bunia Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Bingo? Ciekawe jaka ,to będzie nagroda :-o P.S. Nowe ubranko i gryzaki czekają zamknięte w szafce. Quote
Czarodziejka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jak zwał, tak zwał :) Dom najważniejszy. Bzydal tez jest ładnie. Bąbel albo. Quote
bea_m Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 "Albo" tez może być. Bo w końcu nie wiadomo co to za szczenie. Albo wilk albo offfca ;) Quote
bea_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 OFF to ładne imię. Albo Afuj Off Bzudal od Płota. Oooo to juz chyba pełna nazwa psiaka - tak jak w rodowodowych mają :) Quote
iiwcia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dziękujemy buni za ubranko i gryzaczki.:iloveyou: Niestety gryzaczki nie wzbudziły zainteresowania Bzydala, no nic poczekamy cierpliwie, na razie furorę robi gumowe kółko. Ciotki i wujkowie jak usłyszeli o nagrodzie to od razu imiona wymyślają. Zgłoszenia dalej przyjmujemy, później komisyjny wybór będzie i nagroda dla zwycięzcy oczywiście bardzo cenna:diabloti: Quote
bunia Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 iiwcia jak ,to nie smakują :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W takim razie namocz gryzaczka z jednej strony w rosołku ;) Powinien posmakować. Quote
rita60 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Słodkie,porzucone psie dziecko czeka na ciebie......... Quote
Czarodziejka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bazyl jest *****:D Podoba mi się, tylko, że kojarzy się z jakimś wyjątkowym paskudztwem. Quote
bea_m Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Bunio to dobre imię. W sumie to dzięki Buni chyba żyje? Quote
karoluch Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mnie też się Bunio bardzo podoba :) może być też Iwcio, Iwo, bo dzięki Iwci ma tymczas. psiaka podobno rozpiera energia i bardzo potrzebuje swojego człowieka, który poświęci mu dużo czasu na okazywanie miłości, wspólne zabawy i spacery Quote
bunia Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Do góry maluszku. Może ktoś pokocha kurdupelka :multi: Quote
iiwcia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Trochę zaniedbałam Bzydalowy wątek, ale ostatnio zajmowały mnie koty obiecuje poprawę :oops: Po rodzinnych naradach imię zostało wybrane, konkurs rozstrzygnięty. Mam nadzieję, że bunia nie będzie zła;), mały został Bzydalem Bunio. Wygrała Czarodziejka, gratulujemy, nagrodę dostarczę osobiście, bo bardzo cenna, proszę o adres, a ja już biegnę wiązać Buniowi czerwoną kokardkę :diabloti: Quote
lewkonia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Buniu - aż strach pomyśleć, co by poczęły te biedaki bez twojego serduszka. Myślę, że "chrześniak" :evil_lol: się tobie należy za tzw. całokształt :lol: - niech będzie BUNIO Quote
Femka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 karoluch napisał(a):Doszły mnie słuchy,że dt psa nazwał Bzydal :mad: jaki to bzydal? śliczny pychol :cool3: nic, tylko brać i kochać przystojniaka! zgodzę się z Karoluchem w całej rozciągłości iiwcia, jaki bzydal:mad: :grins: Quote
iiwcia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bunia wczoraj zawiozłam do nowego domu :) Chłopak na dzień dobry się popisał, zrobił siku na środku dywanu, chciałam zamordować gada ;) ale nowy dom test Buniowy przeszedł i chłopak został. Wieści z dziś: więcej wpadek nie zanotowano, Bunio spał z Panem domu w łóżku, rozpuszczą chłopaka jak nic:lol:. Quote
rita60 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Słodki Bzydalku badz szczesliwy i niech cie rozpuszczaja:loveu::loveu::loveu: Quote
bunia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 iiwcia bardzo dziękuję za cierpliwość w tymczasowaniu Bunia i znalezienie mu domku :Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts