Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy sie z wieczorka:) a my dzis wybralismy sie na wycieczke na bunkry ze spajkusiem, wstawiam kilka zdjec dzis, a reszta jutro;)

W podziemiach;)

spajkusia oczka robiły za latarke:lol:

był taki ciekawy wszystkiego:)

Posted

po wyjściu z bunkra, na dworze było tak gorąco

myslalam ze zgubi ten jezyk:cool3:

tak biegal az sie za nim kurzyło:lol:

na dzis to tyle, jutro reszta;) milego ogladania

Posted

Acctiually napisał(a):
Oo Spajki w bunkrze:)
A wpuścli go no no
fajne fotki:)
Ale Spajkuś zadowolony:loveu:

sami sie wpuscilismy;) to jest hobgby mojego chlopaka, takze nie ma mozliwosci abysmy tam nie weszli, jak nie jedna to druga dziura:cool3::lol:;)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
witam wszystkich:) Pomożcie, szukam miejsca nad morzem gdzie mozna pojechac z psiakiem, macie jakies sprawdzone miejsca w rozsadnej cenie??

ja bylam dwa lata temu w Łebie i bylo sympatycznie i nie drogo palcilismy za pieska niecale 20 zł za dobe a od osoby 30 za dobe ;0

Posted

Anka_ZG napisał(a):
sami sie wpuscilismy;) to jest hobgby mojego chlopaka, takze nie ma mozliwosci abysmy tam nie weszli, jak nie jedna to druga dziura:cool3::lol:;)

Moja spanielka też często była na bunkrach ponieważ mój chlopak ma takie samo hobby jak twój, ale moja Nelka na MRU to jeszcze nie była:placz:

Posted

anetak napisał(a):
Moja spanielka też często była na bunkrach ponieważ mój chlopak ma takie samo hobby jak twój, ale moja Nelka na MRU to jeszcze nie była:placz:

A skad jestes??gdzie na bunkry jezdzi twoj chlopak??Moze sie znaja z moim:)Spajkusiowi bardzo sie podobalo, a byl pierwszy razx;)

Posted

Jesteśmy z Łodzi, jakiś miesiąc temu był z wiekszą ekipą właśnie na MRU, ale najczęsciej jezdzi na Konewke bo jest blisko domu, ale chyba już wszystkie większe bunkry w naszym kraju zwiedził.

Posted

łapeczek napisał(a):
hey bede jeszcze foty ???

hej:) postaram się wrzucic dzisiaj jakies foteczki, moze wieczorkiem, bo narazie niestety jestem w pracy:(

anetak napisał(a):
Jesteśmy z Łodzi, jakiś miesiąc temu był z wiekszą ekipą właśnie na MRU, ale najczęsciej jezdzi na Konewke bo jest blisko domu, ale chyba już wszystkie większe bunkry w naszym kraju zwiedził.

to mógł byc z moim chłopakiem, bo wiem ze z chłopakami z Łodzi też się tam spotykali;) Mój TZ to zwiedził juz chyba większośc zarowno tych małych jak i tych duzych bunkrów;)

łapeczek napisał(a):
ojejku ale fajne hobby ma xD

Moj TZ to jezdzi już na te bunkry od dobrych nastu lata;) i jeszcze mu sie nie znudziło:)