Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Wczoraj rozmawialem z p.Joanną. Te psiaki są wyjątkowo pechowe, nawet jednego głupkowatego telefonu nie było w ich sprawie

No właśnie, tak, jakby nie istniały.

Posted

Może to głupi pomysł:oops:

Czytałam na którymś wątku(nie pamiętam na którym:oops:), że w opolskim schronisku szczeniaki są "na zapisy". Może skontaktować się z kimś kto tam działa i niech pokaże przy okazji te pędraki. Transport pewnie by się znalazł.

Posted

Kara. napisał(a):
Może to głupi pomysł:oops:

Czytałam na którymś wątku(nie pamiętam na którym:oops:), że w opolskim schronisku szczeniaki są "na zapisy". Może skontaktować się z kimś kto tam działa i niech pokaże przy okazji te pędraki. Transport pewnie by się znalazł.

dzięki za pamięć

Posted

Biedne psinki proszą o dom.
Zmysł, gdybyś miał chwilkę i był u psiaków , porobił parę nowych fotek, bo na pewno bardzo się zmieniły to poogłaszałbym na nowo. Tak nie może być, zaczynam się buntować na los tych bid. Wprawdzie te ogłoszenia za wiele nie dają, ale może za którymś razem.

Jeszcze raz podkreślam - jeśli będziesz miał czas i nie naciskam, Boże broń. Wiem, jak jest.

Posted

Zmysł napisał(a):
Jasne, postaram się. ale dostęp do tych akurat mam trochę utrudniony

To właśnie dlatego mówię, że jeśli będziesz mógł, bo wiem, że to nie takie proste. I nie stresuj się czasem moim marudzeniem. :lol:

Posted

tomcug napisał(a):
To właśnie dlatego mówię, że jeśli będziesz mógł, bo wiem, że to nie takie proste. I nie stresuj się czasem moim marudzeniem. :lol:

Jak najwięcej Twojego "marudzenia"!!!