Zmysł Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Od rana sobotniego psiaki się reklamują Quote
tomcug Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zmysł napisał(a):Od rana sobotniego psiaki się reklamują A pewnie, pewnie - w sobotę większy ruch na dogo. :razz: Quote
tomcug Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zmysł napisał(a):W niedzielę psiaki też cierpią Jeszcze bardziej niż w inne dni. Bo to taki rodzinny dzień a one nadal bez rodziny. :-( Quote
Zmysł Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 tomcug napisał(a):Jeszcze bardziej niż w inne dni. Bo to taki rodzinny dzień a one nadal bez rodziny. :-( to smutna prawda Quote
tomcug Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dzień dobry, u nas trochę deszczyku popadało, atmosfera się oczyściła bo wczoraj żar z nieba lał niemiłosiernie. ;) Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 tego watku nie znam... widze jednak ze: pierwszy post nie edytowany od lutego hmmm czy nadal wszystkie szukaja domow tomcug widzialam info ze maja byc nowe fotki..no bop maluszkito juz nie sa.. wiec moze zmiana tytulu tez? 7 mies. szczeniaki w potrzebie..Zielonka k/WWY no i ogloszenia ogloszenia aktualnie gdzie ? allegro? hmmm Fundacja Maja w potrzebie wielkiej a tutaj pieski dorastaja w oczach i coraz trudniej bedzie o adpcje Zmysl energiczny męzczyzno, czy ruszysz akcją z kopyta? Quote
Zmysł Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 pixie napisał(a):tego watku nie znam... widze jednak ze: pierwszy post nie edytowany od lutego hmmm czy nadal wszystkie szukaja domow tomcug widzialam info ze maja byc nowe fotki..no bop maluszkito juz nie sa.. wiec moze zmiana tytulu tez? 7 mies. szczeniaki w potrzebie..Zielonka k/WWY no i ogloszenia ogloszenia aktualnie gdzie ? allegro? hmmm Fundacja Maja w potrzebie wielkiej a tutaj pieski dorastaja w oczach i coraz trudniej bedzie o adpcje Zmysl energiczny męzczyzno, czy ruszysz akcją z kopyta? to najtrudniejszy wątek w mojej dogo-karierze. :oops::oops::oops: Quote
tomcug Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Problem w tym, że nie ma nowych fotek. Ja wiem, że gdyby Zmysł mógł zrobić to by zrobił i podrzucił. A może ktoś z dogomaniaków też ma dostęp do tego domku i porobiłby foteczki? Cały czas miały Allegro i wiele innych ogłoszeń. Allegro się skończyło i zastanawiam się, czy nadal wystawiać i nie chodzi o pieniądze, tylko zdjęcia są nieaktualne. Nie pozostaje nic innego, jak czekać na foteczki, ale ja nie poganiam, bo znam życie i wiem, że czasem tak jest, że....no właśnie, różnie bywa. Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 tomcug napisał(a):Problem w tym, że nie ma nowych fotek. Ja wiem, że gdyby Zmysł mógł zrobić to by zrobił i podrzucił. A może ktoś z dogomaniaków też ma dostęp do tego domku i porobiłby foteczki? Cały czas miały Allegro i wiele innych ogłoszeń. Allegro się skończyło i zastanawiam się, czy nadal wystawiać i nie chodzi o pieniądze, tylko zdjęcia są nieaktualne. Nie pozostaje nic innego, jak czekać na foteczki, ale ja nie poganiam, bo znam życie i wiem, że czasem tak jest, że....no właśnie, różnie bywa. czy psiaki sa nadal w fundacji maja? jesli tak poproscie paros, moze ona bedzie mogla zrobic fotki moze anouk92? jesli rzeczywiscie tylko w fotkach lezy problem... Zmysl pisalam takze ze nieaktualny pierwszy post tzn zdjecia zdjeciami ale informacje, jakie one sa te psiaki, charakter etc etc przeciez juz wyrosly ..to juz pozno "szczeniece lata" Quote
Zmysł Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 pixie napisał(a):czy psiaki sa nadal w fundacji maja? jesli tak poproscie paros, moze ona bedzie mogla zrobic fotki moze anouk92? jesli rzeczywiscie tylko w fotkach lezy problem... Zmysl pisalam takze ze nieaktualny pierwszy post tzn zdjecia zdjeciami ale informacje, jakie one sa te psiaki, charakter etc etc przeciez juz wyrosly ..to juz pozno "szczeniece lata" Psiaki są pod patronatem Fundacji Maja. Znajdują się w w niezbyt dobrych warunkach w DT w Warszawie. Dlatego tak trudno jest dorwać te zdjęcia. A pierwszą stronę już uaktualniam. Quote
Recommended Posts