Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mareksy
Posted

[quote name='Dorothy']tego jest 500ml to pewnie jedno opakowanie to bedzie malo....:shake:[/quote]

Zamówiłem więc 2 :lol:

Posted

mareksy :calus:
DZIEKUJE

:loveu:

Basiu nie, jeszcze zaden zwierz nowy za moja wiedza nie zamieszkal u mnie, choc otrzymalam juz pare ofert :cool3:

bez mojej wiedzy mnoza sie myszy, a koty maja to w nosie:angryy:

smieszna pogoda, na dole topnieje z gory sypie i zadymka, w efekcie pod nogami dziwna dosc grzaska konsystencja :razz: ale ja sie ciesze ze sypie, kocham biala zime i ze strachem mysle o roztopach.

Posted

pewnie długo nie wytrzymasz i znów zaprosisz jakieś futro na swoja ziemię :multi:będę cię miała na oku :razz:

u nas roztopy już są -masakra kupiłam sobie tak wysokie kalosze,że ludzie się mnie pytają "czy biora ryby? :crazyeye: :cool3:

całuję mocno i jak idzie bazarek?

Posted

heh, no bazarek sie pomalutku konczy, ale chyba troche go przedluze.

ja nie mam kaloszy, ale za to mam gumofilce robocze stajenne :eviltong:

jak zwykle w okresie przedwiosennym zmeczona jestem, i od czasu do czasu usiluje skryc sie na mojej kanapce i pokimać w takie chmurne senne dni jak dzis. Niestety szybko sie okazuje ze Dorotka ...
NIE MOZE SAMA SPAĆ.
co udokumentowala aparatem Julia.

sami spojrzcie...

pytanie konkursowe- ile zwierzatek widac na tym zdjeciu?:cool3:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/414/42108140b6973aa0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

no brakuje jeszcze 2 kotow ktore w tym czasie rozwaały sie na fotelach ;)
nie wydaje sie Wam ze jeszcze by sie tam cos zmiescilo na czterech lapach??

koni do domu nie wpuszczam, bo napewno nie mialabym juz swojego kacika na kanapie...:shake:

juz same bobtaile rozwalily calkiem ten rachityczny stoliczek pseudoatyczny, nozki sie mu odlamywuja:evil_lol: bo Bert wciaz wpycha miedzy niego a kanape swoje grube dupsko i w ogole przepychaja sie tam bez przerwy. Ostatnio odkurzalam o nozka odleciala a pozostale 3 sie ruszaja ale jakos podparlam moze jeszcze postoi.

Posted

generalnie zdrowe, Morgana ma problemy skórne (drożdżyca, mikrosporoza) Bert atopowe nawracajace zapalenia skory (wlasnie znow sie leczymy), Sunia bobtailica z odzysku z pseudohodowli ma nadziąślaka ale z nim żyje (jeszcze daje rade jesc, ale brzydko to wyglada on jest z przodu szczeki. Nieoperowalny.) Poza tym Sunia jest neurotyczka, niestety, psychol. No i Sonia mala czarna- ta jest zdrowa jak ryba :-)
Tak, bobki robia wrazenie, ale zachary wyobraz sobie czestotliwosc odkurzania i scierania prochu. No i oczywiscie pielegnacje. Trzeba na glowe upasc zeby miec bobtaila. Ale one maja swietna psychike, taki dobrotliwy pies wieczne szczenie a przy tym silny psychicznie i wesoły.
Oczywiscie NORMALNY bobtail. Bo Sunia nie jest normalna i nie jest taka. Jest lękliwa, dożarta, szczekliwa, sika, podgryza i ma aua. :roll:

Posted

zachary pyta o ta lampe z tylu- to witrazowa lampa, sama ja robilam.W Holandii, tam maja piekne szkla. Ale teraz nie mam pieniedzy na materialy wiec produkcja ustala. Robilam tez witrazowe obrazy, kominki na swieczke tee-light i takie rozne.
projekty wlasne, nie sciagane znikad.

tu lampa.

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/415/b415b3c38e7b4a09.jpg[/IMG][/URL]

Guest mareksy
Posted

No śliczna lampa :lol:
A te materiały to drogie są? :cool3:

Posted

nie wiem jak teraz, ale pare lat temu male tafle jednobarwne bez faktury wypukłej o wymiarach 30x30 cm zaczynaly sie od 5 euro za sztuke. Bardziej wymyslne- 10-12 euro za sztuke.
Przypuszczam ze wiele sie nie zmienilo.
Koszt zrobienia takiej lampy jak na zdjeciu- same materialy z 200 zl. Procz szkla tasma tiffany i cyna, no i narzedzia trzeba miec. Nikt mi za to tyle nie da. :shake: Nie oplaca sie bazarkowac. A roboty sporo, i trzeba byc ostroznym (szklo lubi pekac nie tam gdzie potrzeba) pociac rece mozna,
zreszta zobaczcie na allegro lampy tiffany, najmarniej 300-400 zl, a dochodza do kilku tysiecy.

Posted

Hej Słońce :loveu:
Strasznie miło mi Cię widzieć w dobrej formie - wystraszyłaś się moich gróźb - przyznaj się :cool3:
Lampa piękna - uwielbiam takie rzeczy, ale mnie nie stać :shake: tak jak piszesz - i za kilka tysięcy się trafiają :crazyeye:
A tak na marginesie - minipaczka doszła ?

Posted

gameta- paczuszki niet :placz:

Melka- dziekuje najmocniej za pomoc!!!! :calus:

zachary- juz lece patrzec co w skrzynce slychac :-)

caluje Was, jestem zmachana, pol dnia prasowalam :mdleje:
nie cierpie, wole obornik wyrzucać :p

zdobylam sloiczek masci o ktorej pisalam dla Dolara, i zrobilam w jeden dzien wcierki, rano i wieczorem, malo tego, zuzylam 1/4 sloika :-( ale to dziala!! Dzis Dolek sam wstał :-)

Posted

[quote name='Dorothy']gameta- paczuszki niet :placz:

caluje Was, jestem zmachana, pol dnia prasowalam :mdleje:
nie cierpie, wole obornik wyrzucać :p

zdobylam sloiczek masci o ktorej pisalam dla Dolara, i zrobilam w jeden dzien wcierki, rano i wieczorem, malo tego, zuzylam 1/4 sloika :-( ale to dziala!! Dzis Dolek sam wstał :-)[/quote]

Cholerna poczta :mad: pewnie niedługo dojdzie :roll:

Ale się cieszę Dolarkiem :multi:
a prasować też nienawidzę :diabloti:

Guest mareksy
Posted

Więc 2 opakowania pewnie i tak będzie za mało, ale choć trochę mu ulży...:smile:
Proszę daj znać jak dojdzie paczka, podałem Twój adres do wysyłki.