Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
No coś Ty :diabloti::diabloti:

Oj wciąga :shake::shake: :lol:

deer_1987 napisał(a):
Nie wierze ze wciaga? :D

No i widzicie....znowu tu jestem a mialam sie zabrac za prace:(:shake:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to ciagle siedze.. nie moglam do szkoly isc przez malarzy.. ciaglr wchodza i wychodza.. bo oni balkon maluja - spoldzielnia placi im - ale przeszkadzaja ludziom.. do pracy/szkoly nie mozna isc.. :/

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja to ciagle siedze.. nie moglam do szkoly isc przez malarzy.. ciaglr wchodza i wychodza.. bo oni balkon maluja - spoldzielnia placi im - ale przeszkadzaja ludziom.. do pracy/szkoly nie mozna isc.. :/

no tak, bo obcego człowieka jakby nie patrzeć w domu nie zostawisz;)

Posted

Martinee napisał(a):
NIEE WCALE ,ŹE NIE ;D

Kurcze, bo jeszcze troche to sie tu wojna rozpeta;) to tak dla jasności Spajkuniu jest mój i tylko mój:)

A dziś raczej będziecie musiały się obejsc bez zdjec bo nie mam zabardzo czasu wstawić:( Postraam sie jutro popołudniu nadrobić;)

Posted

Martinee napisał(a):
a jaa tu czekam a tu nici ;(
No sorry:( ale mam wazniejsze sprawy na glowie teraz niz dogo-pisanie pracy magisterskiej, do konca kwietnia musze zdac calosc a jeszcze troche mi zostalo...:shake:

Posted

[quote name='pattika']fotki są rewelacyjne :):):) a Spajki przecudny :loveu: widać, że w swoim żywiole w tej wodzie:)
a mam takie małe pytanko, czy to super miejsce do pływania i biegania to gdzieś koło Wrocławia może znaleźliście (pytam bo pisałaś że nad odrą:)? bo chciałabym koniecznie mojego kochanego rudzielca zabrać nad wodę aby się popluskał, ale za bardzo nie wiem gdzie, nadal szukam jakieś fajnego i bezpiecznego miejsca. Może zna ktoś jakieś takie miejsce we Wrocławiu lub okolicach???
Pattika, zajrzyj do wątku o wrocławskich spotkaniach, tam na pewno znajdziesz jakieś podpowiedzi, gdzie można z psiakiem pospacerować, można się też umówić na wspólny spacerek z innymi dogomaniakami. :cool3:
Tu jest link:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=489

[quote name='Anka_ZG']juz zaglądam;)

no nie dużo zostało czasu:shake:
dogo, mały przerywnik.....yhmmmm powiedzmy mały:razz: Te dogo to tak wciaga jak cholera!!!!!:razz:
Ja już jestem uzalezniona od dogo na maxa. Przepadłam. :shake: :diabloti:

[quote name='Martinee']NIEE WCALE ,ŹE NIE ;D
A wcale, że tak. :eviltong:

[quote name='Anka_ZG']No sorry:( ale mam wazniejsze sprawy na glowie teraz niz dogo-pisanie pracy magisterskiej, do konca kwietnia musze zdac calosc a jeszcze troche mi zostalo...:shake:
Tak, tak, niby pracę piszesz, a jednak ciągle tu zaglądasz. :eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Tak, tak, niby pracę piszesz, a jednak ciągle tu zaglądasz. :eviltong: :evil_lol: ;)

piszę, piszę:lol:zbliżam sie pomału ku końcowi;)a dogo to tak jak pisałam "mały przerywnik":cool3:;)

[quote name='Helga&Ares']w takim razie czekamy CIERPLIWIE ;) do jutro
Dziekuję, za cierpliwość, któa zostanie nagrodzona w postaci zdjęć;)

[quote name='Izabela124.']Tak:eviltong::diabloti:

Witanko Spajkuniowa:multi::multi::multi:

Hejka bobisiowa:multi::multi::multi::cool3:;)

wstawiam kilka zdjęć;)

zobaczcie co mój łobuz znalazł nad Odrą:) kto wie, co to??

TO GACIE:)

Tak z nimi walczył...;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Oj ma
ja juz od ponad tygodnia nie mam czasu bez smyczy ich miec i dalej ggdzies pojsc.. az mi smutno

te zdjecia są jeszcze sprzed tygodnia:cool3::oops: i nad Odrą też bylismy tydzien temu:oops: ale chodzimy blisko naszego osiedla do lasu i nad staw, takze Spajkus sobie polata;) moze nie tak jak nad Odrą, ale zawsze to cos;)

Posted

anne269 napisał(a):
Jaki piękny mokry Spajkulek:loveu::loveu::loveu:
Ale z niego świetny pływak jest, mój jeszcze troszkę się boi wody:oops:
u nas nowe foteczki;)

Dziękuje za komplementy:loveu:
Hmmmm a powiem ci szczerze, że pierwszy raz słyszę, aby spaniel się bał wody....może miał jakieś nieprzyjemne zdarzenie z wodą?? Bo moj to uwielbia wodę, z dnia na dzień chyba coraz bardziej:loveu::loveu: Nawet koło strumyka nie moge spokojnie z nim przejśc bo od razu tam mnie ciągnie:) ale to chyba tez indywidualna sprawa każdego psiaka;) Mój soajkus to chyba poszedł po Kaji BBety:lol:;) takie dwa błotniaki:cool3:

Posted

Witamy...!
Ale śliczne foteczki... Mam tego fuksta...:eviltong: Spajkuś, ale ci pańcia piękne foteczki cyka...:loveu::loveu: ślemy causki no i powiadajcie co tam u was słychać?

Posted

http://images33.fotosik.pl/222/6c6e967d0857ccfa.jpg
No rzucaj w końcu tego patyczka. :cool3:

http://images31.fotosik.pl/221/a5f2d76184af8906.jpg
Jaki przedziałek. :cool3: :eviltong: :evil_lol:

http://images33.fotosik.pl/222/0e78d4b53c87ef01.jpg
O fuj, jakieś stare gacie trzyma w buzi, bleee... :eek:

http://images33.fotosik.pl/222/6aa0346ea7904e11.jpg
Latający Spajkuś i latające uchole. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='anne269']Jaki piękny mokry Spajkulek:loveu::loveu::loveu:
Ale z niego świetny pływak jest, mój jeszcze troszkę się boi wody:oops:
u nas nowe foteczki;)
Może spróbuj zachęcić psiaka smakołykiem, albo rzuć patyczek, na początku blisko, żeby chętnie wszedł, a z czasem coraz dalej. ;)
Ale nic na siłę, żeby się nie zraził. ;)