Patikujek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dzieńdoberek:loveu: Jejku wy tu o studiach i nauce:shake: straszne tematy:shake: Proszę mi tu więcej o Spajkusiu pisać:loveu: Np. co on teraz robi?? Quote
Anka_ZG Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 agaciaaa napisał(a):A no studiuje :) na 3 roku już ;) no to gratuluje!!! Patikujek napisał(a):Dzieńdoberek:loveu: Jejku wy tu o studiach i nauce:shake: straszne tematy:shake: Proszę mi tu więcej o Spajkusiu pisać:loveu: Np. co on teraz robi?? Hej:) No widzisz czas biegnie nieubłagalnie i trzeba się brać za robotę;) A Spajkuniu teraz slodko śpi;) Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witanko Trzymam kciuki za prace i prosze o nowe fotki :) Quote
Asia & Ginger Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja też męczę się jeszcze z pracą mgr. W czerwcu prawdopodobnie mam obronę. :cool1: Quote
Anka_ZG Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Trzymam kciuki za prace i prosze o nowe fotki :) deer_1987 napisał(a):Kciuki to jasne ze trzymamy!!!! Asia & Ginger napisał(a):Ja też męczę się jeszcze z pracą mgr. W czerwcu prawdopodobnie mam obronę. :cool1: Dzięki dziewczyny, że trzymacie kciuki:) Asiu ja też najprawdopodobniej w czerwcu będę sie broniła;) prawdopodobnie... A foteczki może jutro uda mi się jakieś zrobić i wkleić;) bo zapasy mi sie pokończyły:( Quote
taxelina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Haha mi sie jeszcze nie skonczyly :D domowe teraz zaczelam a potem z lustrzanki. ale potem sie skoncza :( Quote
pattika Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 hey:) kiedy zobaczyłam Twoje cudo, aż mnie zamurowało:) przez chwilę myślałam, że patrze na swojego spanielka:) są poprostu identyczni, jak bracia hehe:) nigdy nie widziałam tak podobnego spanielka do mojego:) a najlepsze w tym wszystkim jest to, że mój też nazywa się Spajk!!!!! niesamowity zbieg okoliczności:) muszę mojemu też założyć galerie zdjeć na forum, abys mogła zobaczyć sobowtóra swojego psiaka hehe;) pozdrawiam serdecznie, razem ze Spajkiem:) Quote
Anka_ZG Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 deer_1987 napisał(a):Haha mi sie jeszcze nie skonczyly :D domowe teraz zaczelam a potem z lustrzanki. ale potem sie skoncza :( No widzisz, to masz szczęście, że jeszcze masz zapasy;) pattika napisał(a):hey:) kiedy zobaczyłam Twoje cudo, aż mnie zamurowało:) przez chwilę myślałam, że patrze na swojego spanielka:) są poprostu identyczni, jak bracia hehe:) nigdy nie widziałam tak podobnego spanielka do mojego:) a najlepsze w tym wszystkim jest to, że mój też nazywa się Spajk!!!!! niesamowity zbieg okoliczności:) muszę mojemu też założyć galerie zdjeć na forum, abys mogła zobaczyć sobowtóra swojego psiaka hehe;) pozdrawiam serdecznie, razem ze Spajkiem:) No witam u nas:multi::multi:Miło nam, że nas odwiedziłaś:) w takim razie czekamy na galeryjkę Spajkiego i zapraszamy częściej do nas:) Pozdrawiam Quote
Anka_ZG Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 witam wszystkich serdecznie:) Wstawiam kilka fotek spajkunia, niestety domowe i nic specjalnego, ale abyście nie zapomnieli jak moje słodkie serduszko wygląda to takie zdjęcia muszą wam starczyć:) Quote
Anka_ZG Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 To by było na tyle:) U nas w domu zawsze musi byc taka kosteczką, bo jak nie ma to mały dostaje bzika i memla wszystko co mu w buzie wpadnie:) uwielbia ją:) Miłego oglądania, a ja zabieram się za pisanie pracy:( Quote
Anka_ZG Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja ogolnie lubie ogladac innych fotki ;) Ja również lubie ogladać czyjeś zdjęcia:) magda_drakkar napisał(a):Widać, że kosteczka smakuje:cool3: Tak, smakuje, smakuje kosteczka:) Quote
agaciaaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Cześć :) uwielbiam te minki przy gryzieniu kości :lol: http://images23.fotosik.pl/191/7004d0c2b03d95b8.jpg :loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='pattika']hey:) kiedy zobaczyłam Twoje cudo, aż mnie zamurowało:) przez chwilę myślałam, że patrze na swojego spanielka:) są poprostu identyczni, jak bracia hehe:) nigdy nie widziałam tak podobnego spanielka do mojego:) a najlepsze w tym wszystkim jest to, że mój też nazywa się Spajk!!!!! niesamowity zbieg okoliczności:) muszę mojemu też założyć galerie zdjeć na forum, abys mogła zobaczyć sobowtóra swojego psiaka hehe;) pozdrawiam serdecznie, razem ze Spajkiem:) O jak fajnie, kolejna spanielkowa galeryjka się zapowiada. :multi: :loveu: :p http://images32.fotosik.pl/209/506ccd47f63d0430.jpg http://images23.fotosik.pl/191/7004d0c2b03d95b8.jpg Ale Spajki zajada. :cool3: Raz z jednej strony, raz z drugiej. :lol: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Nio zobaczymy Asiu czy będzie kolejna spanielkowa galeryjką:) Ja mam taka nadzieję:razz: i czekam z niecierpliwością!!! Quote
Asia & Ginger Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Aniu, prześliczny ten nowy banerek. :cool3: :loveu: :p Quote
aneczka0106 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Właśnie wpadłam to samo pochwalić:loveu: Cudnie razem wygladacie:lol: Quote
aneczka0106 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Anka_ZG napisał(a): O proszę, to widzę, że nie jestem sama z pracą magisterską:) A też w tym roku sie bornisz?? Ja juz mam cała teorię, metodologię i połowe opracowanych badań, także w sumie dużo juz mi nie zostało, ale opracowywanie badań nie należy do najciekawszych zadań:roll::razz: A ile masz lat jeśli moge spytać?? Ja jeszcze nie zakonczyłam 27 wiosenek:lol: Czy w tym roku szkolnym zdażę to wątpię, ale może......nie zamierzam się zbytnio do pracy mgr przykładać i jak sie rozpędzę to może isc szybko. Właściwie powinnam to przed porodem zrobić, ale tylko powinnam:evil_lol: Juz mnie meczy ta nauka i te studia, bo nadal mam zjazdy i egzaminy, do końca...ileż mozna sie uczyć. Niby wielka uczelnia, powinna miec renomę, a w studium nauczyli mnie 90% z mojego zawodu na stan obecnej wiedzy (fizjoterapeuta). Juz mam dosć i chce weekendy dla rodzinki:diabloti: Quote
Anka_ZG Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Aniu, prześliczny ten nowy banerek. :cool3: :loveu: :p aneczka0106 napisał(a):Właśnie wpadłam to samo pochwalić:loveu: Cudnie razem wygladacie:lol: deer_1987 napisał(a):Banner mi sie podoba ;) Cieszę się, że nowy bannerek się podoba:) Dostałam w prezencie od kolegi:) Ale jest według mnie troche taki chlodny, bardziej zimowy, także podejrzewam, że wrócę niedługo do poprzedniego bannerka;) magda_drakkar napisał(a):Nie widzę bannerka:-( Madziu czemu nie widzisz bannerka?? Quote
Izabela124. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witanko Ale sliczny ten nowy bannerek I caluski dla Spajkiego slv :) Quote
Recommended Posts