Zmysł Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 alekso napisał(a):to Was wesprę chociaż podnosząc... wielkie dzięki, psiaczki są takie niepopularne:shake: Quote
tomcug Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Zmysł napisał(a):wielkie dzięki, psiaczki są takie niepopularne:shake: Pytanie - dlaczego? :crazyeye: Quote
tomcug Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Biedne psiaki, od początku pechowce wyrzucone do lasu. I nie zanosi się na odmianę losu. :placz: Quote
tomcug Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Zaczęłam robić ogłoszenia kieleckim psiakom (Eliza mnie poprosiła, więc się zmobilizowałam i uczę się :oops:), myślę, że z tydzień zejdzie, potem będę wystawiać nasze maluchy, Boryska, Szorstka, pieski Pani Teresy i co tam będzie pasowało. Wakacje za pasem obiecuję popracować nad tym, co Wy na to? Dzisiaj wystawiłam w Moim Psie, zobaczcie. http://www.psy.pl/adopcje/ Quote
Zmysł Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='tomcug']Zaczęłam robić ogłoszenia kieleckim psiakom (Eliza mnie poprosiła, więc się zmobilizowałam i uczę się :oops:), myślę, że z tydzień zejdzie, potem będę wystawiać nasze maluchy, Boryska, Szorstka, pieski Pani Teresy i co tam będzie pasowało. Wakacje za pasem obiecuję popracować nad tym, co Wy na to? Dzisiaj wystawiłam w Moim Psie, zobaczcie. http://www.psy.pl/adopcje/ bardzo fajnie, stajesz się super-specjalistą;) Quote
tomcug Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 To jest bardzo pracochłonne, ale jeżeli chociaż jeden psiak znajdzie domek - warto!!!!!! Quote
Zmysł Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Zdaję sobie sprawę, jaki ogrom pracy w to wkładasz:lol: Quote
tomcug Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A jakże, a jakże. Zmysł, napisałam Ci maila z tekstami do ogłoszeń, zerknij do skrzynki. ;-) Przyklejam to wszędzie, może Wujcio zauważy :evil_lol:. Co ja poradzę na to, że jesteś niezastąpiony. :lol: Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 tomcug napisał(a):A jakże, a jakże. Zmysł, napisałam Ci maila z tekstami do ogłoszeń, zerknij do skrzynki. ;-) Przyklejam to wszędzie, może Wujcio zauważy :evil_lol:. Co ja poradzę na to, że jesteś niezastąpiony. :lol: już wiem, dzisiaj odpiszę;) Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Chyba tego wcześniej nie pisałem. Maluchy mają imiona Figiel, Frascati i Fari. Quote
tomcug Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja w tym tygodniu powrzucam jeszcze na kilka portali jędrzejowskie bidy a potem hurtem nasze psiurki i kotecek też. Akurat poczekamy na zdjęcia już nie takich maluszków. :p Quote
Recommended Posts