Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy buni za ubranko i gryzaczki.:iloveyou:
Niestety gryzaczki nie wzbudziły zainteresowania Bzydala, no nic poczekamy cierpliwie, na razie furorę robi gumowe kółko.

Ciotki i wujkowie jak usłyszeli o nagrodzie to od razu imiona wymyślają.
Zgłoszenia dalej przyjmujemy, później komisyjny wybór będzie i nagroda dla zwycięzcy oczywiście bardzo cenna:diabloti:

Posted

mnie też się Bunio bardzo podoba :) może być też Iwcio, Iwo, bo dzięki Iwci ma tymczas. psiaka podobno rozpiera energia i bardzo potrzebuje swojego człowieka, który poświęci mu dużo czasu na okazywanie miłości, wspólne zabawy i spacery

Posted

Trochę zaniedbałam Bzydalowy wątek, ale ostatnio zajmowały mnie koty obiecuje poprawę :oops:

Po rodzinnych naradach imię zostało wybrane, konkurs rozstrzygnięty.
Mam nadzieję, że bunia nie będzie zła;), mały został Bzydalem Bunio.

Wygrała Czarodziejka, gratulujemy, nagrodę dostarczę osobiście, bo bardzo cenna, proszę o adres, a ja już biegnę wiązać Buniowi czerwoną kokardkę :diabloti:

Posted

Buniu - aż strach pomyśleć, co by poczęły te biedaki bez twojego serduszka.

Myślę, że "chrześniak" :evil_lol: się tobie należy za tzw. całokształt :lol:
- niech będzie BUNIO

• 2 weeks later...
Posted

karoluch napisał(a):
Doszły mnie słuchy,że dt psa nazwał Bzydal :mad: jaki to bzydal? śliczny pychol :cool3: nic, tylko brać i kochać przystojniaka!

zgodzę się z Karoluchem w całej rozciągłości
iiwcia, jaki bzydal:mad:
:grins:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bunia wczoraj zawiozłam do nowego domu :)
Chłopak na dzień dobry się popisał, zrobił siku na środku dywanu, chciałam zamordować gada ;) ale nowy dom test Buniowy przeszedł i chłopak został.
Wieści z dziś: więcej wpadek nie zanotowano, Bunio spał z Panem domu w łóżku, rozpuszczą chłopaka jak nic:lol:.