ANETTTA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 a tak było kiedys [B][I][SIZE=3]po prostu :placz::placz::placz:: [/SIZE] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images26.fotosik.pl/165/a9d1c11ac5c9a8e8.jpg[/IMG][/URL][/I][/B] Quote
ANETTTA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 cudowna metamorfoooooooooooooooooooooza:multi::multi::multi::multi:szczesciarz Quote
Hotel KADIF Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='ANETTTA']podmienilisci epsa ...to nie moze byc onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..:evil_lol:[/quote] [B]Cholerka!!! Przysięgam, że to on, ale i tak napiszę lekra... reklamację!!! ;) Jesuuuuuuu! On jest cudny!!:multi: [/B] Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 NIE DO WIARY, ŻE TO JANTARSKI :crazyeye: o jesoooo :crazyeye: Dif...wstawiaj go na metamorfozy :loveu: Quote
Erazm Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Racja, na metamorfozy Jantarka:lol::lol::lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Zaraz wlepiam!! :loveu: Powiem Wam szczerze, że gdybym nie znała Ewy osobiście powiedziałabym, że sobie robi ze mnie jaja!! Że to nie nasz Jantarek!!! :cool3: [COLOR=DarkRed][B]On jest po prostu bossskiii!!! [/B][/COLOR]:iloveyou: Quote
zdrojka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Andzia, Ty chyba masz rację, to nie może być Jantarek... Ależ on wspaniale wypiękniał :multi: Quote
Erazm Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='zdrojka']Andzia, Ty chyba masz rację, to nie może być Jantarek... Ależ on wspaniale wypiękniał :multi:[/quote] Jeśli chcesz być nadal moją przyjaciółką nie mów do mnie "[B]andzia[/B]" :mad::diabloti:!! Mam uraz z przeszłości do tego....hmmmm... imienia :shake:! A wracając do Berego Jantarskiego.....Hmmmm!! Naprawdę gdybym nie znała Ewuni osobiście, gdybym nie wiedziała co robi dla zwierzaków to w te pędy poleciała do jej rodziców oglądać i sprawdzać ... Uwierzcie mi to jest [B]nasz[/B] Jantarek!! Szczęśliwy, radosny, wypasiony a przede wszystkim [B]KOCHANY[/B]!!! Jest bardzo, bardzo mądrym psem! Rozumie wszystko co do niego się mówi. I kocha nad życie swoich opiekunów. Ma w nosie suczki z cieczkami, ucieczki i inne psy. Brama może być otwarta na całą szerokość a on cały czas przy domu, przy swoich ludziach...... :p Pies marzenie i niech żałują Ci co go tak potraktowali, bo stracili bardzo wiele.......:eviltong: Quote
Erazm Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Tak, Isadorko powtórzę za Tobą NIESAMOWITE Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Na dogo wypatrzyłam cudną sunię! Onkę na trzech łapinkach!!! Wątek jest dla mnie czysto wirtualny, bo w życiu nie widziałam tego psa na oczy, ale nie mogłam się oprzeć założeniu go!! Jeszcze do niedawna miałam On-ka i mam sentyment do tej rasy a na dogo generalnie zajmuję się trójłapami a więc bardzo Was proszę o wsparcie na wątki Mega VEGI, cudnej ONki na trzech łapach: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mega-vega-przepiekna-mloda-ka-na-trzech-lapach-czeka-w-schronie-na-dom-129400/#post11614357[/URL] Quote
Recommended Posts