Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
A no studiuje :) na 3 roku już ;)

no to gratuluje!!!

Patikujek napisał(a):
Dzieńdoberek:loveu:

Jejku wy tu o studiach i nauce:shake:
straszne tematy:shake:

Proszę mi tu więcej o Spajkusiu pisać:loveu:
Np. co on teraz robi??

Hej:)
No widzisz czas biegnie nieubłagalnie i trzeba się brać za robotę;) A Spajkuniu teraz slodko śpi;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Trzymam kciuki za prace i prosze o nowe fotki :)

deer_1987 napisał(a):
Kciuki to jasne ze trzymamy!!!!

Asia & Ginger napisał(a):
Ja też męczę się jeszcze z pracą mgr. W czerwcu prawdopodobnie mam obronę. :cool1:

Dzięki dziewczyny, że trzymacie kciuki:)
Asiu ja też najprawdopodobniej w czerwcu będę sie broniła;) prawdopodobnie...

A foteczki może jutro uda mi się jakieś zrobić i wkleić;) bo zapasy mi sie pokończyły:(

Posted

hey:)
kiedy zobaczyłam Twoje cudo, aż mnie zamurowało:) przez chwilę myślałam, że patrze na swojego spanielka:) są poprostu identyczni, jak bracia hehe:) nigdy nie widziałam tak podobnego spanielka do mojego:)
a najlepsze w tym wszystkim jest to, że mój też nazywa się Spajk!!!!!
niesamowity zbieg okoliczności:) muszę mojemu też założyć galerie zdjeć na forum, abys mogła zobaczyć sobowtóra swojego psiaka hehe;)
pozdrawiam serdecznie, razem ze Spajkiem:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Haha mi sie jeszcze nie skonczyly :D domowe teraz zaczelam a potem z lustrzanki. ale potem sie skoncza :(

No widzisz, to masz szczęście, że jeszcze masz zapasy;)

pattika napisał(a):
hey:)
kiedy zobaczyłam Twoje cudo, aż mnie zamurowało:) przez chwilę myślałam, że patrze na swojego spanielka:) są poprostu identyczni, jak bracia hehe:) nigdy nie widziałam tak podobnego spanielka do mojego:)
niesamowity zbieg okoliczności:) muszę mojemu też założyć galerie zdjeć na forum, abys mogła zobaczyć sobowtóra swojego psiaka hehe;)

No witam u nas:multi::multi:Miło nam, że nas odwiedziłaś:) w takim razie czekamy na galeryjkę Spajkiego i zapraszamy częściej do nas:) Pozdrawiam

Posted

witam wszystkich serdecznie:) Wstawiam kilka fotek spajkunia, niestety domowe i nic specjalnego, ale abyście nie zapomnieli jak moje słodkie serduszko wygląda to takie zdjęcia muszą wam starczyć:)

Posted

To by było na tyle:)
U nas w domu zawsze musi byc taka kosteczką, bo jak nie ma to mały dostaje bzika i memla wszystko co mu w buzie wpadnie:) uwielbia ją:)
Miłego oglądania, a ja zabieram się za pisanie pracy:(

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja ogolnie lubie ogladac innych fotki ;)

Ja również lubie ogladać czyjeś zdjęcia:)

magda_drakkar napisał(a):
Widać, że kosteczka smakuje:cool3:

Tak, smakuje, smakuje kosteczka:)

Posted

[quote name='pattika']hey:)
O jak fajnie, kolejna spanielkowa galeryjka się zapowiada. :multi: :loveu: :p

http://images32.fotosik.pl/209/506ccd47f63d0430.jpg
http://images23.fotosik.pl/191/7004d0c2b03d95b8.jpg
Ale Spajki zajada. :cool3: Raz z jednej strony, raz z drugiej. :lol: :loveu:

Posted

Anka_ZG napisał(a):

O proszę, to widzę, że nie jestem sama z pracą magisterską:) A też w tym roku sie bornisz?? Ja juz mam cała teorię, metodologię i połowe opracowanych badań, także w sumie dużo juz mi nie zostało, ale opracowywanie badań nie należy do najciekawszych zadań:roll::razz:
A ile masz lat jeśli moge spytać??

Ja jeszcze nie zakonczyłam 27 wiosenek:lol: Czy w tym roku szkolnym zdażę to wątpię, ale może......nie zamierzam się zbytnio do pracy mgr przykładać i jak sie rozpędzę to może isc szybko. Właściwie powinnam to przed porodem zrobić, ale tylko powinnam:evil_lol: Juz mnie meczy ta nauka i te studia, bo nadal mam zjazdy i egzaminy, do końca...ileż mozna sie uczyć. Niby wielka uczelnia, powinna miec renomę, a w studium nauczyli mnie 90% z mojego zawodu na stan obecnej wiedzy (fizjoterapeuta). Juz mam dosć i chce weekendy dla rodzinki:diabloti:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Aniu, prześliczny ten nowy banerek. :cool3: :loveu: :p

aneczka0106 napisał(a):
Właśnie wpadłam to samo pochwalić:loveu: Cudnie razem wygladacie:lol:

deer_1987 napisał(a):
Banner mi sie podoba ;)

Cieszę się, że nowy bannerek się podoba:) Dostałam w prezencie od kolegi:) Ale jest według mnie troche taki chlodny, bardziej zimowy, także podejrzewam, że wrócę niedługo do poprzedniego bannerka;)

magda_drakkar napisał(a):
Nie widzę bannerka:-(

Madziu czemu nie widzisz bannerka??