:

i do dzieła

[B]KLUB G[/B] POWOŁANY ZOSTAŁ Z POTRZEBY SYSTEMATYCZNEGO PODNOSZENIA WATKU LIBRY :diabloti:

[B]KLUBOWI G[/B] ZALEZY TYLKO NA DOBRU NASZEJ DOROTKI JULCI LIBRY I RESZTY Z HACJENDY DONI DOROTI :diabloti:

[B]KLUB G[/B] NIE POBIERA Z TEGO TYTUŁU ŻADNYCH KORZYŚCI MATERIALNYCH -TYLKO POBIERA CZYSTĄ PRZYJEMNOŚĆ NIESIENIA POMOCY :loveu:

Posted

[quote name='Olena84']Jakto brak korzyści materialnych??? To ja nic z tego nie dostanę?? Oj to będziecie musiały sie postarać dziewczynki inaczej :diabloti:[/quote]
NO CHYBA ŻE UZBIERAMY JAKIES MIEDZIAKI -A TWOJA PUPCIA BEDZIE ROBIĆ ZA SKARBONKĘ :crazyeye:

Posted

umarlam ze smiechu i poszlam do nieba:-D:-D:-D:-D
mialam dzis wsciekly humor ale wszystko mi przeszlo jak reka odjal

czy moge niesmialo prosic o honorowe czlonkostwo w klubie G?>

co do licznych ofert ktore mi zlozono - jestem nieslychanie wzruszona. Podbudowuje to moje samopoczucie o samoocenie nie mówiąc :diabloti:
wszystkie wnikliwie rozpatrze, a poniewaz nie chcę by ktos czul sie pokrzywdzony, proponuje utworzenie niezaleznego samodzielnego zwiazku kobiet samowystarczalnych, w obrebie ktorego bedziemy mogly dowolnie decydowac o przebiegu naszych spotkan :cooldevi:

Posted

[quote name='Olena84']o fuuuuu:crazyeye:, nie ładnie!
Ale wybaczam Ci tradycyjnie:eviltong:[/quote]
PRZEPRASZAM :oops:

KLUB G ZAWSZE MÓWI CO MU ŚLINA PRZYJDZIE NA JEZYK

A GDZIE MAJQA przeciez Olenia84 my nie możemy tak tylko razem :mad:
to nie zgodne z naszym regulaminem
który wyraźnie mówi ze
[SIZE=4][COLOR=red][B]KLUB G NIGDY NIE BAWI SIE WE DWIE[/B][/COLOR][/SIZE] :diabloti:

Posted

No gdyby Libra wiedziała co sie tutaj dzieje... :crazyeye:
Sama poszłaby sobie domu szukać :cool3:

[SIZE=1]To może jakis wieczorek rozpoznawczo-zapoznawczy[/SIZE] :BIG:

Posted

[quote name='Dorothy'](...)czy moge niesmialo prosic o honorowe czlonkostwo w klubie G?>[B]DOROTKO, BEZ CIEBIE TO NIE MA SZANSY...[/B]
[B]A POZWOLISZ SOBIE I KONIOM ZROBIĆ DOBRZE??? :razz: :razz: :razz:(...)[/B]

Posted

Dorothy, nieśmiało przypomnę, że mężczyzna spełnia pewne funkcje, w których kobieta nie jest w stanie go zastąpić...:cool1: Zamiast 3 kobiet lepiej znaleźć jednego faceta, tyle, że odpowiedniego...

Posted

A z drugiej strony: facet, który by się chciał u mnie wylegiwać na kanapie, kiedy robota leży dostał by takiego kopa w zadek, że musiałby szukać pilnie tymczasu lub jeszcze lepiej DS...:diabloti:

Posted

[quote name='maggiejan']Ja bardzo lubię i cenię mężczyzn, a oni odwdzięczają mi się tym, że robią co do nich należy... czyli: sprzątają, gotują, robią zakupy etc. :diabloti:[/quote]
Hihi i to tylko za lubienie ?:evil_lol:

Posted

No nie!:mad:!:mad:!:mad:
Człowiek raz się gdzieś wyrwie na kilka godzin:razz:
i zaraz taki pieprzny dyskurs mu przejdzie koło nosa:evil_lol:...

A po za tym Wam to dobrze:razz:, a cóż ja mam biedny robić ani Lesbijką nie zostanę:oops:, ani się nie powyleguję na kanapie,
bo wolę dbać o swój zadek;)...

Jakaż mi zostaje alternatywa:roll:?????
;););););)

Posted

[quote name='maggiejan']Dorothy, nieśmiało przypomnę, że mężczyzna spełnia pewne funkcje, w których kobieta nie jest w stanie go zastąpić...:cool1: Zamiast 3 kobiet lepiej znaleźć jednego faceta, tyle, że odpowiedniego...[/quote]

a po czym go poznac??