Anka_ZG Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 A tak żebyście nie zapomnieli jak moja spajkuniowa mordeczka wygląda, to chociaż 3 zdjęcia dam:) Bo więcej nie zdążyłam zrobić bo zasnął;) Quote
Anka_ZG Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 deer_1987 napisał(a):Jego mordka jest cudna!!! Dziękuję:) Izabela124. napisał(a):Prosze ucalowac go ode mnie wedle życzenia ucałowany;) Quote
Szarik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witam! :loveu: http://images34.fotosik.pl/213/eaf100fffc83dee3.jpg Pięknie zajada, Szarik też uwielbia takie różne wędzone świństwa, ale potem śmierdzi w całym domu, fuj... Śliczną Spajkuś ma tą sierść, jak mocne czeskie piwo :evil_lol: Złoty i lśniący, piękny :loveu: Quote
Anka_ZG Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Szarik']Witam! :loveu: http://images34.fotosik.pl/213/eaf100fffc83dee3.jpg Pięknie zajada, Szarik też uwielbia takie różne wędzone świństwa, ale potem śmierdzi w całym domu, fuj... Śliczną Spajkuś ma tą sierść, jak mocne czeskie piwo :evil_lol: Złoty i lśniący, piękny :loveu: A ja myślałam, że wy to juz nigdy nas nie odwiedzicie:roll: Fajnie, że wróciliście do nas:multi: Spajkuniu pierwszy raz dostał świńska nóżkę, ale nawet nie smierdziała;) ale uwielbia także inne świńskie wędzone pyszności, np. wewnętrzne świńskie ucho:razz: A jesli chodzi o jego sierśc i to czeskie mocne piwo, to nie wiem bo nigdy nie piłam takiego:razz: Ale dzis bylismy u weta i też pytałam sie czy sierśc jest taka jak powinna i powiedziała, że jak najbardziej, co prawda ma jeszcze po boczkach szczenięcy puszek ale to wszystko zejdzie, a na grzbiecie ma już lśniącą ładną sierść:) [quote name='deer_1987']A od nas ucalowany? no nic nie mówiłaś aby od was ucałować, ale jak teraz powiedziałaś to ucałuję;) [quote name='agaciaaa']3 etapy zasypiania ;) :loveu: dokładnie, 3 fazy zasypianai;) A jutro najprawdopodobniej pojedziemy nad Odrę aby troszke polatał i pochlapał się w wodzię, także postaram się o piekne spacerkowe zdjęcia;) chyba, że coś nam przeszkodzi, np huligani których jutro na pewno nie będzie brak w zielonej górze, jako, że jest jutro mecz żużlu zielona Góra kontra Gorzów, kto sie troszkę zna to wie co wynika z takich meczy tych dwóch drużyń:razz::mad:Czasem to strach wyjśc na miasto....Ale mam nadzieję, że nic nam nie przeszkodzi;) Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 To wez ze sova kija hihi bedziesz mila jakby co czym sie bronic :) Quote
taxelina Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No to czekamy na fotki z nadzieja ze sie uda :D Quote
Anka_ZG Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Izabela124. napisał(a):To wez ze sova kija hihi bedziesz mila jakby co czym sie bronic :) Oj kochana przy takie bandzie chuliganów to ja ten kijem mogłabym sobie wsadzić w ....:roll: deer_1987 napisał(a):No to czekamy na fotki z nadzieja ze sie uda :D no ja tez mam taka nadzieję, pojedziemy z rańca jeszcze przed meczem, póki bydło sie nie zjedzie;) Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No to juz nie wiem co poradzic:shake::shake: Porob fotki w domciu :loveu:;) Quote
aneczka0106 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hihi a zamiast kapieli w odrze napusć wody do wanny:diabloti: P.S. Trąbią o kleszczach już!!! Masakra:placz: Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 aneczka0106 napisał(a): P.S. Trąbią o kleszczach już!!! Masakra:placz:A najwivcej ich miedzy innymi w Suwlakch:shake::shake: Ja codziennie w domu znajdje przynajmniej jednego kleszcza:shake::shake::shake: Quote
Anka_ZG Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Izabela124. napisał(a):No to juz nie wiem co poradzic:shake::shake: Porob fotki w domciu :loveu:;) Ech fotki w domciu to nie to samo;) w domciu to się Spajkuniu nie wybiega;) aneczka0106 napisał(a):Hihi a zamiast kapieli w odrze napusć wody do wanny:diabloti: P.S. Trąbią o kleszczach już!!! Masakra:placz: Hehe, no faktycznie mogłabym spróbować napuścić wody do wanny, ale to też nie to samo;) jesli chodzi o kleszcze, to kochana ja od ok miesiąca juz wiem o tym, bo spajkuś w tym roku załapał juz chyba z 8:mad:ale od tamtej pory nosi obróżkę na kleszcze, która jest ponoć bardzo skuteczna i nawet jeśli wskoczy mu jakis kleszcz, to długo tam nie posiedzi bo zdycha i sam odpada, także jestem troche spokojniejsza jak ma ta obróżkę;) ale jednego to miał takiegoooooo ogromnego ze nigdy takiego nie widziałam:crazyeye: ale to jeszcze zanim kupilismy obrozke;) Izabela124. napisał(a):A najwivcej ich miedzy innymi w Suwlakch:shake::shake: Ja codziennie w domu znajdje przynajmniej jednego kleszcza:shake::shake::shake: A w ogole to ja sie tych kleszczy okropnie boję, sama wtym roku zdazyłam już jednego załapć, pierwszy raz w zyciu, ale na szczescie ie zdazyl sie wbić. ale wiecie co jest najlepsze, że pozniej snilo mi sie ze na czubku czoła, tak jak konczy sie czolo i zaczynaja si e wlosy, ze mialam kleszcza i tak sie tym przejelam ze zaczelam go drapać aby go wyciagnac. a najsmiejniejsze jest to ze rana obudzilam się z podrapana rana na czole:razz::lol::oops: Helga&Ares napisał(a):cześć:) jak tam spacerek nad Odrą? No witamy w koncu u nas:multi: A kochana chyba nie doczytalas dobrze, nad Odrę to my sie jutro wybieramy:razz:Pozdrawiam;) Quote
Helga&Ares Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ups....to czekamy na jutrzejszą porcję fot;) Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Anka_ZG napisał(a):A w ogole to ja sie tych kleszczy okropnie boję, sama wtym roku zdazyłam już jednego załapć, pierwszy raz w zyciu, ale na szczescie ie zdazyl sie wbić. ale wiecie co jest najlepsze, że pozniej snilo mi sie ze na czubku czoła, tak jak konczy sie czolo i zaczynaja si e wlosy, ze mialam kleszcza i tak sie tym przejelam ze zaczelam go drapać aby go wyciagnac. a najsmiejniejsze jest to ze rana obudzilam się z podrapana rana na czole:razz::lol::oops: Aniu, tego mi nie opowiadałaś. :roflt: :roflt: :roflt: Ślicznie Spajkuniu zasypia. :loveu: Quote
Anka_ZG Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Helga&Ares napisał(a):ups....to czekamy na jutrzejszą porcję fot;) Nie ma sprawy, dopiero wstałam, ogarniam sie i jedziemy nad wodę:multi::multi: Asia & Ginger napisał(a):Aniu, tego mi nie opowiadałaś. :roflt: :roflt: :roflt: Ślicznie Spajkuniu zasypia. :loveu: Ja uwielbiam patrzeć na spajkunia jak zasypia:) Asiu a nie opowiadałam ci bo jakoś mi z głowy wyleciało, chyba przez tą dziurę;) a teraz rana się zagoiła to sobie przypomniałam;) Quote
Martinee Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://images25.fotosik.pl/193/2170c1fd6246dd7d.jpg moje kochane słoneczkooooooo Quote
Anka_ZG Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Martinee w końcu wróciłaś do nas:multi::multi: No a my jesteśmy już po 3 godzinnym spacerku nad Odrą:) Więc wstawiam kilka zdjęć, nie za dużo, żebym mogła zostawić cos na zaś sobie i wam;) A jak jest dużo zdjęć to później nie chcecie komentować;) Ach, za daleko ten patyczek poleciał, rezygnuję... Quote
Anka_ZG Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Tym razem się udało:multi: I jeszcze raz po patyczka:) Quote
Anka_ZG Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Bo spajkuś dzisiaj odrył, że potrafi pływać:multi::multi::multi::multi: tylko jeszcze troszkę główkę trzyma za nisko, ale do końca spacerku już nauczył się doskonale pływąć, do tego stopnia, że cały czas pływał:) Quote
Anka_ZG Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 I jeszcze raz po patyczka....i tak w kółko;) "Chop" A później suszył sie w trawce:) Quote
Anka_ZG Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Na dziś to tyle:) Miłego oglądania, a ja zabieram sie za obiadek a póxniej pisanie pracy:( Pozdrawiam, jutro kolejna porcja zdjęć, nacykaliśmy ponad 200 także zapasy są;) Quote
Recommended Posts