Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Margo05']Gremlin, Ty się nie martw, w statucie Klubu G jasno stoi, że będziemy dbać o każdego członka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] W końcu tyle rąk nasze członkinie liczą łącznie ,któraś z pewnością zajmie się którymś z członków :evil_lol: że tak powiem po dogomaniacku może w moje rączki wpaść na CITO :cool3::evil_lol::diabloti: Co tu się wyprawia ? z resztą , czy ja mam zasięgnąć do archiwum i przypomnieć wam zasady jakie mamy w statucie ,bo widzę drogie panie i panowie robi się nam tu niezły burdel :evil_lol: Quote
APSA Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A czy na przemarsz będzie zaproszony Rudi Szubert śpiewający Mambo nr 5? :D (tu w innym wykonaniu) [url=http://dawid.galecki.wrzuta.pl/audio/56BriirQL1W/michal_gielniak_-_masz_to_nr_5]Wrzuta.pl - Michał Gielniak - Masz to nr 5[/url] Quote
3 x Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='APSA']A czy na przemarsz będzie zaproszony Rudi Szubert śpiewający Mambo nr 5? :D[/QUOTE] a jakie rudi ma miseczki ? :evil_lol: Quote
Margo05 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Gremlin, Ty się cofnij do postów gdzieś tak od 500 to zobaczysz jaki statut ma Klub G :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Margo05']Gremlin, Ty się cofnij do postów gdzieś tak od 500 to zobaczysz jaki statut ma Klub G :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Słuszna uwaga , oj słuszna :evil_lol: Dla nowicjuszy , mam w opracowaniu umowy o wolontariat w naszym klubo-stowarzyszeniu ,ale jak wiadomo są pewne zasady :diabloti: Odkurzę troche statut ,bo co niektórzy to chyba zapomnieli :shake: 1) każdy Wacek mile widziany 2) Klub G zawsze chce 3) Klub G w swoim posiadaniu ma wszystkie rozmiary biustów 4) klub G propaguje tylko zdrowy tryb życia w tym min. jazda na koniu 5) klub G nie narzeka , zawsze wykapany w ciemnym kącie cierpliwie na swą kolej czeka 6) klub G i jego członkinie mogą przyjąć do swojego grona członków ,ale tylko po uprzednim przetrzepaniu . 7)klub G nie jest instytucją charytatywną , każdy biust ,który zostanie upubliczniony , musi zostać odpowiednią sumką wynagrodzony 8 ) Pieniądze zebrane przez klub G przeznaczamy na szczytne cele ,bo tylko o szczytowaniu tu będzie mowa jasne ? :mad: Quote
gameta Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Genialne :loveu: Ale czy naprawdę KAŻDY wacek mile widziany? Nawet ten najmniejszy i najcieńszy ? Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='gameta']Genialne :loveu: Ale czy naprawdę KAŻDY wacek mile widziany? Nawet ten najmniejszy i najcieńszy ?[/quote] Jeżeli mówimy o takim WACKU :-o to w grę wchodzi ,albo posiadanie pokaźnego konta w banku ,albo zapewnienie choć jednego tymczasu potrzebującym psiakom :evil_lol: Quote
3 x Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='gameta']Genialne :loveu: Ale czy naprawdę KAŻDY wacek mile widziany? Nawet ten najmniejszy i najcieńszy ?[/QUOTE] cycki tez sa róznorozmiarowe ;) btw jakbym opublikowala jakies zdjęcia biustotowarzyszące to kto za to bedzie płacił? bo ze cel szczytny się znajdzie to wiem ale kto wykoczy z kaski? :cool3: Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='3 x']cycki tez sa róznorozmiarowe ;) btw jakbym opublikowala jakies zdjęcia biustotowarzyszące to kto za to bedzie płacił? bo ze cel szczytny się znajdzie to wiem ale kto wykoczy z kaski? :cool3:[/quote]\ jeżeli chodzi o cycki to najpier je pokaż później odbedzie się licytacja od 1 zł , jeżeli wypracujemy odpowiednią sumkę , możemy przekazać ją na ratunek konika u Doroty :evil_lol: Pokaż cycka :diabloti: ale swojego :loveu: Quote
Dorothy Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Matko co tu sie wyrabialo jak mnie nie bylo pare godzin :crazyeye: zdecydowanie jestem za tym zeby klub G wspieral swoja dzialalnoscia moje koniki, poza tym sluchajcie szanujmy Gremlina jako jedyny czlonek (nazwijmy go... "nadzwyczajny") może to, czego my nie możemy :diabloti: także może jakiś aneks w regulaminie na rzecz członków nadzwyczajnych... Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Dorothy']Matko co tu sie wyrabialo jak mnie nie bylo pare godzin :crazyeye: zdecydowanie jestem za tym zeby klub G wspieral swoja dzialalnoscia moje koniki, poza tym sluchajcie szanujmy Gremlina jako jedyny czlonek (nazwijmy go... "nadzwyczajny") może to, czego my nie możemy :diabloti: także może jakiś aneks w regulaminie na rzecz członków nadzwyczajnych...[/quote] Jako ,że Gremlin jest popierany przez naszą członkinie , proszę o szczegółowy opis tego członka , oraz jego możliwości :evil_lol: wpiszemy do statutu ,ale jako koordynatora zaganiacza :loveu: będzie nadzorował ,by wszystkie członkinie były zadowolone :evil_lol: Quote
Dorothy Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 O rety GREMLIN :-o co ja narobilam :mdleje: nie wiem jak Ty teraz z tego wybrniesz...:shake: to bedzie ciezkie zadanie... Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Dorothy']O rety GREMLIN :-o co ja narobilam :mdleje: nie wiem jak Ty teraz z tego wybrniesz...:shake: to bedzie ciezkie zadanie...[/quote] Doroto nie martw sie , ja sie bardziej martwię jak on zorganizuje transporty do każdej członkini toć po całej Polsce są porozrzucane ,a jak to baby każda chce miec członka dla siebie :evil_lol: Quote
Gremlin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cholera.... tu się pracuje!!!!! :mad: Z księgową gadam o planie kont, a tu takie rzeczy.... o mało nie parsknąłem śmiechem.... masakra... i tak się na mnie dziwnie patrzyła... PS. Dorota, a co ja takiego mogę, czego Wy nie możecie?:cool3: Quote
scarabae Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Gremlin']Cholera.... tu się pracuje!!!!! :mad: Z księgową gadam o planie kont, a tu takie rzeczy.... o mało nie parsknąłem śmiechem.... masakra... i tak się na mnie dziwnie patrzyła...[/quote] Może Ci się poła płaszcza rozsunęła...? :eviltong: A jeśli chodzi o członka Gremlina, to ekhm...ja bym prosiła tak z zacięciem większym...i np. w towarzystwie pomponów...:oops: Quote
Dorothy Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Gremlin'] PS. Dorota, a co ja takiego mogę, czego Wy nie możecie?:cool3:[/quote] no jak to eee..... :ices_bla: jakby to... musze przemyslec odpowiedz!!! udziele potem!!! a ksiegowa mozemy zawsze wciagnac na czlonka!!! :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='scarabae']Może Ci się poła płaszcza rozsunęła...? :eviltong: A jeśli chodzi o członka Gremlina, to ekhm...ja bym prosiła tak z zacięciem większym...i np. w towarzystwie pomponów...:oops:[/quote] jeszcze Gremlin nie określił wielkości swojego członka, jeżeli udzieli wyczerpującej odpowiedzi w tej materii przydzielony mu zostanie odpowieni pompom do jego rozmiaru :mad: także czekamy :evil_lol: Quote
Margo05 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Dorothy']a ksiegowa mozemy zawsze wciagnac na czlonka!!! :diabloti:[/quote] Gremlin, co Ty na to? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gremlin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Oj... Baby, Baby... :mad: Jakby kto z zewnątrz czytał, to by mógł pomysleć, że tu same nimfomanki... :diabloti: Quote
Gremlin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 :diabloti: Niestety, troszkę się szanowne Panie spóźniły z wizytacją pewnego "punktu K" ... [URL="http://polskalokalna.pl/news/parada-topless-na-swiecie-ceramiki,1352315"]och te Baby [/URL] Quote
Dorothy Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 ech no nie przesadzaj. Po pierwsze one w tej maseczce z gliny przetra szlaki, ze tak powiem, po drugie u nas atrakcja duzo wieksza bo: a/na koniach (!!!) b/ zwienczona wizytacja punktu K, a tam jak widac zadnego happyendu manify nie zaplanowano. Quote
gameta Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Poza tym j się żadną gliną nie zamierzam smarować po torsie :shake: jak toples to toples :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='gameta']Poza tym j się żadną gliną nie zamierzam smarować po torsie :shake: jak toples to toples :diabloti:[/quote] pomyśl ilu " wacków " byśmy zaangażowali do mycia ?:evil_lol: Quote
gameta Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Basia i Barni']pomyśl ilu " wacków " byśmy zaangażowali do mycia ?:evil_lol:[/quote] wiesz, pojadę perwersją, ale można zrobić odwrotne zawody - brudzenie wackami :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='gameta']wiesz, pojadę perwersją, ale można zrobić odwrotne zawody - brudzenie wackami :diabloti:[/quote] ojjj kochana to będziesz miała pełne usta roboty :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts