Olena84 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Basia ja wiem że fajnie czasem być agresywnym ale jak Ty do dziewczyn z kijem to ja nie wiem czy ktoś dołączy:placz: , co oczywiscie nie znaczy że Wy dwie mi nie wystarczycie:loveu: .. Jeszcze z pol roku takich rozmów i będę 100% lesbijką:diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Olena84']Basia ja wiem że fajnie czasem być agresywnym ale jak Ty do dziewczyn z kijem to ja nie wiem czy ktoś dołączy:placz: , co oczywiscie nie znaczy że Wy dwie mi nie wystarczycie:loveu: .. Jeszcze z pol roku takich rozmów i będę 100% lesbijką:diabloti:[/quote] jeżeli nie bedzie ostro to nastapi całkowity brak dyscypliny - co nie jestem w stanie zaakceptowac bo: nie wyobrażam sobie że na hasło : " orgazzzzzzzmmmooo" wy stoicie i sie zastanawiacie-:crazyeye: tylko :look3: "tak jest ":oops: -grzecznie z pokorą odpowiadacie:eviltong: i do dzieła :diabloti: ps:oczywiscie klub G się szanuje i gdy tylko role się odwrócą Ja bede uległa dla jednej z WAS :question::smokin::modla: Quote
Olena84 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No to super... nie moge sie doczekać! Ale jak my to zrobimy przez komputer? A jak Ty bedziesz uległa dla jednej z nas, to co ta trzecia bedzie w tym czasie robić? Libro podnoszenie wątku takimi tekstami jest tylko i wyłącznie dla Twojego dobra:diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 mysle ze przez komputer nie bedzie problemu- majqa zrobi bazarek na zakup 3 kamerek internetowych :razz: na biedny nie wyzyty klub G :diabloti: i do dzieła [B]KLUB G[/B] POWOŁANY ZOSTAŁ Z POTRZEBY SYSTEMATYCZNEGO PODNOSZENIA WATKU LIBRY :diabloti: [B]KLUBOWI G[/B] ZALEZY TYLKO NA DOBRU NASZEJ DOROTKI JULCI LIBRY I RESZTY Z HACJENDY DONI DOROTI :diabloti: [B]KLUB G[/B] NIE POBIERA Z TEGO TYTUŁU ŻADNYCH KORZYŚCI MATERIALNYCH -TYLKO POBIERA CZYSTĄ PRZYJEMNOŚĆ NIESIENIA POMOCY :loveu: Quote
Olena84 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jakto brak korzyści materialnych??? To ja nic z tego nie dostanę?? Oj to będziecie musiały sie postarać dziewczynki inaczej :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Olena84']Jakto brak korzyści materialnych??? To ja nic z tego nie dostanę?? Oj to będziecie musiały sie postarać dziewczynki inaczej :diabloti:[/quote] NO CHYBA ŻE UZBIERAMY JAKIES MIEDZIAKI -A TWOJA PUPCIA BEDZIE ROBIĆ ZA SKARBONKĘ :crazyeye: Quote
Olena84 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 o fuuuuu:crazyeye:, nie ładnie! Ale wybaczam Ci tradycyjnie:eviltong: Quote
Dorothy Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 umarlam ze smiechu i poszlam do nieba:-D:-D:-D:-D mialam dzis wsciekly humor ale wszystko mi przeszlo jak reka odjal czy moge niesmialo prosic o honorowe czlonkostwo w klubie G?> co do licznych ofert ktore mi zlozono - jestem nieslychanie wzruszona. Podbudowuje to moje samopoczucie o samoocenie nie mówiąc :diabloti: wszystkie wnikliwie rozpatrze, a poniewaz nie chcę by ktos czul sie pokrzywdzony, proponuje utworzenie niezaleznego samodzielnego zwiazku kobiet samowystarczalnych, w obrebie ktorego bedziemy mogly dowolnie decydowac o przebiegu naszych spotkan :cooldevi: Quote
