pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zmysł napisał(a):Psiaki są pod patronatem Fundacji Maja. Znajdują się w w niezbyt dobrych warunkach w DT w Warszawie. Dlatego tak trudno jest dorwać te zdjęcia. A pierwszą stronę już uaktualniam. coraz bardziej to skomplikowane DT zle warunki i nie mozna zrobic fotek by je stamtad z Domu Tymczasowego wydostac i ..ulzyc tym tymczasowym opiekunom a pani Joanna nie ma na to wplywu? Quote
Zmysł Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 pixie napisał(a):coraz bardziej to skomplikowane DT zle warunki i nie mozna zrobic fotek by je stamtad z Domu Tymczasowego wydostac i ..ulzyc tym tymczasowym opiekunom a pani Joanna nie ma na to wplywu? a co ma zrobić? ona tam je umieściła. krzywda psiakom się nie dzieje, ale jest przepełnienie Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 jak to co ma robic? nie bardzo rozumiem... jesli chce sie wyadoptowac psy to trzeba robic ogloszenia do ogloszen potrzebne fotki to znaczy ze nia m wplywu na to by pojsc badz wskazac tym ludziom osobe ktora przyjdzie z aparatem i zrobic zdjecia? dla dobra psow...hmmmm nie bardzo to jednak rozumiem Quote
Zmysł Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 pixie napisał(a):jak to co ma robic? nie bardzo rozumiem... jesli chce sie wyadoptowac psy to trzeba robic ogloszenia do ogloszen potrzebne fotki to znaczy ze nia m wplywu na to by pojsc badz wskazac tym ludziom osobe ktora przyjdzie z aparatem i zrobic zdjecia? dla dobra psow...hmmmm nie bardzo to jednak rozumiem zdjęcia są co jakiś czas robione. ogłoszeń jest całe mnóstwo. mogę Ci podać telefon do p.Joanny, wtedy wyjaśni ich skomplikowaną sytuację. tak na forum trudno wszystko dokładnie opisać i ubrać w słowa Quote
Zmysł Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 A w oczekiwaniu na zdjęcia podnoszę Quote
pixie Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Zmysł napisał(a):zdjęcia są co jakiś czas robione. ogłoszeń jest całe mnóstwo. mogę Ci podać telefon do p.Joanny, wtedy wyjaśni ich skomplikowaną sytuację. tak na forum trudno wszystko dokładnie opisać i ubrać w słowa kiedys poznalam pania Joanne...hmmm jesli ona nie moze poradzic nic, to ja tymbardziej Quote
Kara. Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Hop hop hop (brak mi już inwencji:roll:) Quote
Zmysł Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Kara. napisał(a):Hop hop hop (brak mi już inwencji:roll:) jakieś trzy miesiące temu to mnie dopadło Quote
tomcug Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zmysł napisał(a):jakieś trzy miesiące temu to mnie dopadło A ja mam takie fale, ale trzeba do przodu i już. ;) Quote
Zmysł Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 tomcug napisał(a):A ja mam takie fale, ale trzeba do przodu i już. ;) no to walimy Quote
Kara. Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Przygnębiający jest ten wątek:shake: Tyle czasu i nic:-( Quote
Recommended Posts