gameta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Margo, skromność niepotrzebna, myślę, że obie śmiało w jednym rzędzie możemy stanąć :evil_lol: Albo iść stępa :roll: Quote
3 x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='gameta']Nie no powariowały - wy chcecie, żebym ja się zabiła swoim nagim 80DD na koniu ?????? Wiecie, jaka to masa ?????? W galopie ???????[/QUOTE] no patrz nawet sobei za bardzo nie muszę wyobrażać :evil_lol: Quote
Dorothy Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 chyba sobie zartujesz?? 90C daje wspaniale mozliwosci!!:multi: bo jak nie to co ja mam pwiedziec z moim 75B???:oops: przeciez to prawie tak jakbym cyckow nie miala, jak kiedys uslyszalam :mad::sad: Quote
3 x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='gameta']Margo, skromność niepotrzebna, myślę, że obie śmiało w [B]jednym rzędzie[/B] możemy stanąć :evil_lol: Albo iść stępa :roll:[/QUOTE] i tak przypadkiem będzie to PIERWSZY rząd :grins: Quote
3 x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Dorothy']chyba sobie zartujesz?? 90C daje wspaniale mozliwosci!!:multi: bo jak nie to co ja mam pwiedziec z moim 75B???:oops: przeciez to prawie tak jakbym cyckow nie miala, jak kiedys uslyszalam :mad::sad:[/QUOTE] ee tam, nei masz się czym martwić ktoś znający teren musi poprowadzić marsz :D wiec jakby nie patrzec miejsce w pierwszym rzędzie a nawet przed masz zapewnione :diabloti: Quote
Margo05 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dorotko, małe jest piękne :loveu: 3 x oczywiście, że w pierwszym :evil_lol: Quote
gameta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Gremlin, nie ciesz się, Ty nie zobaczysz :eviltong: Ewentualnie możesz zamykać kolumnę - w sam raz coby się pleców naoglądać :eviltong: Quote
Gremlin Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='gameta']Gremlin, nie ciesz się, Ty nie zobaczysz :eviltong: Ewentualnie możesz zamykać kolumnę - w sam raz coby się pleców naoglądać :eviltong:[/QUOTE] plecy jak plecy... ale za to pełny dostęp do damskich zadków nieograniczony :diabloti: Quote
gameta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Gremlin']plecy jak plecy... ale za to pełny dostęp do damskich zadków nieograniczony :diabloti:[/quote] Zadki w siodłach :p Quote
Margo05 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jeśli pod damskie podciągniemy klaczki, to zadków będzie "do bólu" :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 chciałam przypomnieć ,że ja żebym miała cycek muszę mieć push up :evil_lol::evil_lol::evil_lol: także na nic moje kicanie chyba ,że na wsi znajdą się miłośnicy obciagania guzików :evil_lol::evil_lol: Quote
scarabae Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Bożesz Ty mój, co tu się wyrabia :-o Ja już się boję normalnie czytać topiki, bo nie wiadomo, co gdzie i czyje na mnie wyskoczy...Czy to co pokazuje Gremlin chomikom...a kto wie, czy i komuś innemu nie... :roll: Czy galopujące na koniu pompony...:roll: Znaczy nie, żebym miała coś naprzeciw...z niektórymi pomponami już jestem obeznana :cool3: ale ciiiii... ja nic nie mówiłam :eviltong: Quote
Neris Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hm... zapisałabym się, ale nie wiem czy z miseczką H nie zabiłabym się własnymi ekhm... organami jakby mi rozbujane w twarz dały... Quote
Dorothy Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 rety Neris bylabys prawdziwa ozdoba...:loveu: w ogole mysle ze taka rozmaitosc piekna zwalilaby z nog cala wies, pompony guziki jabluszka arbuzy i inne owoce do wyboru do koloru dla kazdego cos milego no powiedzcie ze nie byloby pieknie!! gremlin nikt nie powiedzial ze my zadki tez zamierzamy miec gole!! Narazie byla mowa o golych biustach! :-D Quote
Neris Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Z wiekiem to jest coraz mniej ozdoba a coraz bardziej odważniki :cool3: Quote
gameta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Neris']Hm... zapisałabym się, ale nie wiem czy z miseczką H nie zabiłabym się własnymi ekhm... organami jakby mi rozbujane w twarz dały...[/quote] Dlatego zrezygnowałyśmy z galopu i będzie przemarsz stępa :p Quote
Asior Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='gameta']Nie no powariowały - wy chcecie, żebym ja się zabiła swoim nagim 80DD na koniu ?????? Wiecie, jaka to masa ?????? W galopie ???????[/QUOTE] Ty to jeszcze mleko mozesz wychlapać...:roll: ale to Twoje dd to cieniutkie, u nas na ciązowym laski miały k... czujesz to......:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a z moim mam to samo.. moze nie DD, ale bym se oczy mogła powybijać.. :evil_lol: Quote
gameta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ja 80DD mam w standardzie, więc jestem rozwojowa :evil_lol: Ale K to sobie nie wyobrażam :shake: Takie to chyba na plecy trzeba zarzucać :roll: Quote
Neris Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Myślę, że po siedemdziesiątce i moje tak skonczą... Quote
scarabae Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Z moim wzrostem, i rozmiarem stopy, to i nawet to D byłoby dla mnie niebezpieczne... :roll: Więc dobrze, że mam jakie mam...i jeszcze ich sobie nie przydeptuję, ani nie robią mi za szalik na zimę :evil_lol: Quote
3 x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='gameta']Ja 80DD mam w standardzie, więc jestem rozwojowa :evil_lol: Ale K to sobie nie wyobrażam :shake: Takie to chyba na plecy trzeba zarzucać :roll:[/QUOTE] od razu na plecy w kieszeniepochowac albo w zimie wokół dłoni zawinąc jak czytam o tym K to wychodzi że ja, gameta i inne w rozmiarze +/- to prawie płaskie :D Quote
Dorothy Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 no tak. A ja w takim razie to mam na klatce depresje niczym delta Wisly :placz: Quote
Asior Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Neris']Myślę, że po siedemdziesiątce i moje tak skonczą...[/QUOTE] na plecach???:crazyeye: [quote name='Dorothy']no tak. A ja w takim razie to mam na klatce depresje niczym delta Wisly :placz:[/QUOTE] minus jeden wklęsłe??? :cool3: Quote
magda222 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A ja myślałam,że tylko ja taka cycata :megagrin: Bo jak oglądam fotki na dogo,na których widać jakieś dogomaniaczki to wszystkie chudziutkie i patyczkowate :oops: Fajnie wiedzieć,że nie jestem sama :megagrin: Quote
Recommended Posts