PaulinaB Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 U chłopaka wszystko dobrze, zarówno psychicznie jak i fizycznie w jak najlepszym porządeczku;) Niebawem pojawią się nowe fotki, już nie wiem z której strony go fotografować, żeby super zdjęcia wyszły,ujęły kogoś za serce i żeby ktoś wreszcie zakochał się w naszym Patosie! W najbliższym czasie trzeba będzie ponownie podać chłopakowi środek przeciw kleszczom, tak jak zresztą pozostałym psiakom krzyczkowym, środki zakupimy u weta i ich rozliczenie będzie podane razem z rozliczeniem za hotel. Quote
PaulinaB Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='gusia0106']A powtórzyły się ataki?[/quote] Od czasu powrotu do hotelu nie zaobserwowaliśmy ani jednego ataku ani teraz jak bierze po jednej tabletce luminalu co 12 godzin, ani wcześniej gdy brał po 3/4tabletki dwa razy dziennie, chłopak dzielnie się trzyma i czuję się bardzo dobrze! Quote
marysia55 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 czyli są dobre wieści :p:p tak trzymaj Patosku :loveu: Quote
Bambino Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [B]Tak jest! Trzymaj się piękny pieseczku! Śliczny jesteś wiesz? [/B]:loveu: Quote
PaulinaB Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Bambino'][B]Tak jest! Trzymaj się piękny pieseczku! Śliczny jesteś wiesz? [/B]:loveu:[/quote] Hehe Patos o tym baaardzo dobrze wie i sprytnie umie to wykorzystywać, jak robi maślane oczy po jakiś smakołyk to nikt mu się nie oprze:cool3: Quote
agata51 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Czy kasę tak jak dotychczas przelewać na Pensjonat? Quote
marysia55 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='agata51']Czy kasę tak jak dotychczas przelewać na Pensjonat?[/QUOTE] mam podobny dylemat :hmmmm: w drugim poście wątku został zmieniony nr konta. Przydałaby się Irenka, ale ona pewnie jeszcze na urlopie :roll: Quote
agata51 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='marysia55']mam podobny dylemat :hmmmm: w drugim poście wątku został zmieniony nr konta. Przydałaby się Irenka, ale ona pewnie jeszcze na urlopie :roll:[/quote] A tu termin upływa i lada szelest a Dogorra zaczbnie mnie ścigać. Quote
majku33krakow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='agata51']A tu termin upływa i lada szelest a Dogorra zaczbnie mnie ścigać.[/quote] a czemu on wrócił z adpcji jaki był powod?,bo watek długi bardzo Quote
agata51 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='majku33krakow']a czemu on wrócił z adpcji jaki był powod?,bo watek długi bardzo[/quote] majku, it's a very, very long story. Napisz do [B]irenaka[/B]. Wątek długi, bo i historia Patosa taka, że od początku przeżyć ją trzeba. Quote
agata51 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Patos, znajdź wreszcie domek! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_4.gif[/IMG] Quote
majku33krakow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 strasznie potraktowali patoska. brak miłosci do niego był. Quote
irenaka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Melduję swój powrót również na wątku Patoska:loveu:. Muszę poczytać wieczorem, ale widzę nowe "twarze";) na wątku więc buziaki już teraz przesyłam:buzi:. Quote
irenaka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='marysia55']mam podobny dylemat :hmmmm: w drugim poście wątku został zmieniony nr konta. Przydałaby się Irenka, ale ona pewnie jeszcze na urlopie :roll:[/quote] Chyba to jest w tej chwili główny dylemat na wątku, czyli numer konta. Tak jak już pisałam, mnie jest to obojętne, może być na hotel a może być na fundację. Jak Wam pasuje. Mnie chodziło o fakt blokady funduszy na koncie hotelu i brak swobodnego dysponowania nimi pod kontem potrzeb Patosa a nie jakichkolwiek podejrzeń o nieuczciwość rozliczeń robionych przez hotel. Jak Wam dziewczyny:loveu: pasuje tak zrobicie. Quote
irenaka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='PaulinaB']Zgodnie z prośbą Irenaka podaje rozliczenie Patosa za okres 16-31.08.09 Pobyt w hotelu 16dnix15zł=240zł Szampon Sebovet 20zł Wpłaty: 03.08.09 Maria M. Kraków 50zł 12.08.09 Andrzej S. Wrocław 75zł Do zapłaty: 260zł - 125zł=135zł Nr rachunku 39/09 Ps. Pan doktor dzisiaj przy okazji szczepien pozostalych psów oglądnąl Patosa i potwierdzil ze skóra i siersc juz jest bardzo ladna:D[/quote] Gdybyś mogła sprawdzić saldo na pierwszej stronie i rozliczyć resztę pieniędzy, to będę wdzięczna. Potwierdź na wątku wpłatę na fundację, bo wydaje mi się, że jakaś końcówka będzie wisiała na koncie hotelu, był kupowany Luminal i saldo na koniec miesiąca nie będzie się zgadzać. Ale może się mylę. Cieszę się, że Pan Doktor jest zadowolony ze skóry i sierści Patoska, mam nadzieję, że nie będzie już tego problemu. Czy w tym miesiącu były jeszcze zalecenia kąpieli, czy już nie? Quote
