Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gameta']Nie no powariowały - wy chcecie, żebym ja się zabiła swoim nagim 80DD na koniu ?????? Wiecie, jaka to masa ?????? W galopie ???????[/QUOTE]
no patrz nawet sobei za bardzo nie muszę wyobrażać :evil_lol:

Posted

chyba sobie zartujesz??
90C daje wspaniale mozliwosci!!:multi:

bo jak nie to co ja mam pwiedziec z moim 75B???:oops:
przeciez to prawie tak jakbym cyckow nie miala, jak kiedys uslyszalam :mad::sad:

Posted

[quote name='gameta']Margo, skromność niepotrzebna, myślę, że obie śmiało w [B]jednym rzędzie[/B] możemy stanąć :evil_lol: Albo iść stępa :roll:[/QUOTE]
i tak przypadkiem będzie to PIERWSZY rząd :grins:

Posted

[quote name='Dorothy']chyba sobie zartujesz??
90C daje wspaniale mozliwosci!!:multi:

bo jak nie to co ja mam pwiedziec z moim 75B???:oops:
przeciez to prawie tak jakbym cyckow nie miala, jak kiedys uslyszalam :mad::sad:[/QUOTE]

ee tam, nei masz się czym martwić
ktoś znający teren musi poprowadzić marsz :D
wiec jakby nie patrzec miejsce w pierwszym rzędzie a nawet przed masz zapewnione :diabloti:

Posted

[quote name='gameta']Gremlin, nie ciesz się, Ty nie zobaczysz :eviltong: Ewentualnie możesz zamykać kolumnę - w sam raz coby się pleców naoglądać :eviltong:[/QUOTE]

plecy jak plecy... ale za to pełny dostęp do damskich zadków nieograniczony :diabloti:

Posted

chciałam przypomnieć ,że ja żebym miała cycek muszę mieć push up :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

także na nic moje kicanie chyba ,że na wsi znajdą się miłośnicy obciagania guzików :evil_lol::evil_lol:

Posted

Bożesz Ty mój, co tu się wyrabia :-o
Ja już się boję normalnie czytać topiki, bo nie wiadomo, co gdzie i czyje na mnie wyskoczy...Czy to co pokazuje Gremlin chomikom...a kto wie, czy i komuś innemu nie... :roll:
Czy galopujące na koniu pompony...:roll:

Znaczy nie, żebym miała coś naprzeciw...z niektórymi pomponami już jestem obeznana :cool3: ale ciiiii... ja nic nie mówiłam :eviltong:

Posted

rety Neris bylabys prawdziwa ozdoba...:loveu:
w ogole mysle ze taka rozmaitosc piekna zwalilaby z nog cala wies, pompony guziki jabluszka arbuzy i inne owoce do wyboru do koloru dla kazdego cos milego no powiedzcie ze nie byloby pieknie!!
gremlin nikt nie powiedzial ze my zadki tez zamierzamy miec gole!!
Narazie byla mowa o golych biustach! :-D

Posted

[quote name='Neris']Hm... zapisałabym się, ale nie wiem czy z miseczką H nie zabiłabym się własnymi ekhm... organami jakby mi rozbujane w twarz dały...[/quote]

Dlatego zrezygnowałyśmy z galopu i będzie przemarsz stępa :p

Posted

[quote name='gameta']Nie no powariowały - wy chcecie, żebym ja się zabiła swoim nagim 80DD na koniu ?????? Wiecie, jaka to masa ?????? W galopie ???????[/QUOTE]
Ty to jeszcze mleko mozesz wychlapać...:roll:
ale to Twoje dd to cieniutkie, u nas na ciązowym laski miały k... czujesz to......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a z moim mam to samo.. moze nie DD, ale bym se oczy mogła powybijać.. :evil_lol:

Posted

Z moim wzrostem, i rozmiarem stopy, to i nawet to D byłoby dla mnie niebezpieczne... :roll:
Więc dobrze, że mam jakie mam...i jeszcze ich sobie nie przydeptuję, ani nie robią mi za szalik na zimę :evil_lol:

Posted

[quote name='gameta']Ja 80DD mam w standardzie, więc jestem rozwojowa :evil_lol: Ale K to sobie nie wyobrażam :shake: Takie to chyba na plecy trzeba zarzucać :roll:[/QUOTE]
od razu na plecy
w kieszeniepochowac albo w zimie wokół dłoni zawinąc

jak czytam o tym K to wychodzi że ja, gameta i inne w rozmiarze +/- to prawie płaskie :D

Posted

[quote name='Neris']Myślę, że po siedemdziesiątce i moje tak skonczą...[/QUOTE]
na plecach???:crazyeye:
[quote name='Dorothy']no tak. A ja w takim razie to mam na klatce depresje niczym delta Wisly :placz:[/QUOTE]
minus jeden wklęsłe??? :cool3:

Posted

A ja myślałam,że tylko ja taka cycata :megagrin: Bo jak oglądam fotki na dogo,na których widać jakieś dogomaniaczki to wszystkie chudziutkie i patyczkowate :oops: Fajnie wiedzieć,że nie jestem sama :megagrin: