Basia i Barni Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='mareksy']Bardzo się cieszę, z poprawy:multi: Tą maść kupię dla Dolarka ;) jedna wystarczy, czy więcej potrzeba?[/quote] cudownie mareksy cudownie :multi: Quote
Dorothy Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 tego jest 500ml to pewnie jedno opakowanie to bedzie malo....:shake: Quote
Guest mareksy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Dorothy']tego jest 500ml to pewnie jedno opakowanie to bedzie malo....:shake:[/quote] Zamówiłem więc 2 :lol: Quote
3 x Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='mareksy']Zamówiłem więc 2 :lol:[/QUOTE] :klacz::klacz::klacz: Quote
Basia i Barni Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='3 x']:klacz::klacz::klacz:[/quote] cudownie !!! Dorota i jak u ciebie czy już jakis nowy zwierz z tobą zamieszkał ? :p libra pamiętamy o tobie - śpij spokojnie Quote
Dorothy Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 mareksy :calus: DZIEKUJE :loveu: Basiu nie, jeszcze zaden zwierz nowy za moja wiedza nie zamieszkal u mnie, choc otrzymalam juz pare ofert :cool3: bez mojej wiedzy mnoza sie myszy, a koty maja to w nosie:angryy: smieszna pogoda, na dole topnieje z gory sypie i zadymka, w efekcie pod nogami dziwna dosc grzaska konsystencja :razz: ale ja sie ciesze ze sypie, kocham biala zime i ze strachem mysle o roztopach. Quote
Basia i Barni Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 pewnie długo nie wytrzymasz i znów zaprosisz jakieś futro na swoja ziemię :multi:będę cię miała na oku :razz: u nas roztopy już są -masakra kupiłam sobie tak wysokie kalosze,że ludzie się mnie pytają "czy biora ryby? :crazyeye: :cool3: całuję mocno i jak idzie bazarek? Quote
Dorothy Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 heh, no bazarek sie pomalutku konczy, ale chyba troche go przedluze. ja nie mam kaloszy, ale za to mam gumofilce robocze stajenne :eviltong: jak zwykle w okresie przedwiosennym zmeczona jestem, i od czasu do czasu usiluje skryc sie na mojej kanapce i pokimać w takie chmurne senne dni jak dzis. Niestety szybko sie okazuje ze Dorotka ... NIE MOZE SAMA SPAĆ. co udokumentowala aparatem Julia. sami spojrzcie... pytanie konkursowe- ile zwierzatek widac na tym zdjeciu?:cool3: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/414/42108140b6973aa0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Basia i Barni Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ooo matko dorota :evil_lol: heheh ty to masz fajnie - widze 5 zwierzaków tylko koni brak na kanapie :diabloti: Quote
zachary Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No właśnie, ale masz chętnych do przytulenia :evil_lol: Śliczne futra,przepiękne! Quote
Dorothy Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 no brakuje jeszcze 2 kotow ktore w tym czasie rozwaały sie na fotelach ;) nie wydaje sie Wam ze jeszcze by sie tam cos zmiescilo na czterech lapach?? koni do domu nie wpuszczam, bo napewno nie mialabym juz swojego kacika na kanapie...:shake: juz same bobtaile rozwalily calkiem ten rachityczny stoliczek pseudoatyczny, nozki sie mu odlamywuja:evil_lol: bo Bert wciaz wpycha miedzy niego a kanape swoje grube dupsko i w ogole przepychaja sie tam bez przerwy. Ostatnio odkurzalam o nozka odleciala a pozostale 3 sie ruszaja ale jakos podparlam moze jeszcze postoi. Quote
zachary Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A pewnie, że się jeszcze zmieści coś czterłapnego, ja w to nie wątpię;).Te cuda na podłodze robią wrażenie:crazyeye:- cuuuudneeee! Quote
Guest mareksy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ale masz fajnie :lol: Pieski już zdrowe? Quote
Dorothy Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 generalnie zdrowe, Morgana ma problemy skórne (drożdżyca, mikrosporoza) Bert atopowe nawracajace zapalenia skory (wlasnie znow sie leczymy), Sunia bobtailica z odzysku z pseudohodowli ma nadziąślaka ale z nim żyje (jeszcze daje rade jesc, ale brzydko to wyglada on jest z przodu szczeki. Nieoperowalny.) Poza tym Sunia jest neurotyczka, niestety, psychol. No i Sonia mala czarna- ta jest zdrowa jak ryba :-) Tak, bobki robia wrazenie, ale zachary wyobraz sobie czestotliwosc odkurzania i scierania prochu. No i oczywiscie pielegnacje. Trzeba na glowe upasc zeby miec bobtaila. Ale one maja swietna psychike, taki dobrotliwy pies wieczne szczenie a przy tym silny psychicznie i wesoły. Oczywiscie NORMALNY bobtail. Bo Sunia nie jest normalna i nie jest taka. Jest lękliwa, dożarta, szczekliwa, sika, podgryza i ma aua. :roll: Quote
Dorothy Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 zachary pyta o ta lampe z tylu- to witrazowa lampa, sama ja robilam.W Holandii, tam maja piekne szkla. Ale teraz nie mam pieniedzy na materialy wiec produkcja ustala. Robilam tez witrazowe obrazy, kominki na swieczke tee-light i takie rozne. projekty wlasne, nie sciagane znikad. tu lampa. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/415/b415b3c38e7b4a09.jpg[/IMG][/URL] Quote
Guest mareksy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No śliczna lampa :lol: A te materiały to drogie są? :cool3: Quote
Basia i Barni Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 takkkk zrób pare sztuk i na bazarek :diabloti: Quote
Dorothy Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 nie wiem jak teraz, ale pare lat temu male tafle jednobarwne bez faktury wypukłej o wymiarach 30x30 cm zaczynaly sie od 5 euro za sztuke. Bardziej wymyslne- 10-12 euro za sztuke. Przypuszczam ze wiele sie nie zmienilo. Koszt zrobienia takiej lampy jak na zdjeciu- same materialy z 200 zl. Procz szkla tasma tiffany i cyna, no i narzedzia trzeba miec. Nikt mi za to tyle nie da. :shake: Nie oplaca sie bazarkowac. A roboty sporo, i trzeba byc ostroznym (szklo lubi pekac nie tam gdzie potrzeba) pociac rece mozna, zreszta zobaczcie na allegro lampy tiffany, najmarniej 300-400 zl, a dochodza do kilku tysiecy. Quote
gameta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Hej Słońce :loveu: Strasznie miło mi Cię widzieć w dobrej formie - wystraszyłaś się moich gróźb - przyznaj się :cool3: Lampa piękna - uwielbiam takie rzeczy, ale mnie nie stać :shake: tak jak piszesz - i za kilka tysięcy się trafiają :crazyeye: A tak na marginesie - minipaczka doszła ? Quote
Melka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Też się cieszę, że wracasz do normy :loveu: Właśnie zrobiłam Ci przelew (70 zł) z bazarku kalendarzowego :) Quote
zachary Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dorotko, Twoje pw nie przyjmuje wieści.Sprawdź tę skrzynkę.:razz: Quote
Dorothy Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 gameta- paczuszki niet :placz: Melka- dziekuje najmocniej za pomoc!!!! :calus: zachary- juz lece patrzec co w skrzynce slychac :-) caluje Was, jestem zmachana, pol dnia prasowalam :mdleje: nie cierpie, wole obornik wyrzucać :p zdobylam sloiczek masci o ktorej pisalam dla Dolara, i zrobilam w jeden dzien wcierki, rano i wieczorem, malo tego, zuzylam 1/4 sloika :-( ale to dziala!! Dzis Dolek sam wstał :-) Quote
gameta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Dorothy']gameta- paczuszki niet :placz: caluje Was, jestem zmachana, pol dnia prasowalam :mdleje: nie cierpie, wole obornik wyrzucać :p zdobylam sloiczek masci o ktorej pisalam dla Dolara, i zrobilam w jeden dzien wcierki, rano i wieczorem, malo tego, zuzylam 1/4 sloika :-( ale to dziala!! Dzis Dolek sam wstał :-)[/quote] Cholerna poczta :mad: pewnie niedługo dojdzie :roll: Ale się cieszę Dolarkiem :multi: a prasować też nienawidzę :diabloti: Quote
Guest mareksy Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Więc 2 opakowania pewnie i tak będzie za mało, ale choć trochę mu ulży...:smile: Proszę daj znać jak dojdzie paczka, podałem Twój adres do wysyłki. Quote
Alaa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dorotka jakie piekne jest to zdjecie z piechami:loveu:. Ale Ty masz talenta przerozne, Dorotka oj Dorotka jestem pelna podziwu. Quote
Recommended Posts