Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka']Jedyne co Cię ratuje przed stawianiem goferków, to urlop:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak wrócisz, to stawiasz ( i nie mam na myśli stawia oczu w słup);)[/QUOTE]Hheheh:) MMMMMMMMMMMniaaaammm goferki:):) TAm, gdzie jade , goferkow nie ma..w kazdym razie nie takich, jak uwielbiam..ale jesli tylko pojawiają sie na horyzoncie..konczy się w momencie nawet moja walka z nadwagą:) TAk więc spoko- stawiam...;):p

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']Hheheh:) MMMMMMMMMMMniaaaammm goferki:):) TAm, gdzie jade , goferkow nie ma..w kazdym razie nie takich, jak uwielbiam..ale jesli tylko pojawiają sie na horyzoncie..konczy się w momencie nawet moja walka z nadwagą:) TAk więc spoko- stawiam...;):p[/QUOTE]

Jaka nadwaga :crazyeye:Z Krakowa widzę, że to ściema:evil_lol:.
Dobrze, że chociaż nie migasz się od stawiania goferków. Ja stawiam szampana , Ty goferki i już się robi niezła impreza:evil_lol:.
Nie jedziesz czasem przez Kraków? Zapraszam!!!

Posted

[quote name='irenaka']Zastanawiam się gdzie podziała się prowadząca ten wątek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Jak można pozwalać na takie posty:
A swoją drogą, to kto śmie jakikolwiek donosik składać do szefową?:lmaa:
[B]Na kolana kobitki padać [/B]:evil_lol:i prosić o wybaczenie, w przeciwnym razie stawiacie goferki z bitą śmietaną:jumpie::jumpie::jumpie:[/QUOTE] miałam racje :grins: niby chora :crazyeye: a wszystko doczytała :razz:. Irenka zamiast zdjęcia oglądać to posty czytałaś ??, a myślałam że mi sie 'upiecze' :lol::lol:. Skoro trzeba to mogę padnąć na kolana :modla::modla::modla: , przed szefową zawsze (pewnie mi się to przyda na zaś :knuje:).
W ramach 'zemsty':razz: ja stawiam goferki, a Ty je jesz :diabloti:

[quote name='irenaka']Najwyższa pora coś z tym zrobić.
[B]Jaka córko?[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lepiej brzmi : Kochana synowo;)
Szable w dłoń Marysiu:loveu: i powalczyć trzeba:evil_lol:. Ja oczywiście już knuję;)[/QUOTE] bo to właśnie taki podtekst był :roll:. Synowa przeca też córka :diabloti:

Posted

[quote name='irenaka']Jaka nadwaga :crazyeye:Z Krakowa widzę, że to ściema:evil_lol:.
Dobrze, że chociaż nie migasz się od stawiania goferków. Ja stawiam szampana , Ty goferki i już się robi niezła impreza:evil_lol:.
Nie jedziesz czasem przez Kraków? Zapraszam!!![/QUOTE] to ja Wam kobietki dorzucę jeszcze Malibu:evil_lol:. Na słowo Malibu zaraz wpadnie tu Asior:eviltong:

Posted

[quote name='irenaka']Jaka nadwaga :crazyeye:Z Krakowa widzę, że to ściema:evil_lol:.
Nie jedziesz czasem przez Kraków? Zapraszam!!![/QUOTE]HAhahah..wyobraź sobie, że w zeszłym roku jechałam, ale własnie dzis (serio) moj TZ zmienił trasę i jedziemy przez Czechy (mam 3 km do granicy;))..ale nic to...co sie odwlecze...:D
Ale oczywiscie, że się nie migam od stawiania goferków- jakzebym mogła:p Ale z Twoim wzrokiem Irenko niestety coś nie "teges"...albo odległość z Krakowa ode mnie za duża- i Ci się "zmniejszam":p

