Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

Posted

to by było na tyle, przepraszam ze tak mało ale nie ma czasu na więcej:( Miłego oglądania, a ja zabieram się za pisanie pracy magisterskiej, bo jeszcze daleka droga przede mną:( Pozdrawiam

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Szczenięce kłaczki widzę dalej są bo bokach:evil_lol::loveu: Ale 'elvisek' na głowie mu chyba nie wyrasta?:razz:

No są te szczeniece kłaczki po bokach jeszcze;) A elvisek??no cos tam mu wyrasta ale zaczynam wyskubywac mu to z głowki

Martunia napisał(a):
Jak ślicznie Spajki szybuje po drodze. :lol: :loveu:
I jaki fajniutki kwiatek i piękne lecące łabędzie. ;)
Coraz piękniejsze robisz foty. :cool3:

deer_1987 napisał(a):
Slicznotka!!!

agaciaaa napisał(a):
Cześć :multi: widziałam fotki Spajkunia :)

http://images25.fotosik.pl/188/6bad8a605ea7c15a.jpg przystojniacha z niego :razz: :loveu::loveu:

panienkabubu napisał(a):
Nie no on jest cudowny :loveu:

Ciesze sie ze zdjecia sie podobają:) wracam do pisania pracy.pozdrawiam. pozniej do was pozagladam

Posted

[quote name='aneczka0106']Ech a myslałam że na Dogo chociaz o swojej zapomne jeszcze na troszkę:shake:

hmmm nie rozumiem...oco chodzi??
[quote name='Helga&Ares']piękne fotki:loveu:

trzymam kciuki za pracę mgr-ską !

[quote name='Martinee']przyłaczam się do trzymania kciukasów

Dzieki dziewczyny, że trzymacie kciuki, przydadzą się;)
A teraz wstawiam kilka śpiących Spajkuniowych fotek i wracam do pisanai pracy.

Posted

Anka_ZG napisał(a):
hmmm nie rozumiem...oco chodzi??

Bo ja wczytana w tresć nie widziałam potrzeby zacytować:evil_lol: Pisałas o swojej pracy mgr-ja jeszcze nie napisałam pierwszej strony, mam braki w literaturze i kiedy mogę to odpycham mysli dotyczace pracy bo mnie stresują. No ale, jak widać, nawet na Dogo temat mnie dopadło:roll:

Urocze fotki spiacego Spajkunia. Mam na osiedlu piękna damę jego rasy i maści-tylko ona ma "grzywkę":lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images25.fotosik.pl/189/18e29ed0c8e7e9eb.jpg
Śliczny śpioszek. :loveu: :loveu: :loveu:
Widzę, ze Spajkiemu też się karbują włosy, jak ma mokre? :cool3:

Tak, spajkuniu jak ma włoski mokre to mu się karbują;)
[quote name='aneczka0106']Bo ja wczytana w tresć nie widziałam potrzeby zacytować:evil_lol: Pisałas o swojej pracy mgr-ja jeszcze nie napisałam pierwszej strony, mam braki w literaturze i kiedy mogę to odpycham mysli dotyczace pracy bo mnie stresują. No ale, jak widać, nawet na Dogo temat mnie dopadło:roll:

Urocze fotki spiacego Spajkunia. Mam na osiedlu piękna damę jego rasy i maści-tylko ona ma "grzywkę":lol:

O proszę, to widzę, że nie jestem sama z pracą magisterską:) A też w tym roku sie bornisz?? Ja juz mam cała teorię, metodologię i połowe opracowanych badań, także w sumie dużo juz mi nie zostało, ale opracowywanie badań nie należy do najciekawszych zadań:roll::razz:
A ile masz lat jeśli moge spytać??

a jesli chodzi o tę damę spanielkową i jej grzywkę, to powiem ci, że Spajkiemu też rośnie, ale zaczęłam mu wyskubywać:cool3:

[quote name='agaciaaa']Witamy :) Przesłodki jest śpiący Spajkuś :loveu:
http://images31.fotosik.pl/207/85c92c42b609e5ee.jpg :loveu::loveu::loveu:

Powodzenia w pisaniu pracy ;) ja mam jeszcze dwa lata :razz: ;)

no proszę, ty tez studiujesz?? myślałam, że jesteś młodsza:oops: