Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='łapeczek']hey mam pytanko czy moglabym wkleic na twoja galeriie link dotyczacy psiakow z Jawozna ???
chodzi o znalezienie dla nich DT a najlepiej Domku ....

z gory wielkie dzieki

oczywiscie!!!!!!!!!!

Z zdjecia wstawie jutro bo dopiero wrocilam do domu od rana i jestem padnieta. aparat jeszcze na gwarancji:( pozdrawiam

Posted

cudo moje kochane pokazuje nam jezorka:loveu:

mokra kurka;)

uwielbia biegac...

tak się zmeczylem:p

narazie tyle udalo mi sie wygrzebac z zapasow, bo aparatu niestety jeszcze nie mam, mam nadzieje ze na dniach bede mogla go odebrac z gwarancji:razz:
A spajkus poki co odpoczywa bo łapeczke ma rozwalona:-(
milego ogladania

Posted

[quote name='Helga&Ares']http://images31.fotosik.pl/301/df50ce6572e378a4.jpg
super ujęcie!!!!!!!!!!!
dziekuje!!:)

[quote name='Helga&Ares']co zrobił w łapeczkę:(?

[quote name='Acctiually']Mokry brudny ale za to jaki szczęśliwy:loveu:
O jej a co się w łapcię stało??:(

Biegał ze swoim kolega jak szalony po strumyku i chyba gdzies było szkło i rozciął łapeczke:( mam nadzieje ze sie szybko zagoi, poki co chodzimy na spacerki z łapka zawinietą bandazem i w skarpecie...tak nie lubie jak mu cos jest:( wiem ze to nic takiego ale jestem taka wyczulona na jego punkcie, ostatnio bylismy czestymi gosciami u weta:shake:

Posted

Oj bidulek:(
Ja tez strasznie nie lubie jak coś Bonowi jest chodźby najmniejsza bzdura...
Szybko się łapka zagoi i będzie dobrze:)
Całusek w skaleczoną łapcie odemnie i Bona żeby szybciej się zagoiła:)

Posted

[quote name='Helga&Ares']ojej, biedactwo:( my też to przechodziliśmy, najważniejszy opatrunek i częste przemywanie.. będzie dobrze! Zastanawiam się, czy nie pomógłby Wam solcoseryl w żelu?
to jest jakis zel na skaleczenia?? my dezynfekujemy po spacerkach woda utleniona i moczymy w rumianku, tak nam kazali ima piesek sobie wylizywac to- co spajkus doskonale czyni:)

[quote name='Acctiually']Oj bidulek
Ja tez strasznie nie lubie jak coś Bonowi jest chodźby najmniejsza bzdura...
Szybko się łapka zagoi i będzie dobrze:)
Całusek w skaleczoną łapcie odemnie i Bona żeby szybciej się zagoiła:)

dziekuje:)
[quote name='aneczka0106']Dużo zdrowaczków dla Łapki rudzielca posyłam-niech szybko się goi.

Za czym on tak biega?
dziekuje! Za czym biega na zdjeciach czy na spacerku na ktorym zranił łapke?? Bo jesli na zdjeciach, to biegał za krowami, za ptakami a pozniej to za niczym, poprostu musial sie wybiegac,a jesli chodzi o spacerek na ktorym zranil łapke- to biegał za kolega swoim, tylko ze duzo wiekszym;) mieszanka chaskiego z wilczurem,ma bardzo dlugie nogi i jest piekny!

A wlasnie wrocilismy z ostatniego spacerku i spotkalismy tego kolege i sie okazalo ze ten dzien byl bardzo felerny takze dla niego, bo stracil w tym samym strumyku podczas harcow ze spajkusiem pazurka:( A chwile wczesniej zanim nas spotkali potracil go samochod na osiedlu, na szczescie nic sie nie stalo!!!!

Posted

o jejku, łapeczka szybko się zagoi :)
Ale piękne ujęcia wodne :) Moja Maleńka czasami po kąpieli w strumyku czy jeziorku wygląda jak pies z Oświęcimia ;/ A karmię ja dobrze, obok miski z obiadkiem ma mięsko z karmą, jakby miała ochotę... tylko ona sama tak jakoś anemicznie je :( Przy Twoim Maluszku, moja wygląda nędznie :( (znaczy chudo)