[quote name='marysia55']miałam racje :grins: niby chora :crazyeye: a wszystko doczytała :razz:. Irenka zamiast zdjęcia oglądać to posty czytałaś ??, a myślałam że mi sie 'upiecze' :lol::lol:. Skoro trzeba to mogę padnąć na kolana :modla::modla::modla: , przed szefową zawsze (pewnie mi się to przyda na zaś :knuje:).[/QUOTE]MArysiu- odbierasz mi chleb:razz: JA juz tak ładnie się"podlizałam" do szefowej..juz tak ładnie wszystko wyglądało..:mad:mialam taki plan..ale kurna okazuje sie, ze nie tylko ja mam "ukryte cele" na "zaś";):eviltong:

[quote name='marysia55']to ja Wam kobietki dorzucę jeszcze Malibu:evil_lol:. Na słowo Malibu zaraz wpadnie tu Asior:eviltong:[/QUOTE]Aaaaaaaaaaa...malibu obowiązkowo;):):):p JAk bedzie malibu- to juz sie nie gniewam, że "zjadłaś mój chleb" Maryś:loveu:

Posted

Gonia, bo ja jestem [B]z tych[/B] co biorą na klatę całą nadwagę świata :diabloti: no i chciałam Ci ulżyć w tym podlizywaniu się, żebyś nie była taka samotna :eviltong:
Poza tym Irenka obiecała, że mi coś uknuje, a ja mam tylko szable w dłoń wziąć [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img][IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img][IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img]

Posted

[quote name='marysia55']miałam racje :grins: niby chora :crazyeye: a wszystko doczytała :razz:. Irenka zamiast zdjęcia oglądać to posty czytałaś ??, a myślałam że mi sie 'upiecze' :lol::lol:. Skoro trzeba to mogę padnąć na kolana :modla::modla::modla: , przed szefową zawsze (pewnie mi się to przyda na zaś :knuje:).
W ramach 'zemsty':razz: ja stawiam goferki, a Ty je jesz :diabloti:

bo to właśnie taki podtekst był :roll:. Synowa przeca też córka :diabloti:[/QUOTE]

Myślisz, że jak chora to mi się na oczy rzuca?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I nie strasz goferkami, post miałam dość długi, chyba jestem w stanie każdą ilość zjeść;).
A co z tym moim kombinowaniem? ;)Bo tak sobie myślę, że transport na przyszły poniedziałek potrzebuję;) a Asiorek musi nadzorować adopcję Amorka;).
Może Przemek pojedzie z nami:evil_lol:

[quote name='marysia55']to ja Wam kobietki dorzucę jeszcze Malibu:evil_lol:. Na słowo Malibu zaraz wpadnie tu Asior:eviltong:[/QUOTE]

Spodziewaj się wizyty, skoro Malibu jeszcze stoi:evil_lol:.
Nie znasz dnia, ani godziny KOBIETO:loveu:

Posted

[quote name='irenaka'][B]Myślisz, że jak chora to mi się na oczy rzuca?[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I nie strasz goferkami, post miałam dość długi, chyba jestem w stanie każdą ilość zjeść;).
A co z tym moim kombinowaniem? ;)Bo tak sobie myślę, że transport na przyszły poniedziałek potrzebuję;) a Asiorek musi nadzorować adopcję Amorka;).
[B]Może Przemek pojedzie z nami[/B]:evil_lol: [/QUOTE]Irenko, ja znam wiele chorób co się 'na oczy rzucają' :cool3:, widać Twoja do nich nie należy (a na co liczyłam po cichu:diabloti:). Następnym razem będę bardziej przebiegła :lol:
Przyszły poniedziałek nie wchodzi w rachubę bo wyjeżdżam 1.07 na wczasy :angryy:. Tutaj tekst do Gonii "na całe 6 dni" :mad::mad::mad:. Wracam 6-stego. Tak więc widzisz kochanie musisz knuć dalej :cool3::cool3: ( a dobrze Ci idzie, oj dobrze :cool1:)
[QUOTE]Spodziewaj się wizyty, [B]skoro Malibu jeszcze stoi[/B]:evil_lol:.
Nie znasz dnia, ani godziny KOBIETO:loveu:[/QUOTE] stoi, ale troche pustawe, więc lecę kupić nastepne :cool3:

Posted

[quote name='marysia55']Irenko, ja znam wiele chorób co się 'na oczy rzucają' :cool3:, widać Twoja do nich nie należy (a na co liczyłam po cichu:diabloti:). Następnym razem będę bardziej przebiegła :lol:
Przyszły poniedziałek nie wchodzi w rachubę bo wyjeżdżam 1.07 na wczasy :angryy:. Tutaj tekst do Gonii "na całe 6 dni" :mad::mad::mad:. Wracam 6-stego. Tak więc widzisz kochanie musisz knuć dalej :cool3::cool3: ( a dobrze Ci idzie, oj dobrze :cool1:)
[/QUOTE]
Jedziesz już 01.07:-( Fatalnie, martwię się adopcją Amorka:shake:.
Dobre myśli ( mam nadzieję) prześlesz?:shake:
A knuć ;) będziemy jak wrócisz. OK?

Posted

[quote name='marysia55']Gonia, bo ja jestem [B]z tych[/B] co biorą na klatę całą nadwagę świata :diabloti: no i chciałam Ci ulżyć w tym podlizywaniu się, żebyś nie była taka samotna :eviltong:
Poza tym Irenka obiecała, że mi coś uknuje, a ja mam tylko szable w dłoń wziąć [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img][IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img][IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img][/QUOTE]O nie!!!!!!!!!A mi Irenaka nic nie obiecała..a ja tak sie starałam:(...no nic..pogadamy sobie w realu- sama pisala"kobieto- nie znasz dnia ani godziny":p
MAryś...na "całe 6 dni"..??:o Zwalniam Twojego szefa, za znęcanie sie nad pracownikami!!Udowodnione naukowo jest, ze wczasy krotsze, niz 20 dni szkodzą zdrowiu..niechby se sam pojechal na cale 6 dni, to by wiedzial...

Posted

[quote name='marysia55']to ja Wam kobietki dorzucę jeszcze Malibu:evil_lol:. Na słowo Malibu zaraz wpadnie tu Asior:eviltong:[/QUOTE]

NOOO JESTEM!!!!!!!! :diabloti:

[quote name='irenaka']
Najwyższa pora coś z tym zrobić.
Jaka córko?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lepiej brzmi : Kochana synowo;)
[/QUOTE]

oj cicho, to miała być tajemnica.. bo syn jeszcze nic nie wie :evil_lol:

[quote name='irenaka'] Ja stawiam szampana , Ty goferki i już się robi niezła impreza:evil_lol:.
Nie jedziesz czasem przez Kraków? Zapraszam!!![/QUOTE]

mam nadzieje, ze mnie też zaprosicie :mad: walić tam moje odchudzanie, i tak nie mam się komu podobać, a zresztą cała polska i tak widziała mnie jako grubą bertę :diabloti:

[quote name='marysia55']
bo to właśnie taki podtekst był :roll:. Synowa przeca też córka :diabloti:[/QUOTE]

tyż, tyż :)
zwłaszcza, ze to ma być najbardziej kochająca się synowa z teściową na świecie :evil_lol:

[quote name='irenaka']Bo tak sobie myślę, że transport na przyszły poniedziałek potrzebuję;) a Asiorek musi nadzorować adopcję Amorka;).
Może Przemek pojedzie z nami:evil_lol:[/QUOTE]
oooo tak, ja jestem chętna, jak zawsze :grins:

[quote name='irenaka']Spodziewaj się wizyty, skoro Malibu jeszcze stoi:evil_lol:.
Nie znasz dnia, ani godziny KOBIETO:loveu:[/QUOTE]

no masz.. malibu zczaiła i nawet asiorkowi nie wspomniała.... normalnie rzucam fochem... [IMG]http://www.forum-macierzynstwo.pl/images/smilies/e/nie_ma_mowy.gif[/IMG]

Posted

Błagam, zajrzyjcie do szkielecika psa :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/188177-SZKIELET-ONka-Emi-3ma-%C5%82apami-na-tamtym-%C5%9Bwiecie.-Walczy-o-%C5%BCycie./page2[/url]

Posted

[quote name='gonia66']O nie!!!!!!!!!A mi Irenaka nic nie obiecała..a ja tak sie starałam:(...no nic..pogadamy sobie w realu- sama pisala"kobieto- nie znasz dnia ani godziny":p
MAryś...na "całe 6 dni"..??:o Zwalniam Twojego szefa, za znęcanie sie nad pracownikami!!Udowodnione naukowo jest, ze wczasy krotsze, niz 20 dni szkodzą zdrowiu..niechby se sam pojechal na cale 6 dni, to by wiedzial...[/QUOTE]

Zgadzam się Goniu:loveu:, tak krótki urlop w przypadku Marysi:loveu:, to zbrodnia:mad:.
Szefa Marysi, to ja już chyba rok temu chciałam postraszyć blondynką. Nie wiedzę innego rozwiązania:shake:. Jedynie blondyna jest chyba w stanie faceta okiełznać;).

[quote name='Asior']NOOO JESTEM!!!!!!!! :diabloti:[/QUOTE]
Marysia miała rację. Hasło Malibu czyni cuda:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']
Marysia miała rację. Hasło Malibu czyni cuda:evil_lol:[/QUOTE]

dobra dobra, koleżanka niech nie zmienia tematu.... co z tym malibu co ma w domu??? :razz:

Posted

[quote name='mysza 1']Błagam, zajrzyjcie do szkielecika psa :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188177-SZKIELET-ONka-Emi-3ma-%C5%82apami-na-tamtym-%C5%9Bwiecie.-Walczy-o-%C5%BCycie./page2[/URL][/QUOTE]

Już tam jestem Iwonko.
A do reszty dziewczyn, ogromna prośba.
Wyślijcie choć jedno pw, jeden mail w sprawie pomocy finansowej dla Emi.
Iwona sama nie da rady:shake:. To już kolejny pies, który wymaga natychmiastowej interwencji. Ile jeszcze takich czeka? A ile nie doczeka?:-(

Posted

[quote name='irenaka']Już tam jestem Iwonko.
A do reszty dziewczyn, ogromna prośba.
Wyślijcie choć jedno pw, jeden mail w sprawie pomocy finansowej dla Emi.
Iwona sama nie da rady:shake:. To już kolejny pies, który wymaga natychmiastowej interwencji. Ile jeszcze takich czeka? A ile nie doczeka?:-([/QUOTE]Ja tez weszłam i jestem przerażona..a widzialas Irenko jamnisia z mojego podpisu..??Nie moge spac od dwoch dni:(

Posted

[quote name='irenaka']Jedziesz już 01.07:-( Fatalnie, martwię się adopcją Amorka:shake:.
Dobre myśli ( mam nadzieję) prześlesz?:shake:[B]A knuć ;) będziemy jak wrócisz. OK?[/B][/QUOTE]trzymam Cię Irenka za 'słowo':happy1:
[quote name='gonia66']MAryś...na "całe 6 dni"..??:o [B]Zwalniam Twojego szefa, za znęcanie sie nad pracownikami!![/B]Udowodnione naukowo jest, ze wczasy krotsze, niz 20 dni szkodzą zdrowiu..niechby se sam pojechal na cale 6 dni, to by wiedzial...[/QUOTE] Gonia, ale to jego ulubione zajęcie :mad:
[quote name='Asior']oj cicho, to miała być tajemnica.. bo syn jeszcze nic nie wie :evil_lol:[/QUOTE] Asia, faceci nie muszą o wszystkim wiedzieć :cool3: wtedy im się lepiej żyje:diabloti:
[QUOTE]tyż, tyż :) zwłaszcza, ze to ma być [B]najbardziej kochająca się synowa z teściową na świecie :evil_lol:[/B] [/QUOTE] i tego sie trzymamy bo jak nie to ....... :mad::mad:
[quote name='irenaka']Zgadzam się Goniu:loveu:,[B] tak krótki urlop w przypadku Marysi:loveu:, to zbrodnia:mad:.[/B]
[B]Szefa Marysi, to ja już chyba rok temu chciałam postraszyć blondynką[/B]. Nie widzę innego rozwiązania:shake:. Jedynie blondyna jest chyba w stanie faceta okiełznać;).[/QUOTE] Mój szef się blondynek nie boi ( są w jego typie), natomiast on sam reaguje tylko na szelest banknotów :roll:

