Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarik']Witam! :loveu:

http://images34.fotosik.pl/213/eaf100fffc83dee3.jpg
Pięknie zajada, Szarik też uwielbia takie różne wędzone świństwa, ale potem śmierdzi w całym domu, fuj...
Śliczną Spajkuś ma tą sierść, jak mocne czeskie piwo :evil_lol: Złoty i lśniący, piękny :loveu:

A ja myślałam, że wy to juz nigdy nas nie odwiedzicie:roll: Fajnie, że wróciliście do nas:multi: Spajkuniu pierwszy raz dostał świńska nóżkę, ale nawet nie smierdziała;) ale uwielbia także inne świńskie wędzone pyszności, np. wewnętrzne świńskie ucho:razz:
A jesli chodzi o jego sierśc i to czeskie mocne piwo, to nie wiem bo nigdy nie piłam takiego:razz: Ale dzis bylismy u weta i też pytałam sie czy sierśc jest taka jak powinna i powiedziała, że jak najbardziej, co prawda ma jeszcze po boczkach szczenięcy puszek ale to wszystko zejdzie, a na grzbiecie ma już lśniącą ładną sierść:)

[quote name='deer_1987']A od nas ucalowany?

no nic nie mówiłaś aby od was ucałować, ale jak teraz powiedziałaś to ucałuję;)

[quote name='agaciaaa']3 etapy zasypiania ;) :loveu:

dokładnie, 3 fazy zasypianai;)

A jutro najprawdopodobniej pojedziemy nad Odrę aby troszke polatał i pochlapał się w wodzię, także postaram się o piekne spacerkowe zdjęcia;) chyba, że coś nam przeszkodzi, np huligani których jutro na pewno nie będzie brak w zielonej górze, jako, że jest jutro mecz żużlu zielona Góra kontra Gorzów, kto sie troszkę zna to wie co wynika z takich meczy tych dwóch drużyń:razz::mad:Czasem to strach wyjśc na miasto....Ale mam nadzieję, że nic nam nie przeszkodzi;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
To wez ze sova kija hihi bedziesz mila jakby co czym sie bronic :)

Oj kochana przy takie bandzie chuliganów to ja ten kijem mogłabym sobie wsadzić w ....:roll:
deer_1987 napisał(a):
No to czekamy na fotki z nadzieja ze sie uda :D

no ja tez mam taka nadzieję, pojedziemy z rańca jeszcze przed meczem, póki bydło sie nie zjedzie;)

Posted

aneczka0106 napisał(a):

P.S. Trąbią o kleszczach już!!! Masakra:placz:
A najwivcej ich miedzy innymi w Suwlakch:shake::shake: Ja codziennie w domu znajdje przynajmniej jednego kleszcza:shake::shake::shake:

Posted

Izabela124. napisał(a):
No to juz nie wiem co poradzic:shake::shake:
Porob fotki w domciu :loveu:;)

Ech fotki w domciu to nie to samo;) w domciu to się Spajkuniu nie wybiega;)

aneczka0106 napisał(a):
Hihi a zamiast kapieli w odrze napusć wody do wanny:diabloti:

P.S. Trąbią o kleszczach już!!! Masakra:placz:

Hehe, no faktycznie mogłabym spróbować napuścić wody do wanny, ale to też nie to samo;) jesli chodzi o kleszcze, to kochana ja od ok miesiąca juz wiem o tym, bo spajkuś w tym roku załapał juz chyba z 8:mad:ale od tamtej pory nosi obróżkę na kleszcze, która jest ponoć bardzo skuteczna i nawet jeśli wskoczy mu jakis kleszcz, to długo tam nie posiedzi bo zdycha i sam odpada, także jestem troche spokojniejsza jak ma ta obróżkę;) ale jednego to miał takiegoooooo ogromnego ze nigdy takiego nie widziałam:crazyeye: ale to jeszcze zanim kupilismy obrozke;)

Izabela124. napisał(a):
A najwivcej ich miedzy innymi w Suwlakch:shake::shake: Ja codziennie w domu znajdje przynajmniej jednego kleszcza:shake::shake::shake:

A w ogole to ja sie tych kleszczy okropnie boję, sama wtym roku zdazyłam już jednego załapć, pierwszy raz w zyciu, ale na szczescie ie zdazyl sie wbić. ale wiecie co jest najlepsze, że pozniej snilo mi sie ze na czubku czoła, tak jak konczy sie czolo i zaczynaja si e wlosy, ze mialam kleszcza i tak sie tym przejelam ze zaczelam go drapać aby go wyciagnac. a najsmiejniejsze jest to ze rana obudzilam się z podrapana rana na czole:razz::lol::oops:
Helga&Ares napisał(a):
cześć:)

jak tam spacerek nad Odrą?

No witamy w koncu u nas:multi: A kochana chyba nie doczytalas dobrze, nad Odrę to my sie jutro wybieramy:razz:Pozdrawiam;)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
A w ogole to ja sie tych kleszczy okropnie boję, sama wtym roku zdazyłam już jednego załapć, pierwszy raz w zyciu, ale na szczescie ie zdazyl sie wbić. ale wiecie co jest najlepsze, że pozniej snilo mi sie ze na czubku czoła, tak jak konczy sie czolo i zaczynaja si e wlosy, ze mialam kleszcza i tak sie tym przejelam ze zaczelam go drapać aby go wyciagnac. a najsmiejniejsze jest to ze rana obudzilam się z podrapana rana na czole:razz::lol::oops:

Aniu, tego mi nie opowiadałaś. :roflt: :roflt: :roflt:

Ślicznie Spajkuniu zasypia. :loveu:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
ups....to czekamy na jutrzejszą porcję fot;)

Nie ma sprawy, dopiero wstałam, ogarniam sie i jedziemy nad wodę:multi::multi:

Asia & Ginger napisał(a):
Aniu, tego mi nie opowiadałaś. :roflt: :roflt: :roflt:

Ślicznie Spajkuniu zasypia. :loveu:

Ja uwielbiam patrzeć na spajkunia jak zasypia:)
Asiu a nie opowiadałam ci bo jakoś mi z głowy wyleciało, chyba przez tą dziurę;) a teraz rana się zagoiła to sobie przypomniałam;)

Posted

Martinee w końcu wróciłaś do nas:multi::multi:
No a my jesteśmy już po 3 godzinnym spacerku nad Odrą:) Więc wstawiam kilka zdjęć, nie za dużo, żebym mogła zostawić cos na zaś sobie i wam;) A jak jest dużo zdjęć to później nie chcecie komentować;)

Ach, za daleko ten patyczek poleciał, rezygnuję...

Posted

Bo spajkuś dzisiaj odrył, że potrafi pływać:multi::multi::multi::multi: tylko jeszcze troszkę główkę trzyma za nisko, ale do końca spacerku już nauczył się doskonale pływąć, do tego stopnia, że cały czas pływał:)

Posted

Na dziś to tyle:) Miłego oglądania, a ja zabieram sie za obiadek a póxniej pisanie pracy:( Pozdrawiam, jutro kolejna porcja zdjęć, nacykaliśmy ponad 200 także zapasy są;)