łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 hey mam pytanko czy moglabym wkleic na twoja galeriie link dotyczacy psiakow z Jawozna ??? chodzi o znalezienie dla nich DT a najlepiej Domku .... z gory wielkie dzieki Quote
Anka_ZG Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='łapeczek']hey mam pytanko czy moglabym wkleic na twoja galeriie link dotyczacy psiakow z Jawozna ??? chodzi o znalezienie dla nich DT a najlepiej Domku .... z gory wielkie dzieki oczywiscie!!!!!!!!!! Z zdjecia wstawie jutro bo dopiero wrocilam do domu od rana i jestem padnieta. aparat jeszcze na gwarancji:( pozdrawiam Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 wiem za kazdy z DOGOMANIAKOW stara sie pomagac zwierzakom .... ale wlasnie o pomoc w znalezieniu chociazby Domu Tymczasowego dla psiakow z Jawozna nie ukrywam ze fajnie byloby gdyby psiaki znalazly Domek juz do konca sowich dni bo przeciez tyle juz wycierpialy.... PROSZE O POMOC !!!! tutaj jest link mozna sie dowiedziec wiecej : http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110356 Quote
Anka_ZG Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 moje szalone szczescie:p wiecznie mokry.... ...i szczesliwy:p Quote
Helga&Ares Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 http://images31.fotosik.pl/301/df50ce6572e378a4.jpg super ujęcie!!!!!!!!!!! Quote
Anka_ZG Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 cudo moje kochane pokazuje nam jezorka:loveu: mokra kurka;) uwielbia biegac... tak się zmeczylem:p narazie tyle udalo mi sie wygrzebac z zapasow, bo aparatu niestety jeszcze nie mam, mam nadzieje ze na dniach bede mogla go odebrac z gwarancji:razz: A spajkus poki co odpoczywa bo łapeczke ma rozwalona:-( milego ogladania Quote
Tepes Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Mokry brudny ale za to jaki szczęśliwy:loveu: O jej a co się w łapcię stało??:( Quote
Anka_ZG Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://images31.fotosik.pl/301/df50ce6572e378a4.jpg super ujęcie!!!!!!!!!!! dziekuje!!:) [quote name='Helga&Ares']co zrobił w łapeczkę:(? [quote name='Acctiually']Mokry brudny ale za to jaki szczęśliwy:loveu: O jej a co się w łapcię stało??:( Biegał ze swoim kolega jak szalony po strumyku i chyba gdzies było szkło i rozciął łapeczke:( mam nadzieje ze sie szybko zagoi, poki co chodzimy na spacerki z łapka zawinietą bandazem i w skarpecie...tak nie lubie jak mu cos jest:( wiem ze to nic takiego ale jestem taka wyczulona na jego punkcie, ostatnio bylismy czestymi gosciami u weta:shake: Quote
Helga&Ares Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ojej, biedactwo:( my też to przechodziliśmy, najważniejszy opatrunek i częste przemywanie.. będzie dobrze! Zastanawiam się, czy nie pomógłby Wam solcoseryl w żelu? Quote
Tepes Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Oj bidulek:( Ja tez strasznie nie lubie jak coś Bonowi jest chodźby najmniejsza bzdura... Szybko się łapka zagoi i będzie dobrze:) Całusek w skaleczoną łapcie odemnie i Bona żeby szybciej się zagoiła:) Quote
aneczka0106 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dużo zdrowaczków dla Łapki rudzielca posyłam-niech szybko się goi. Za czym on tak biega? Quote
Anka_ZG Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']ojej, biedactwo:( my też to przechodziliśmy, najważniejszy opatrunek i częste przemywanie.. będzie dobrze! Zastanawiam się, czy nie pomógłby Wam solcoseryl w żelu? to jest jakis zel na skaleczenia?? my dezynfekujemy po spacerkach woda utleniona i moczymy w rumianku, tak nam kazali ima piesek sobie wylizywac to- co spajkus doskonale czyni:) [quote name='Acctiually']Oj bidulek Ja tez strasznie nie lubie jak coś Bonowi jest chodźby najmniejsza bzdura... Szybko się łapka zagoi i będzie dobrze:) Całusek w skaleczoną łapcie odemnie i Bona żeby szybciej się zagoiła:) dziekuje:) [quote name='aneczka0106']Dużo zdrowaczków dla Łapki rudzielca posyłam-niech szybko się goi. Za czym on tak biega? dziekuje! Za czym biega na zdjeciach czy na spacerku na ktorym zranił łapke?? Bo jesli na zdjeciach, to biegał za krowami, za ptakami a pozniej to za niczym, poprostu musial sie wybiegac,a jesli chodzi o spacerek na ktorym zranil łapke- to biegał za kolega swoim, tylko ze duzo wiekszym;) mieszanka chaskiego z wilczurem,ma bardzo dlugie nogi i jest piekny! A wlasnie wrocilismy z ostatniego spacerku i spotkalismy tego kolege i sie okazalo ze ten dzien byl bardzo felerny takze dla niego, bo stracil w tym samym strumyku podczas harcow ze spajkusiem pazurka:( A chwile wczesniej zanim nas spotkali potracil go samochod na osiedlu, na szczescie nic sie nie stalo!!!! Quote
agaciaaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Cześć:) trzymam kciuki za Spajkusiową łapke! Ucałuj ode mnie przystojniaka :loveu: http://images32.fotosik.pl/301/25d7d4a1ac65bb7c.jpg zmokła kura :lol: Quote
Martunia Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ja rówież trzymam kciuki za łapcię Spajkunia. ;) Ahh i te cudowne zdjęcia. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 http://images31.fotosik.pl/301/df50ce6572e378a4.jpg Świetne ujęcie, ta rozbryzgująca się woda. :cool3: A Spajkusiowi życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. :p :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dziekujemy wszystkim za komplementy i zyczonka powrotu do zdrowka:) Quote
taxelina Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 pytalam sie u sieibie a tu widze odp.. no to szybkiego zagojenia zyczymy!! Quote
łapeczek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ojejku co maly rudy psiak sobie zrobil ... buzziaczki dla NIEGO i zyczonka szybkiego powrotu do sprawnosci .... Quote
Balejs Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 o jejku, łapeczka szybko się zagoi :) Ale piękne ujęcia wodne :) Moja Maleńka czasami po kąpieli w strumyku czy jeziorku wygląda jak pies z Oświęcimia ;/ A karmię ja dobrze, obok miski z obiadkiem ma mięsko z karmą, jakby miała ochotę... tylko ona sama tak jakoś anemicznie je :( Przy Twoim Maluszku, moja wygląda nędznie :( (znaczy chudo) Quote
Marta_Ares Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Wita,m biedactwo niech szybko do zdrowia wraca ;) Quote
agaciaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witamy :) A co tu tak bezfotkowo? ;) Aniu wygrzeb coś ;) Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Aniu i jak tam łapeczka Spajkusia? Pewnie już szaleje, co? :cool3: Quote
Anka_ZG Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 kochani zobowiazuje sie do wstawienia jutro zdjec, bo dzis jestem juz padnieta:( Quote
Recommended Posts