Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiamm napisał(a):
super!! a wiadomo coś więcej?

No w sumie to nic :shake: Rafał tylko zadzwonił i powiedział, że Szajbus wraca właśnie z operacji. A ja się pytam co mu było (no bo fak...nie wiedziałam, ze On od wczoraj w nowym domu :cool1: ) i dopiero zaczął mówić, że wczoraj przyjechała go adoptować jakaś młoda dziewczyna, która była kilka dni wcześniej w schronisku i już tak jakby "zaklepała" sobie Szajbusa ale chciała zamówić wcześniej klinikę dla niego i pozałatwiać jeszcze jakieś sprawy osobiste. No i wczoraj po niego przyjechała a dzisiaj już psina jest po zabiegu usunięcia tych guzów. Tyle co mi Rafał powiedział.

Posted

Luka, jak będziesz jutro w Azorku to pamiętaj spisz namiary na domek Szjbusa to pojedziemy do niego i do Kiary tak jak dzisiaj rozmawiałyśmy :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
Pani juz dawno przymierzała sie do Szajbusa, ale nic sie nie mówiło bo po co straszyć szczęście.

liczy sie tylko wynik a nie to w jaki sposob sie do niego dojdzie :evil_lol:

Posted

asiamm napisał(a):
no ale to i lepiej, że decyzja przemyślana, a nie na hop siup przyjeżdżam do schronu, wybieram który mi się podoba, a potem oddaję bo cośtam

Otóż to ;)

• 1 month later...