bla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Dorothy'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/68/57444304e20862c3.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Komuś chyba rogu brakuje..wypisz wymaluj biały jednorożec.. Quote
Basia i Barni Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 przepiękne te konie , aż rękę wyciągam z marchewką ( oczywiście nie tartą :evil_lol:) żeby poczuć te wąsiska :lol: Quote
Asior Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='bla']Komuś chyba rogu brakuje..wypisz wymaluj biały jednorożec..[/QUOTE] PRZYSIĘGAM, ze to samo pomyślałam jak zobaczyłam tę fotkę!!!!!!!! Quote
gameta Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='bla']Komuś chyba rogu brakuje..wypisz wymaluj biały jednorożec..[/quote] Asior, Bla - błagam, mniej kreskówek :diabloti: :evil_lol: :eviltong: Quote
Alaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dorotka z tem bocianem to radzilabym troszke uwazac:evil_lol: Quote
Asior Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='gameta']Asior, Bla - błagam, mniej kreskówek :diabloti: :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] teee a kto tu o wackach ciągle gada??? To czego Tobie mniej, co/??? :evil_lol: Co z receptą :( ??? Quote
gameta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Asior']teee a kto tu o wackach ciągle gada??? To czego Tobie mniej, co/??? :evil_lol: Co z receptą :( ???[/quote] Recepty niet - lekarz stwierdził, że to co mam powinno starczyć ... Mam nadzieję, że wie co robi... Hm, jeszcze mniej to już nie może być :shake: :evil_lol: Quote
Dorothy Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 a co o Wacusiu nowego? Coś mnie ominelo?? :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Dorothy']a co o Wacusiu nowego? Coś mnie ominelo?? :diabloti:[/quote] jestem niewatpliwie zainteresowana każdym wackiem i jego losami :diabloti: Quote
gameta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Basia i Barni']jestem niewatpliwie zainteresowana każdym wackiem i jego losami :diabloti:[/quote] Basia :crazyeye: każdym ???? A taka cicha woda :-o kto by pomyślał :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='gameta']Basia :crazyeye: każdym ???? A taka cicha woda :-o kto by pomyślał :eviltong:[/quote] Jaaaa ??/ cicha woda :evil_lol::evil_lol: a kto ci takie głupoty nagadał :evil_lol: Dawać mi tu Wacka :bigok: prosto w moje raczki :evil_lol: Quote
gameta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 no to się :oops: - 3x, ostatno zdaje się Ty miałas wacka do dyspozycji ? Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='gameta']no to się :oops: - 3x, ostatno zdaje się Ty miałas wacka do dyspozycji ?[/quote] nie pogardzę wackiem z drugiej ręki :evil_lol: second-hand miło widziany :diabloti: Quote
Dorothy Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Basia zadna cicha woda, ona przeciez jest prezes naszego klubu G tylko jakos ostatnio zaniedbala prezesowanie :angryy: ale w zwiazku z moimi przenosinami w bliskie sasiedztwo punktu kopulacyjnego Basia jak sadze zostanie powolana do organizowania jakos tej nawalnicy która sie tam szykuje :evil_lol: Quote
Margo05 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Moze w końcu dojdzie do skutku nasz marsz z gołymi biustami jako manifestacja klubu G :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo zbieramy się i zbieramy i zebrać nie możemy :eviltong: Basia odkąd pamiętam nie ukrywa, że "przyjmie wacka w dobre ręce" :loveu: Quote
3 x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Margo05']Moze w końcu dojdzie do skutku nasz marsz z gołymi biustami jako manifestacja klubu G :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo zbieramy się i zbieramy i zebrać nie możemy :eviltong: [/QUOTE] może będzie to marsz to pkt kopulacyjnego :megagrin: ciekawe jaką łatkę by sąsiedzi przyprawili Dorocie po takim marszu :evil_lol: bo przeciez zadna by nie ukrywała że "som od tej z kuńmi co siem pasom a nie pracujom" Quote
Basia i Barni Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='3 x']może będzie to marsz to pkt kopulacyjnego :megagrin: ciekawe jaką łatkę by sąsiedzi przyprawili Dorocie po takim marszu :evil_lol: bo przeciez zadna by nie ukrywała że "som od tej z kuńmi co siem pasom a nie pracujom"[/quote] po pierwsze Margo cóż za come back cudowny :multi: a po drugie nawet nie zdajecie sobie sprawy jak pieknie wyglada nagi biust na koniu :evil_lol: Quote
3 x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Basia i Barni']po pierwsze Margo cóż za come back cudowny :multi: a po drugie nawet nie zdajecie sobie sprawy jak pieknie wyglada nagi biust na koniu :evil_lol:[/QUOTE] tam sam biust? czy z przytroczoną jaką niewiasta? bo jesli chodzi o sam biust to masz rację nie zdaję sobie sprawy :evil_lol: mało teg o nie mam chyba az tak rozwiniętej wyobrażni ale w robocie ni ebede jej próbowałą rozwijac bardziej:lol!: Quote
Basia i Barni Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='3 x']tam sam biust? czy z przytroczoną jaką niewiasta? bo jesli chodzi o sam biust to masz rację nie zdaję sobie sprawy :evil_lol: mało teg o nie mam chyba az tak rozwiniętej wyobrażni ale w robocie ni ebede jej próbowałą rozwijac bardziej:lol!:[/quote] to se to wyobraź , samo kicanie na koniu jest mniam ,ale jeszcze jak faluje biust to jest ach :diabloti: Quote
Margo05 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Basia :loveu: Myślę, że jednak jakaś niewiasta do biustu przytroczona by się przydała :evil_lol: Quote
3 x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Basia i Barni']to se to wyobraź , samo kicanie na koniu jest mniam ,ale jeszcze jak faluje biust to jest ach :diabloti:[/QUOTE] to jestem sobie w stanie wyobrać i nawet bez specjalnego wysiłku :evil_lol: ale moja wyobrażnia się buntuje przy samym kicającym biuście ale chyba gdzies widzialam takie figurki kicajacego biustu <intensywne myślenie> :evil_lol: Quote
Dorothy Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 kicajacy biust na koniu :-D :-D :-D i manifa gołych biustów maszerująca radośnie w uniesieniu przez Prandocin. :loveu: moze nie bedzie tak zle, moze wlasnie to przysporzy mi sympatii i popularnosci przynajmniej wsrod meskiej czesci mieszkancow wsi?? Wlasciwie kobiet to ja do pomocy nie potrzebuje, zawsze chlopw brakowalo do ciezkich prac, wiec jakby ich tak umiejetnie zachecic to kto wie :cool3: Quote
gameta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nie no powariowały - wy chcecie, żebym ja się zabiła swoim nagim 80DD na koniu ?????? Wiecie, jaka to masa ?????? W galopie ??????? Quote
Dorothy Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 WOOOOOW 80DD!!!!!! gameta przyjezdzaj!!! prosze!!!!!!! to bedzie atrakcja!!!!! oszczedzimy Ci tego galopu!!! W klusie tez moze byc niebezpiecznie ale ja mysle ze w stepie zrobisz wystarczajaca furrore :multi: Quote
Margo05 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Widzisz Dorotko? Wejście odpowiednie masz zapewnione :evil_lol: Ja to nadal tylko na transparent się piszę, bo moje 90C to "psu na budę" :oops: Quote
Recommended Posts