Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zabierajcie ja natychmiast! ania dacie rady z nia cos zrobic? ona mocno leje w domu? ja pierdziele ktores mniej klopotliwe moge wziac na tymczas na kilka dni.najwyzej polece z tego pieprzonego mieszkania ktorego i tak mam dosc.

co za gnoje! swojego psa mogą miec dalej, ale jej już nie? kurde jak to pozory mylą!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaa jestem wsciekla!!!!!!!!!!!i przemarznieta grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę się do nich dodzwonić, mam nadzieję, że pracują na zmiany i po prostu ich nie ma w domu. A mówili, że właściwie cały czas ktoś jest.
Jutro po pracy pojedziemy najwyżej do nich w ciemno.

A z ogłoszeń mam już dwoje chętnych, wydaje się, że bardzo dobre domki, chociaż teraz to już chyba nigdy do końca nie uwierzę ludziom.

Posted

tak naprawde nigdy nie wiemy,jacy beda przyszli opiekunowie :shake:
Millarca ze schronu dala tez telefon takim fajnym babkom,co u nas szukały szczeniaka,moze akurat "beda sie nadawały"

Posted

Wrescie się dodzwoniłam do faceta.
Pan się bardzo ucieszył, że chcę ją zabrać. Nie mam słów.
Siedzę w pracy i nie mogę się na niczym skupić.
Mam nadzieję, że mała będzie w dobrym stanie, bo inaczej chyba uduszę faceta.
Jesteśmy umówieni na wieczór. trzymajcie kciuki.

Posted

trzymam kciuki. jak coś ania dawaj znać, a przysiegam, że rzucę się pędem (Brązowa wie jakim pędem) i rozwalę facetowi drzwi żeby zabrać Grizeldę.
piepshony burak!

Posted

Tak jest, ja coś, to do Betbet, ona sprawdzona dzioucha jest!!!!
Trzymam mocno kciuki za Tycieńke, mam nadzieję, że jako.s wszystko się ułoży...
Facet... bez komentarza :angryy:

Posted

Jesteśmy w domu.
Mała się strasznie ucieszyła na mój widok, wskoczyła mi od razu na ręce i obcałowała za wszystkie czasy.
Teraz biega jak szalona po domu, normalnie ADHD i nie może się nacieszyć.
A facet szkoda gadać, nawet jej nie zaszczepił, chociaż obiecywał, że od razu tego samego dnia pojedzie z nią do weterynarza.

Poza tym to mała już nie jest taka mini, bardzo urosła albo nam się tak wydaje.

Posted

Nie wiem, cieszyć się, czy płakać... Raczej chce mi się ryczeć.
Biedna mała, cieszy sie, ze wróciła, głupolek.

Aniu, daj fotki jesli możesz, zobaczymy, czy urosła.

Posted

Urosła na pewno, ledwo mieści mi się na kolanach. :)
Nie wiem jak teraz znowu ją oddam. W życiu jeszcze nie widziałam żeby pies się aż tak cieszył, po prostu nie może się uspokoić.
Za chwilkę przyjadą Państwo z ogłoszenia, chyba lepiej dla wszystkich by było żeby mała od razu trafiła do następnego domu.

Posted

Pożegnalne zdjęcia Tyci.

Malutka pojechała do nowego domu. Tym razem mam nadzieję, że do prawdziwego. Będzie mieszkała w domku z drugą sunią i 13 letnią dziewczynką.
Państwo niedawno stracili swojego drugiego pieska, także wiedzą co to posiadanie dwóch psów. Długo się zastanawiali i mam nadzieję, że mała w końcu będzie szczęśliwa. Chociaż na razie trudno mi się cieszyć.
Zwłaszcza, że Gryzelda nie odstępowała mnie na krok, biedna mała.

Posted

Właśnie dostałam smsa. Nowy domek zachwycony.
Mała zwiedziła już wszystkie zakamarki i opanowała cały dom.
Piszą też, ze jest wspaniała i już skradła im serca. :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Siedzę w pracy i ryczę, tym razem ze szczęścia.
Malutka trafiła na wspaniałych ludzi. Właśnie zadzwoniła do mnie jej nowa Pani. Są nią zachwyceni. Mała spała z córką w łóżku i łazi za nią krok w krok. Jak dziewczynka wyszła do szkoły to mała siedziała i płakała.
Więc Państwo postanowili, że ich córka pójdzie tylko na pierwszą lekcję.
Pytali się czy mała była bita, bo tak się zachowuje.
U nas nie miała takich odruchów, więc zastanawiam się co ona przeszła u tych dziadów. Najchętniej udusiłabym ich gołymi rękami.
Ale teraz to bedzie już tylko lepiej.

Posted

O jejuuuuuuuuuuu:placz::placz::placz::placz:

Jak oni ją bili:angryy::angryy::angryy::angryy:Co za :mad::mad::mad::mad: kurde i jak tu zaufać człowiekowi. Ale niechaj teraz Grizelda ma życie najlepsze z mozliwych! Wiedziała, wiedziałam, że pokocha 13-tkę!

Posted

:placz:Bydlaki! Na czarne kwiatki z nimi, bo skrzywdzą następne zwierzę.
Koniecznie daj namiary Brązowej i mi na PM, oni czytaja ogłoszenia, tak?
Aniu, zaproś nowych ludzi na dogo.

Posted

Dostałam zdjęcia małej z nowego domu. Tycia nazywa się teraz Werwa. :lol:
Idealnie do niej pasuje. Życzę wszystkim zwierzakom na świecie takiego wspaniałego domu.
Trochę odzyskałam wiarę w ludzi.