Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margo05']Gremlin, Ty się nie martw, w statucie Klubu G jasno stoi, że będziemy dbać o każdego członka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
W końcu tyle rąk nasze członkinie liczą łącznie ,któraś z pewnością zajmie się którymś z członków :evil_lol: że tak powiem po dogomaniacku może w moje rączki wpaść na CITO :cool3::evil_lol::diabloti:

Co tu się wyprawia ? z resztą , czy ja mam zasięgnąć do archiwum i przypomnieć wam zasady jakie mamy w statucie ,bo widzę drogie panie i panowie robi się nam tu niezły burdel :evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy na przemarsz będzie zaproszony Rudi Szubert śpiewający Mambo nr 5? :D

(tu w innym wykonaniu)
[url=http://dawid.galecki.wrzuta.pl/audio/56BriirQL1W/michal_gielniak_-_masz_to_nr_5]Wrzuta.pl - Michał Gielniak - Masz to nr 5[/url]

Posted

[quote name='APSA']A czy na przemarsz będzie zaproszony Rudi Szubert śpiewający Mambo nr 5? :D[/QUOTE]
a jakie rudi ma miseczki ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']Gremlin, Ty się cofnij do postów gdzieś tak od 500 to zobaczysz jaki statut ma Klub G :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Słuszna uwaga , oj słuszna :evil_lol:

Dla nowicjuszy , mam w opracowaniu umowy o wolontariat w naszym klubo-stowarzyszeniu ,ale jak wiadomo są pewne zasady :diabloti:

Odkurzę troche statut ,bo co niektórzy to chyba zapomnieli :shake:

1) każdy Wacek mile widziany
2) Klub G zawsze chce
3) Klub G w swoim posiadaniu ma wszystkie rozmiary biustów
4) klub G propaguje tylko zdrowy tryb życia w tym min. jazda na koniu
5) klub G nie narzeka , zawsze wykapany w ciemnym kącie cierpliwie na swą kolej czeka
6) klub G i jego członkinie mogą przyjąć do swojego grona członków ,ale tylko po uprzednim przetrzepaniu .
7)klub G nie jest instytucją charytatywną , każdy biust ,który zostanie upubliczniony , musi zostać odpowiednią sumką wynagrodzony
8 ) Pieniądze zebrane przez klub G przeznaczamy na szczytne cele ,bo tylko o szczytowaniu tu będzie mowa

jasne ? :mad:

Posted

[quote name='gameta']Genialne :loveu:

Ale czy naprawdę KAŻDY wacek mile widziany? Nawet ten najmniejszy i najcieńszy ?[/quote]
Jeżeli mówimy o takim WACKU :-o to w grę wchodzi ,albo posiadanie pokaźnego konta w banku ,albo zapewnienie choć jednego tymczasu potrzebującym psiakom :evil_lol:

Posted

[quote name='gameta']Genialne :loveu:

Ale czy naprawdę KAŻDY wacek mile widziany? Nawet ten najmniejszy i najcieńszy ?[/QUOTE]

cycki tez sa róznorozmiarowe ;)

btw jakbym opublikowala jakies zdjęcia biustotowarzyszące to kto za to bedzie płacił?
bo ze cel szczytny się znajdzie to wiem ale kto wykoczy z kaski? :cool3:

Posted

[quote name='3 x']cycki tez sa róznorozmiarowe ;)

btw jakbym opublikowala jakies zdjęcia biustotowarzyszące to kto za to bedzie płacił?
bo ze cel szczytny się znajdzie to wiem ale kto wykoczy z kaski? :cool3:[/quote]\

jeżeli chodzi o cycki to najpier je pokaż później odbedzie się licytacja od 1 zł , jeżeli wypracujemy odpowiednią sumkę , możemy przekazać ją na ratunek konika u Doroty :evil_lol:

Pokaż cycka :diabloti: ale swojego :loveu:

Posted

Matko co tu sie wyrabialo jak mnie nie bylo pare godzin :crazyeye:

zdecydowanie jestem za tym zeby klub G wspieral swoja dzialalnoscia moje koniki, poza tym sluchajcie szanujmy Gremlina jako jedyny czlonek (nazwijmy go... "nadzwyczajny") może to, czego my nie możemy :diabloti:
także może jakiś aneks w regulaminie na rzecz członków nadzwyczajnych...

Posted

[quote name='Dorothy']Matko co tu sie wyrabialo jak mnie nie bylo pare godzin :crazyeye:

zdecydowanie jestem za tym zeby klub G wspieral swoja dzialalnoscia moje koniki, poza tym sluchajcie szanujmy Gremlina jako jedyny czlonek (nazwijmy go... "nadzwyczajny") może to, czego my nie możemy :diabloti:
także może jakiś aneks w regulaminie na rzecz członków nadzwyczajnych...[/quote]
Jako ,że Gremlin jest popierany przez naszą członkinie , proszę o szczegółowy opis tego członka , oraz jego możliwości :evil_lol:

wpiszemy do statutu ,ale jako koordynatora zaganiacza :loveu:
będzie nadzorował ,by wszystkie członkinie były zadowolone :evil_lol:

Posted

[quote name='Dorothy']O rety GREMLIN :-o

co ja narobilam :mdleje:

nie wiem jak Ty teraz z tego wybrniesz...:shake:
to bedzie ciezkie zadanie...[/quote]

Doroto nie martw sie , ja sie bardziej martwię jak on zorganizuje transporty do każdej członkini toć po całej Polsce są porozrzucane ,a jak to baby każda chce miec członka dla siebie :evil_lol:

Posted

Cholera....

tu się pracuje!!!!! :mad:

Z księgową gadam o planie kont, a tu takie rzeczy....
o mało nie parsknąłem śmiechem....

masakra... i tak się na mnie dziwnie patrzyła...

PS. Dorota, a co ja takiego mogę, czego Wy nie możecie?:cool3:

Posted

[quote name='Gremlin']Cholera....

tu się pracuje!!!!! :mad:

Z księgową gadam o planie kont, a tu takie rzeczy....
o mało nie parsknąłem śmiechem....

masakra... i tak się na mnie dziwnie patrzyła...[/quote]
Może Ci się poła płaszcza rozsunęła...? :eviltong:

A jeśli chodzi o członka Gremlina, to ekhm...ja bym prosiła tak z zacięciem większym...i np. w towarzystwie pomponów...:oops:

Posted

[quote name='Gremlin']

PS. Dorota, a co ja takiego mogę, czego Wy nie możecie?:cool3:[/quote]

no jak to eee..... :ices_bla:
jakby to...

musze przemyslec odpowiedz!!!
udziele potem!!!

a ksiegowa mozemy zawsze wciagnac na czlonka!!! :diabloti:

Posted

[quote name='scarabae']Może Ci się poła płaszcza rozsunęła...? :eviltong:

A jeśli chodzi o członka Gremlina, to ekhm...ja bym prosiła tak z zacięciem większym...i np. w towarzystwie pomponów...:oops:[/quote]
jeszcze Gremlin nie określił wielkości swojego członka, jeżeli udzieli wyczerpującej odpowiedzi w tej materii przydzielony mu zostanie odpowieni pompom do jego rozmiaru :mad:

także czekamy :evil_lol:

Posted

:diabloti:

Niestety, troszkę się szanowne Panie spóźniły z wizytacją pewnego "punktu K" ...

[URL="http://polskalokalna.pl/news/parada-topless-na-swiecie-ceramiki,1352315"]och te Baby [/URL]

Posted

ech no nie przesadzaj.
Po pierwsze one w tej maseczce z gliny przetra szlaki, ze tak powiem, po drugie u nas atrakcja duzo wieksza bo:
a/na koniach (!!!)
b/ zwienczona wizytacja punktu K,
a tam jak widac zadnego happyendu manify nie zaplanowano.

Posted

[quote name='Basia i Barni']pomyśl ilu " wacków " byśmy zaangażowali do mycia ?:evil_lol:[/quote]

wiesz, pojadę perwersją, ale można zrobić odwrotne zawody - brudzenie wackami :diabloti: