tomcug Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To są małe, pieski, ale nie maluszki (chodzi o wzrost, nie wiek). Wczoraj jednego z nich widziałam w okolicach sklepu, ale stał obok jakiegoś faceta - myślałam, że to jego psiak (chociaż coś mnie zaniepokoiło). Dzisiaj jechałam busem z pracy i ten sam psiak siedział na dworcu obok drugiego rudaska :-(. Nie widziałam ich z bliska, bo nie wysiadam na dworcu, ale jestem przekonana, że to porzucone psy. Poznaję po wyglądzie, zachowaniu..... Cały czas myślę, jutro zobaczymy... A wiecie, w jaki sposób i kiedy ludzie w naszym terenie pozbywają sie psów? Ano w dni targowe wsadzają niepotrzebne "balasty" na furę, albo do samochodu i po drodze fruuu...... No i potem jedzie sie na targ - handluje, zarabia - przyjemne z pożytecznym. Zgroza :angryy: :angryy: :angryy:. Quote
anouk92 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Tomcug o rany mam nadzieję że uda się im pomóc:shake:. Quote
tomcug Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 I znowu podrzucę maluszki, może dojrzy przyszły właściciel. Quote
tomcug Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nadal podnoszę w nadziei, że chociaż jeden znajdzie domek na Święta. Quote
Zmysł Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Nawet, jakby jeden znalazł Opiekuna to byłaby duża sprawa Quote
tomcug Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mnie urzekła ta jasna sunieczka, może komuś też wpadnie w oko. Quote
Zmysł Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Niestety, nie ma w ogóle zainteresowania Quote
tomcug Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Maluchy, nie mażemy się tylko szorujemy do góry! Quote
Diana S Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Piękne maleńtasy po domeczki swoje hop, hop.... Quote
Recommended Posts