ania_36 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No właśnie nie bardzo wiem czy mogę wkleić fotki, bo na wszystkich jest widoczna młoda Pani Werwy. Ludzie chyba mogą sobie nie życzyć żebym gdzieś wklejała ich zdjęcia. Quote
akucha Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Aniu, wyslij fotki do mnie, coś pokombinuję, żeby wizerunku nowej Pani nie rozpowszechniać publicznie: [email protected] Quote
akucha Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mam nadzieje, że młoda włascicielka tyci nie obrazi się :lol: Żałuję, że nie można jej pokazać, bo to bardzo urodziwa dziewczyna. Myślę, że Tycia jest zakochana i chyba z wzajemnością :loveu: I co Wy na to??? :multi: Zapraszamy nowy domek na dogo!!!! Quote
brazowa1 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 ale sobie fajnie razem przy kompie siedza,fajne fotki:) Quote
ania_36 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Mam nowe wiadomości z domku malutkiej. Mała ostatecznie nazywa się Tika. Jest kochana i rozpieszczana przez wszystkich. Pani mówi, że rządzi w ich domu. Na spacerze trzyma się swojej rodzinki ale jak poczuje, że jest blisko domu to nikt jej nie może dogonić. Podobno jest niezłym żarłokiem i rośnie jak na drożdżach, z czego bardzo cieszy się jej młodsza Pani . Tika oczywiście śpi z nią w łóżku, włazi jej do plecaka, owija się w jej rzeczy itp. Niestety znowu zaczęła się drapać, więc wybiera się do weterynarza. Może niedługo będą nowe zdjęcia. Quote
Recommended Posts