Kara. Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Bank nam nie chce podwyższyć kredytu jeśli nie pokażemy, że mamy "zabezpieczenie" na koncie. Nielogiczne bo gdybym miała taką kwotę to nie brałabym kredytu.:angryy: Najgłupsze jest to, że musimy tylko pokazać tą kwotę i potem ich nie interesuje co się z nią stanie. Tylko, że nikt nie ma pozyczyć, bo skąd:-( W ten sposób utknęliśmy w martwym punkcie i nie możemy dokończyć domu. No i przeprowadzka odsuwa się na daleką przyszłość jeśli w ogóle dojdzie do skutku Jestem wściekła, rozżalona i ogólnie świat mi się przestał podobać:-(. Quote
Zmysł Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Kara. napisał(a):Bank nam nie chce podwyższyć kredytu jeśli nie pokażemy, że mamy "zabezpieczenie" na koncie. Nielogiczne bo gdybym miała taką kwotę to nie brałabym kredytu.:angryy: Najgłupsze jest to, że musimy tylko pokazać tą kwotę i potem ich nie interesuje co się z nią stanie. Tylko, że nikt nie ma pozyczyć, bo skąd:-( W ten sposób utknęliśmy w martwym punkcie i nie możemy dokończyć domu. No i przeprowadzka odsuwa się na daleką przyszłość jeśli w ogóle dojdzie do skutku Jestem wściekła, rozżalona i ogólnie świat mi się przestał podobać:-(. przykro mi. to wlaśnie Polska Quote
tomcug Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Zmysł napisał(a):A u psiaków klasycznie Czyli nijak. :-( Quote
Zmysł Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 I podniosę maluchy w dniu dzisiejszym ostatni raz Quote
tomcug Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 I ja też ostatni raz dzisiaj, jutro do pracy, trza wcześnie wstać. :razz: :mad: Quote
Kara. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zmysł muszę Ci bardzo podziękować:loveu: Humor mi się zdecydowanie poprawił przez Twoje bazarki:lol: Quote
Zmysł Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Kara. napisał(a):Zmysł muszę Ci bardzo podziękować:loveu: Humor mi się zdecydowanie poprawił przez Twoje bazarki:lol: to miło mi:multi: Quote
Kara. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Hau hau hau:lol: A teraz sobie rozszyfrujcie:evil_lol: Quote
tomcug Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kara. napisał(a):Hau hau hau:lol: A teraz sobie rozszyfrujcie:evil_lol: "Chcemy do domów!!!!!!" - dobrze zrozumiałam? :razz: Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 tomcug napisał(a):"Chcemy do domów!!!!!!" - dobrze zrozumiałam? :razz: ja też tak myślę Quote
tomcug Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Chcą do domów, tylko nikt nie chce ich zabrać. Quote
Recommended Posts