Basia i Barni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Olena84']o fuuuuu:crazyeye:, nie ładnie! Ale wybaczam Ci tradycyjnie:eviltong:[/quote] PRZEPRASZAM :oops: KLUB G ZAWSZE MÓWI CO MU ŚLINA PRZYJDZIE NA JEZYK A GDZIE MAJQA przeciez Olenia84 my nie możemy tak tylko razem :mad: to nie zgodne z naszym regulaminem który wyraźnie mówi ze [SIZE=4][COLOR=red][B]KLUB G NIGDY NIE BAWI SIE WE DWIE[/B][/COLOR][/SIZE] :diabloti: Quote
Witokret Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No gdyby Libra wiedziała co sie tutaj dzieje... :crazyeye: Sama poszłaby sobie domu szukać :cool3: [SIZE=1]To może jakis wieczorek rozpoznawczo-zapoznawczy[/SIZE] :BIG: Quote
majqa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Dorothy'](...)czy moge niesmialo prosic o honorowe czlonkostwo w klubie G?>[B]DOROTKO, BEZ CIEBIE TO NIE MA SZANSY...[/B] [B]A POZWOLISZ SOBIE I KONIOM ZROBIĆ DOBRZE??? :razz: :razz: :razz:(...)[/B] Quote
Olena84 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To jest już nas 4! Możemy szaleć w podgrupach i sie zamieniać - ale super:D Quote
Dorothy Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 :bigcool::bigcool::bigcool:no no, ciekawie sie robi:cool3: Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dorothy, nieśmiało przypomnę, że mężczyzna spełnia pewne funkcje, w których kobieta nie jest w stanie go zastąpić...:cool1: Zamiast 3 kobiet lepiej znaleźć jednego faceta, tyle, że odpowiedniego... Quote
Olena84 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Maggiejan, a co to za teksty?:angryy: Że my niby nie damy rady?! Sama nas wyprobuj:razz: Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dzięki, doceniam tę propozycję, ale miałam wiecej szczęścia do mężczyzn, więc nie skorzystam :diabloti: Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A z drugiej strony: facet, który by się chciał u mnie wylegiwać na kanapie, kiedy robota leży dostał by takiego kopa w zadek, że musiałby szukać pilnie tymczasu lub jeszcze lepiej DS...:diabloti: Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja bardzo lubię i cenię mężczyzn, a oni odwdzięczają mi się tym, że robią co do nich należy... czyli: sprzątają, gotują, robią zakupy etc. :diabloti: Quote
maggie1971 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='maggiejan']Ja bardzo lubię i cenię mężczyzn, a oni odwdzięczają mi się tym, że robią co do nich należy... czyli: sprzątają, gotują, robią zakupy etc. :diabloti:[/quote] Hihi i to tylko za lubienie ?:evil_lol: Quote
Han&Dom Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No nie!:mad:!:mad:!:mad: Człowiek raz się gdzieś wyrwie na kilka godzin:razz: i zaraz taki pieprzny dyskurs mu przejdzie koło nosa:evil_lol:... A po za tym Wam to dobrze:razz:, a cóż ja mam biedny robić ani Lesbijką nie zostanę:oops:, ani się nie powyleguję na kanapie, bo wolę dbać o swój zadek;)... Jakaż mi zostaje alternatywa:roll:????? ;););););) Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Są jeszcze przyjemności od których zadek nie ucierpi :razz: Quote
Dorothy Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='maggiejan']Dorothy, nieśmiało przypomnę, że mężczyzna spełnia pewne funkcje, w których kobieta nie jest w stanie go zastąpić...:cool1: Zamiast 3 kobiet lepiej znaleźć jednego faceta, tyle, że odpowiedniego...[/quote] a po czym go poznac?? Quote
maggiejan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='maggie1971']Hihi i to tylko za lubienie ?:evil_lol:[/quote] Tak, mężczyźni chcą być lubiani jak wszyscy inni ludzie :diabloti: Quote
Recommended Posts