Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malutka rośnie w oczach, choć cały czas jest miniaturką.
Poustawiała sobie już wszystkich, także teraz wiedzie spokojne życie pani domu.;)
Za nogami już tak strasznie nie biega, przynajmniej da się przejść.
Za to wczoraj siedziała mi na rękach i warczała na mnie jak ją tylko ruszyłam, albo jak próbowałam ja się ruszyć. :diabloti: Teraz próbuje sobie mnie wychować. :roll:
Ale sie nie dajemy. Mam nadzieję, ze jeszcze my rządzimy w naszym domu.

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania_36 napisał(a):
Malutka rośnie w oczach, choć cały czas jest miniaturką.
Poustawiała sobie już wszystkich, także teraz wiedzie spokojne życie pani domu.;)
Za nogami już tak strasznie nie biega, przynajmniej da się przejść.
Za to wczoraj siedziała mi na rękach i warczała na mnie jak ją tylko ruszyłam, albo jak próbowałam ja się ruszyć. :diabloti: Teraz próbuje sobie mnie wychować. :roll:
Ale sie nie dajemy. Mam nadzieję, ze jeszcze my rządzimy w naszym domu.

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :mdleje:

Aniuuuu, jaka ona cudna!!!!!
Mniejsza od psa, kotka, nawet od kapcia :evil_lol:

Wykładzina to rzeczywiście jej sprawka? To ona taka zawzięta jest?
Jeśli to prawda, to sadzę, że mieszkacie u niej.
Brazowa podesłała Wam tajną broń nadmorską, mini terrorystę w fazie doświadczalnej!

Posted

Zrobić jej fotki to prawdziwe mistrzostwo świata. :lol:

Mała już nie kaszle.
Ale kiedy zaczęłam mysleć, że zaraz będzie gotowa do adopcji, to znalazłam nowy łysy placek na środku głowy.
Coś ostatnio zwierzaki u mnie jak słyszą, że czas im do nowego domku, to zaczynają chorować, chyba im za dobrze u nas.:mad:
Ostatniej kotki nie mogłam oddać przez kilka miesięcy, bo dokładnie w dniu kiedy zamierzałam pisać ogłoszenie okazywało się, że coś jej jest.:eviltong:

Na małą wołamy roboczo Gryzelda. Jest coraz słodsza i kochańsza.
Ciagle spędza czas albo na zabawie albo na rączkach.
Tylko nie cierpi smyczy. Obroza jej nie przeszkadz ale jak przypinamy smycz, to jej się bardzo nie podoba. Ale pracujemy nad tym.

Myślę, że po świetach mała bedzie gotowa i zacznie szukać nowego domku.

Posted

No proszę, kilka zdjęć i jaki zachwyt.:multi:
A mała w realu jest o wiele fajniejsza niż na tych fotkach.

A co do szukania domu już teraz, to sama nie wiem, ale zdaje się na Was, bo ja nie mam żadnego doświadczenia w szukaniu domów szczeniakom.
A malutka zasługuje na najlepszy domek pod słońcem.

Posted

Proponuję jeszcze wstrzymać się z ogłoszeniami, do świąt.
Po pierwsze dlatego, że na swięta nie chciałabym jej wydawać, a po drugie dlatego, że jej czółko wygląda coraz gorzej. W poniedziałek przejedziemy się do weterynarza. Ostatnio zmieniłam jej karmę, może ma uczulenie.
Dzisiaj dostałam trochę próbek tej, którą jadła na początku i zobaczymy czy jej się poprawi.

Posted

Grzybek się odnowił na czólku.
Pięknie zakwita. :diabloti:
Ale się nie damy. Może jednak potrzebna będzie szczepionka.
Myślałam, że się obraziłyście, że nie chcę jej jeszcze oddawać. :roll:
Jakoś nie umiem proponować ludziom psa z grzybkiem, zwłaszcza, że pamiętam jak jeszcze niedawno sama bałam się tego świństwa. :evil_lol:

A mała jednak urosła. Dzisiaj jak jechałyśmy do weterynarza, to jakoś nie mogłam jej zmieścić za pazuchę, a po zważeniu okazało się, że przytyła 0,5 kg.:lol:

Posted

No to ja nieuświadomiona jestem.:razz:
Tylko , że te wiórki coś jej nie wyszły, bo na nie też siusiać nie chciała.
Może jakby tak całą kuchnię zarzucić wiórkami, to udałoby jej się trafić. :lol:
Nie ma to jak miękka wykładzina. :mad:

Posted

Mała rozrabia, rośnie i jeszcze raz rozrabia. :lol:
Nauczyła się wskakiwać na łóżko, więc teraz wyleguje się z moją córką, która jest chora. Najchętniej śpi pod kołderką.
Moja mama dzisiaj stwierdziła, że nie widziała jeszcze pieska, który by tak kochał ludzi. Ona rzeczywiście na widok kogoś nowego, kto do nas przychodzi cieszy się całą sobą, a ogonek to jej prawie odpada od machania.