Jump to content
Dogomania

Psie dziecko z worka!JUŻ W NOWYM SUPER DOMU!Nowe zdjęcia str. 28!Nie dacie wiary...

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem... Ale jeśli internetowo, nie powinno dać się wysłać, albo może zleciłaś do realizacji, ale nie będzie zrealizowane, bo się banki nie porozumieją, nie ma dwóch takich samych nr kont bankowych w różnych bankach, bo początek numeru to tak zwany nr kierunkowy banku i one się różnią...
Zadzwoń do swojego banku i zapytaj, tak najwięcej się dowiesz...

Posted

[quote name='emilia2280']DIF, jeszcze potrzebujé tylko nazwé banku (zeby znalezc kod SWIFT dla zagranicy) i to juz wszystko :oops:[/quote]

SWIFT banku Pekao SA to: PKOPPLPW.

[quote name='emilia2280']Ale numer. jak to odkrécic? ktos sie zna na bankowosci?[/quote]

Ja się znam.....:evil_lol:, ale nie na TEJ. Qrcze, pracowałam w tym banku ale przy sprzedaży produktów finansowych, a przelewy zagraniczne to działka księgowości :shake:. Dzwoniłam do dziewczyny, która się tym zajmuje ale nikt nie odbiera... nie potrafię Ci pomóc :oops:

Posted

Kochani!!

Dzisiaj u malucha był mój wet, zapodał mu antybiotyk. Kla.. coś tam.
Dzięki pewnej sympatycznej dogomaniaczce ;) psiak był dzisiaj konsultowany w jednej z lecznic w Warszawie!!!
Był zbadany dokładnie, wyskubany z kołtunów! Otrzymaliśmy prezenty: ogroooomny worek suchej karmy dla szczeniąt ras dużych, środek na pchły i kleszcze, szamponik-dla psów z problemami skórnymi, płyn do przemywania stanów zapalnych skóry, mydełko do odkażania rąk po kontakcie z psem oraz pyrantelum na robale!
Bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:!!!!

Plan jest taki:
dzisiaj psiak otrzyma środek na pchły, za dwa dni (w czwartek) kąpiel w szamponach i przemywanie skóry, w poniedziałek kontrola i pobranie zeskrobin! A potem dalsze leczenie......

Posted

Dif, super, ciesze sie ze dostalisscie prezenty. Ona wyrosnie na piekneeego psa.. Ona czy On??

Dziekuje Ci, uratowalas zycie temu piesku...jestes wspaniala :loveu:

Posted

[quote name='zwierzus']ON. Na zdjęciach w pierwszym poście widać nawet co nie co :cool3:[/quote]

a ile psów jest na tej dogomanii??
Potrafilbys zapamietac plec wszystkich psow??:diabloti:

Posted

Właśnie w Faktach był repotraż o suni o imieniu Lora, która uratowała życie zaginionej 3-letniej Kasi, która zgubiła się w lesie. Lora ogrzewała ją własnym ciałem przez noc i doprowadziła szukających policjantów do dziecka :loveu:
Aniu, my i psy ratujemy siebie nawzajem i to jest najpiękniejsze w naszym wspólnym życiu! Tak jak Kasia spotkała na swojej drodze Lorę, tak samo mały spotkał Ciebie, uratowałaś mu życie, tak jak Kasia bez Lory by nie przeżyła :p
Tz-ecie zgódź się, by mały (Amber może być?) posiedział u Was do wyleczenia, jak Ania mówiła jest piękny, lekko pręgowany, znajdzie szybciutko nowy dom. Wiem, że chory (na coś, jeszcze nie wiadomo co), że trochę Wam czasu zajmie doprowadzenie go do formy "adopcyjnej", ale pomożemy! Co już chyba widać :roll:
Jesteście wspaniali :multi:

Posted

Aha, jeszcze jedno, może się nie znam, ale wg mnie zeskrobinę powinno się pobrać przed jakimkolwiek leczeniem, żeby nie zafałszować wyników.
Aniu, może spróbuj zadzwonić do tego weta i zapytać o to...

Posted

[quote name='zwierzus']ON. Na zdjęciach w pierwszym poście widać nawet co nie co :cool3:[/quote]

Prawie "ON"! Qrcze to jakaś piąta woda po kisielu owczarek niemiecki! Mieszaniec jeden :diabloti:. Będzie w prążki, jak nic!! Śliczny!!! Tylko trzeba go doprowadzić do kultury.

I dla zachęty:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/158/d4e733919e5f1882.jpg[/IMG][/URL]

Na otoczenie nie zwracajcie uwagi :oops:... to stara obora (czytaj: teraz budynek gospodarczy :eviltong:) . Zwracajcie uwagę na onkowate uszy ! :evil_lol:
To naprawdę piękny pies!!!!
Aha! W lecznicy psiul został zważony: 12 kg!! Mix On-ka, 8-9 miechów, do kolanka .... wg mnie dużo za mało!!!!!

Posted

[quote name='emilia2280']DIF - mam pytanie: ten wet, kóry odwiedzil Amberka (ladne imié) - ile on wziál za to wszystko?[/quote]

Jeszcze nic :loveu:! Zawsze rozliczamy się ... jak mam kasę :evil_lol:! Z reguły na koniec leczenia!

Posted

[quote name='zdrojka']
Tz-ecie zgódź się, by mały (Amber może być?) posiedział u Was do wyleczenia, jak Ania mówiła jest piękny, lekko pręgowany, znajdzie szybciutko nowy dom. Wiem, że chory (na coś, jeszcze nie wiadomo co), że trochę Wam czasu zajmie doprowadzenie go do formy "adopcyjnej", ale pomożemy! Co już chyba widać :roll:
Jesteście wspaniali :multi:[/quote]

Pomoc ruszyła na całego:jest wet i jedzonko!! I zaczyna wpływać kasa! Dziękujemy wszystkim :Rose::Rose::Rose: Bardzo serdecznie!!!