Posted

ale tak z 'innej beczki':lol:. Patrzę na godzinę i jednocześnie widzę Irenkę na Dogo :crazyeye:. Normalnie zmiana klimatu zapanowała i tutaj. To jakieś patologiczne zjawisko :diabloti:

Posted

[quote name='gonia66']Ja tez weszłam i jestem przerażona..a widzialas Irenko jamnisia z mojego podpisu..??Nie moge spac od dwoch dni:([/QUOTE]

Ten jamniś to drugi pies przez którego ( podobnie jak Ty) spać nie mogę:-(.
Wczoraj dostałam mail od GoniP która go odbierała z interwencji. Dla ilu takich ratunek przyjdzie zbyt późno?:-(

Posted

[quote name='marysia55']ale tak z 'innej beczki':lol:. Patrzę na godzinę i jednocześnie widzę Irenkę na Dogo :crazyeye:. Normalnie zmiana klimatu zapanowała i tutaj. To jakieś patologiczne zjawisko :diabloti:[/QUOTE]

Przecież na dogomaniackim L4 byłam, 24 - godziny mi dałaś, odespałam:evil_lol:.
Ale Marcyś tak rozrabia, że spadać z dogo już muszę.:shake:
Pańci nie ma w łóżku, to maleństwo też nie śpi:evil_lol:.
Terrorystę wychowałam:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Przecież na dogomaniackim L4 byłam, 24 - godziny mi dałaś, odespałam:evil_lol:.
Ale Marcyś tak rozrabia, że spadać z dogo już muszę.:shake:
[B]Pańci nie ma w łóżku, to maleństwo też nie śpi:evil_lol:.
Terrorystę wychowałam:evil_lol:[/QUOTE][/B] ciągle powtarzam 'trza' zachować umiar w 'kochaniu':loveu: takie 'dzieci' mamy jakie je wychowamy :p:p. To mniej więcej działa tak jak przysłowie "przyganiała motyka gracy, a obaj jednacy":cool3:. Robie te same błędy :eviltong:

Posted

[quote name='marysia55'][/B] ciągle powtarzam 'trza' zachować umiar w 'kochaniu':loveu: takie 'dzieci' mamy jakie je wychowamy :p:p. To mniej więcej działa tak jak przysłowie "przyganiała motyka gracy, a obaj jednacy":cool3:. Robie te same błędy :eviltong:[/QUOTE]
HAaaaaa....a kto ich nie robi..??:) Jak się kocha, jak wariat, to i tak samo sie wychowuje;):D:p

Posted

Irenka jednak padła:loveu:, poszła leżakować z Marcysiem w jednym łóżku :p:p. Ciekawe czy TŻ sie w nim jeszcze biedak zmieści :evil_lol:
Gonia, ciekawie to ujęłaś [B] "Jak się kocha, jak wariat, to i tak samo sie wychowuje"[/B]:cool3:. Nie wiedziałam do dzisiaj ,że jestem wariat :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']Irenka jednak padła:loveu:, poszła leżakować z Marcysiem w jednym łóżku :p:p. Ciekawe czy TŻ sie w nim jeszcze biedak zmieści :evil_lol:
Gonia, ciekawie to ujęłaś [B] "Jak się kocha, jak wariat, to i tak samo sie wychowuje"[/B]:cool3:. Nie wiedziałam do dzisiaj ,że jestem wariat :diabloti:[/QUOTE]Hihihihi:):) Serio nie wiedzialas..??:o JA tam od dawna wiem, ze my to same wariaty tutaj...kompletnie zbzikowani na punkcie zwierząt...nie mam co do tego absolutnie zadnych watpliwosci:):):) Ale wiesz Marys...wśród swoich , to czujemy sie dobrze...wyjdź tylko ze swoim "zboczeniem" poza mury domku i pokaż, co potrafisz, opowiedz:p...bedą pukać sie w głowe na Twoj widok- czyli norma:):)