irenaka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='majku33krakow']strasznie potraktowali patoska. brak miłosci do niego był.[/quote] Majku:loveu: Witam Cię na wątku Patoska. Masz rację, człowiek który kocha psa tak nie postępuje, ale niewielki mamy wpływ na postępowanie innych. Quote
majku33krakow Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='irenaka']Majku:loveu: Witam Cię na wątku Patoska. Masz rację, człowiek który kocha psa tak nie postępuje, ale niewielki mamy wpływ na postępowanie innych.[/quote] Nie wiedziałem ze człowiek może byc tak podły i zostawic psa chorego. Quote
PaulinaB Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='irenaka']Chyba to jest w tej chwili główny dylemat na wątku, czyli numer konta. Tak jak już pisałam, mnie jest to obojętne, może być na hotel a może być na fundację. Jak Wam pasuje. Mnie chodziło o fakt blokady funduszy na koncie hotelu i brak swobodnego dysponowania nimi pod kontem potrzeb Patosa a nie jakichkolwiek podejrzeń o nieuczciwość rozliczeń robionych przez hotel. Jak Wam dziewczyny:loveu: pasuje tak zrobicie.[/quote] Takie małe sprostowanie, pieniądze nie zostały zablokowane przez hotel, zgodnie z prośbą zostały przelane na konto fundacji tego samego dnia, ale to taki mały szczególik... I właśnie dlatego, aby w przyszłości uniknąć jakichkolwiek nieporozumień i zamieszania bardzo prosimy o nie wpłacanie na konto hotelu pojedyńczych wpłat. Quote
PaulinaB Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='irenaka']Gdybyś mogła sprawdzić saldo na pierwszej stronie i rozliczyć resztę pieniędzy, to będę wdzięczna. Potwierdź na wątku wpłatę na fundację, bo wydaje mi się, że jakaś końcówka będzie wisiała na koncie hotelu, był kupowany Luminal i saldo na koniec miesiąca nie będzie się zgadzać. Ale może się mylę. Cieszę się, że Pan Doktor jest zadowolony ze skóry i sierści Patoska, mam nadzieję, że nie będzie już tego problemu. Czy w tym miesiącu były jeszcze zalecenia kąpieli, czy już nie?[/quote] Saldo na 1 stronie z dnia 30 lipca wynosiło 577.10zl Na konto fundacji zostalo przelane 550zl, a wiec na koncie hotelu pozostalo 27.10, wczoraj zostal zakupiony luminal - 25zł, a wiec pozostalo 2.10zł 225zl-2.10zl=222.90zl Kwota do przelewu na konto hotelu 222.90zł ( rozliczenie końcówki było w przedostatnim rachunku za pierwszą połowe sierpnia) Kwota 135zl to była kwota ostatniego rachunku (za drugą połowe sierpnia) Także Patos jest rozliczony do końca miesiąca, a na koncie hotelu nie ma nadwyżki. Quote
irenaka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='PaulinaB']Takie małe sprostowanie, pieniądze nie zostały zablokowane przez hotel, zgodnie z prośbą zostały przelane na konto fundacji tego samego dnia, ale to taki mały szczególik... I właśnie dlatego, aby w przyszłości uniknąć jakichkolwiek nieporozumień i zamieszania bardzo prosimy o nie wpłacanie na konto hotelu pojedyńczych wpłat.[/quote] Chyba źle mnie zrozumiałaś:crazyeye:: "fakt blokady funduszy na koncie hotelu i [B]brak swobodnego dysponowania nimi pod kontem potrzeb Patosa"[/B] Nie chodziło mi o brak przelewu na fundację, ale odmowę zakupu karmy[B].[/B] Quote
PaulinaB Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='irenaka'] Cieszę się, że Pan Doktor jest zadowolony ze skóry i sierści Patoska, mam nadzieję, że nie będzie już tego problemu. Czy w tym miesiącu były jeszcze zalecenia kąpieli, czy już nie?[/quote] Pan doktor nie określił do kiedy ma być Patos kąpany, narazie dobrze by było jeszcze profilaktycznie kąpać raz w tygodniu i do kiedy pogoda będzie dopisywała i będzie dostatecznie ciepło chłopak będzie kąpany. Quote
PaulinaB Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/3607/dsc1447.jpg[/IMG] [IMG]http://img511.imageshack.us/img511/4850/dsc1452.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='PaulinaB']Saldo na 1 stronie z dnia 30 lipca wynosiło 577.10zl Na konto fundacji zostalo przelane 550zl, a wiec na koncie hotelu pozostalo 27.10, wczoraj zostal zakupiony luminal - 25zł, a wiec pozostalo 2.10zł 225zl-2.10zl=222.90zl Kwota do przelewu na konto hotelu 222.90zł ( rozliczenie końcówki było w przedostatnim rachunku za pierwszą połowe sierpnia) Kwota 135zl to była kwota ostatniego rachunku (za drugą połowe sierpnia) Także Patos jest rozliczony do końca miesiąca, a na koncie hotelu nie ma nadwyżki.[/quote] I teraz moim zdaniem powinno być OK w sierpniowym rozliczeniu. Dziękuję. Quote
Recommended Posts