tomcug Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No właśnie. Na Allegro są namiętnie obserwowane, ale nawet już uwagi na to nie zwracam. Bo na tym się kończy. :-( Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Wczoraj rozmawialem z p.Joanną. Te psiaki są wyjątkowo pechowe, nawet jednego głupkowatego telefonu nie było w ich sprawie Quote
tomcug Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zmysł napisał(a):Wczoraj rozmawialem z p.Joanną. Te psiaki są wyjątkowo pechowe, nawet jednego głupkowatego telefonu nie było w ich sprawie No właśnie, tak, jakby nie istniały. Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 tomcug napisał(a):No właśnie, tak, jakby nie istniały. bardzo dobre określenie niestety Quote
tomcug Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Szczeniaki miały ogromnego pecha już na starcie i tak to się ciągnie. Czas najwyższy na odmianę. Quote
Kara. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Może to głupi pomysł:oops: Czytałam na którymś wątku(nie pamiętam na którym:oops:), że w opolskim schronisku szczeniaki są "na zapisy". Może skontaktować się z kimś kto tam działa i niech pokaże przy okazji te pędraki. Transport pewnie by się znalazł. Quote
Zmysł Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Kara. napisał(a):Może to głupi pomysł:oops: Czytałam na którymś wątku(nie pamiętam na którym:oops:), że w opolskim schronisku szczeniaki są "na zapisy". Może skontaktować się z kimś kto tam działa i niech pokaże przy okazji te pędraki. Transport pewnie by się znalazł. dzięki za pamięć Quote
Zmysł Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Niestety psiaki już nie podpadają pod miano szczeniaków Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ano właśnie. To już nie maluchy, lecz młodzież. Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zmysł napisał(a):Bezdomna młodzież Jakie to smutne, przecież psiaki są świetne. :-( Quote
tomcug Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Biedne psinki proszą o dom. Zmysł, gdybyś miał chwilkę i był u psiaków , porobił parę nowych fotek, bo na pewno bardzo się zmieniły to poogłaszałbym na nowo. Tak nie może być, zaczynam się buntować na los tych bid. Wprawdzie te ogłoszenia za wiele nie dają, ale może za którymś razem. Jeszcze raz podkreślam - jeśli będziesz miał czas i nie naciskam, Boże broń. Wiem, jak jest. Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Jasne, postaram się. ale dostęp do tych akurat mam trochę utrudniony Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 A psiaki się przypominają(tylko po co?) Quote
tomcug Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Zmysł napisał(a):Jasne, postaram się. ale dostęp do tych akurat mam trochę utrudniony To właśnie dlatego mówię, że jeśli będziesz mógł, bo wiem, że to nie takie proste. I nie stresuj się czasem moim marudzeniem. :lol: Quote
Zmysł Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 tomcug napisał(a):To właśnie dlatego mówię, że jeśli będziesz mógł, bo wiem, że to nie takie proste. I nie stresuj się czasem moim marudzeniem. :lol: Jak najwięcej Twojego "marudzenia"!!! Quote
tomcug Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Biedne maluszki, jak zwykle zero zainteresowania. Quote
Recommended Posts